norbert_atv 20.06.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Czesc.Chce zrobic u siebie taka oto elewacjeNa ok dwa metry wysokosci oblozyc kamieniem, nastepnie na ok 3 metry balami z welnianką a docieplenie wykonac z welny fasadowej,O oblozenie balami to spoko - jakos ograniam temat wiem jak bedzie to robione, a elewacja z kamienie to juz nie bardzo. Podpowiedzcie na jakiej zasadzie bedzie zrobiona... jakies stelaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 20.06.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 no przecież to Ty chcesz zrobić taką elewację, to chyba wiesz czego oczekujesz. Zresztą dość mało precyzyjnie się wyrazasz, bo kamień to może być równie dobrze polerowany granit jak i łupany wapień, a trochę jednak inaczej się je układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert_atv 20.06.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Dziekuje za odpowiedz.Moze zle sie wyraziłem, nie ja tylko firma z podhala bedzie to robiła.Kamien mam na mysli taki normalny jak układa sie na wszystkich domach na podhalu - nie wiem jak on sie fachowo nazywa.A chodzi mi o to czy w miejscu gdzie bedzie ulozony kamien tez ma byc wata, czy styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts