poldek 07.03.2004 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Zamierzam budować dom z bloczków "FORTIS B" proszę o radę co o nich sądzicie i gdzie można je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimer 08.03.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 http://www.sukiennik.pl/html_pol/bloczki_fortis_pol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 08.03.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 To jest nawet ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 09.03.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Wybudowałem do z bloczków PEZAM (to samo co Fortis - inna nazwa) - buduje sie szybko, trzeba pamiętac o zaprawie ciepłochronnej, piance nontazowej, jest roche kłopotów z kruszeniem się bloczków, panowie robotnicy musza uważać.system jest kompletny tzn. sa nadproża, pustaki okienne inne takie.Jezeli chodzi o odpowiedź na najwazniejsze pytanie - czy jest ciepło w domu i czy nie załuję - dam odpowiedź po zimie - do wybudowany w 2003 - wprowadziliśmy się w styczniu 2004 - zbyt mało mam doświadczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Zamierzam budować dom z bloczków "FORTIS B" proszę o radę co o nich sądzicie i gdzie można je kupić. Nawet o nich nie myśl to jest wielkie G... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 09.03.2004 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Zamierzam budować dom z bloczków "FORTIS B" proszę o radę co o nich sądzicie i gdzie można je kupić. Nawet o nich nie myśl to jest wielkie G... Ja słyszałem o nich same superlatywy więc proszę o jakies przykłady bo zamierzam z nich wybudować dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 10.03.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 pewnie ten Gość - dwa posty wyżej - zbudował z Ytonga i teraz żałuje (mam nadzieję że nie wywołam burzy). wracając do doświadczeń z bloczkami Pezam (Fortis) - dobrze jest przekazać projekt firmie wykonujacej bloczki, policzą ile czego potrzeba (np. bloczków okiennych, naroznych itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 10.03.2004 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Osówka widze ze masz alergie na Ytonga powiedz dlaczego? jeżeli juzx podajesz akurat ten produkt jako przykład na złe bydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 11.03.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 nie niemam żadnej alergii na Ytong, równie dobrze mogłem napisać Silikaty, ceramika itd (sam mam część ścian - działowych - wybudowanych z Ytonga i Silikatów). Chodziło mi jedynie o pokazanie że wypowiedzi "Gości" typu ....."coś tam jest do d.." bez podawanie faktów czy opisywania własnych doświadczeń są bezwartościowe i mogą być powodowane róznymi nie merytorycznymi przyczynami. A Ytong materiał dobry jak każdy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimer 12.03.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 thx za odpowiedź zadałem to dlatego ,że odebrałem to trochę innaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts