pan_dorka 20.06.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam, szukając metody na zmniejszenie mostka pod działówkami z silki, natknęłam sie na ideę ułożenia pierwszej warstwy na chudziaku z BK. Czy ktoś zastosował, albo spotkał się z takim rozwiązaniem. Ewentualnie proszę o linki, jeśli ten temat gdzies się przewinął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 20.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ja tak mam. i nawet nie o odcięcie mostków chodziło, ale o zrównanie warstw ścian działowych i nośnych - nośne murowałem na isomurze. łatwiej było pociąć bk na odpowiednią wysokość niż silkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 21.06.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 spdawdza się ten izomur?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 21.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 a bo ja wiem ? mam nadzieję. póki co chałupa stoi, działają tynkarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 04.07.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Zastosowałem isomur nie tylko pod nosne zale pod działówki również.Jak sie będzie sprawował zobaczymy - dom w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 05.07.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 mi konstruktor wyliczył, że mogę dać BK400 pod nośne zewnętrzne z silki (wewnętrzne akurat już lepiej nie)- więc tym bardziej pod działówki się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts