monah 26.06.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Kasiorku, rzadko ostatnio zaglądam, ale zajrzałam... i mi szczena opadła po prostu. taras i ogród przepiękne, ogromne wrażenie robią. gratuluję, bo widać, że dużo pracy w to włożyłaś. pięknie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 27.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Taras przepiękny!!!!! nie mogę się napatrzyć !!! Czy to wszystko kamień? schody na pewno, a mozaika w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńkaD. 27.06.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Piękny taras!!! Bardzo elegancki. Czy to płytki gresowe? jeśli tak możesz kasiorku podać producenta i model. Może kiedyś wykorzystam o ile cena nie zwali mnie z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.06.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no własnie to jest najlepsze. po dlugich poszukiwaniach, odpowiedniego kamienia, gresu i innych cudow pojechalam do skladów budowlanych, mamy takie cudne miejsce w wawce, Bartycką popularnie zwaną i w malej kanciapie wśród wielu budek z płytkami znalazłam te wlaściwe, niemieckiej produkcji po zabijającej cenie 70 zl/m2 (bez stopnic oczywiście ). Nie wiem czy są gdzie indziej dostępne , zostaly wybrane przez wskazanie palcem, nawet na paragonie mam po prostu plytka i stopnica, bez nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 27.06.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 WOW !!!! wyglądają pięknie ! Jak już zdecyduję co na taras: czy drewno szare czy mozaika to zgloszę się po namiar na budkę. Na razie znalazlam mozaikę, która wytrzymuje podobno nawet -30 stopni (podobna do tych, które masz w hollu i kuchni), ale jej cena jest o wiele, wiele wyższa Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 27.06.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Kasiorku a jakie wymiary ma Wasz przepiękny taras? Nie boicie się, że będzie trochę za mały? Ja mam małą działkę i się właśnie zastanawiam, jak to zgrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.06.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 taras ma 3 x 7 m nie jest duzy ale jak widać duzo na nim nie stoi. Lubimy wieczorem posiedzieć z winkiem. i ta wielkość nam wystracza. Ale za to 2 metry dalej mamy pergolę z stolem i fotelami. Tam jemy, imprezujemy . pergola jest nieco skryta za drzewkami jest tam więcej cienia, bo i parasol i wiązy a na tarasie patelnia aż milo a nie chce tam stawiac parasoli czy markiz. W planach zabydowa tarasu ogrodem zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 27.06.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dzięki za odp. Mój będzie 4x6, więc tylko niewiele większy. Przynajmniej wiem teraz, co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 27.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Nawet nie wiadomo jak skomentować!Brak słów:) Nie mów mi tylko prosze,że te donice to też twoje dzieło i je malowałaś? Mnóstwo jest tego typu ale plastikowych we wstętnym brązowym kolorze:sick: Ostatnio oglądałam nawet w podobnym stylu w którym masz wsadzony bodajże to jest oleander(białe)ale mąż powiedział,że chyba zwariowałam:D Ja je miałam kupic z zamiarem pomalowania tylko problem,jak?? Aha....no i gdzie ta pergola?Poprosze zdjęcie;) Edytowane 27 Czerwca 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.06.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Donic już malować nie zamierzam, efekt po roku taki sobie. Biale donice po prostu są białe mialam jeszcze ochotę aby zamiast bieli zamowić grafitowy ale bylyby za mocnym akcentem a tak wtapiaja się w tlo. A pergolka będzie, jak ogarnę tajun po weekendowy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 27.06.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 No to czekam na zdjęcia cierpliwie:)A jeszcze mam prośbe....podziel się i powiedz gdzie kupowałaś donice,prosze;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.06.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Donice kupowałam w firmie Jurand w Raszynie kolo mnie, pojęcia nie mam czy wysylaja, w kazdym razie donice ważą potwornie. W dwojkę ledwo, ledwo wtachaliśmy je na taras a to zdjeciapergolowego zakatka http://assets2.ogrodowisko.pl/uploads/p/3/32000/original.jpg http://assets3.ogrodowisko.pl/uploads/p/3/32001/original.jpg http://assets0.ogrodowisko.pl/uploads/p/3/32002/original.jpg wyposażenie pod pergola made in IKEA, podrasowane oczywiście przezemnie http://assets1.ogrodowisko.pl/uploads/p/3/32003/original.jpg nie moglam sie oprzeć aby nie pokazać Tosi, taka zadowolona z zycia wyleguje sie zawsze na poduchach http://assets3.ogrodowisko.pl/uploads/p/3/32005/original.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 27.06.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Kasiu, cudownie! wyobrażam sobie jak musi smakować winko na takim tarasie... Muszę wyrazić pełen podziw dla Twoich umiejętności i pracy jaką włożyłaś w ten dom i ogród...widać w nim serce domowników A Tosia to przesłodkie stworzonko, ciekawe czy charakter idzie w parze z urodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 27.06.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Piękna ta Twoja bajka Kasiu!Dziękuje za zdjęcia:)W tym tygodniu za dużo pracy ale w przyszłym postaram sie podjechać do Raszyna. Tosia jest śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 29.06.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam ponownie, ogród cudny... njabardziej podoba mi się dobór kolorów kwiatów, żelazna konsekwencja we wnętrzu jaki i w ogrodzie. Czy mogłabyś z wymienić z nazwy kwiaty w swoim ogrodzie w kolorze niebieskim/modrakowym i zbliżonych, oprócz niebieskiej hortensji pozostałe znam tylko z widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.06.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 może być ciężko, na pewno są ostrózki, szałwie, lobelie i clematisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.06.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kasiorku - naprawdę opad szczęki - takie tarasy dotychczas widywałam tylko w magazynach typu Home&Garden, a nie u zwykłych śmiertelników! Widzę tylko jedną wadę - jak wyjść na TAKI taras w starych dresach? No jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.06.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 razem z końcem budowy wywalilam stare dresy, teraz przechadzam się w nowych ubraniach rekreacyjnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.06.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kasiorku - pięknie, klimatycznie, konsekwentnie - aż dech zapiera! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.06.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kasiu,Joliska jest pod wielkim wrażeniem tarasu i ogrodu, ale adminkę kole w oczy reklama na fotkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts