anbama 20.06.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Właśnie przyszłam prosić o zdjęcia ogrodu i jaka niespodzianka są Kasiorku KLASA za ten ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.06.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 witaj stęskniłam się ... nie wiem jak to jest, że wszystkie mamy mniej czasu ... wszystkie w znaczeniu drugorocznych ... dzięki opatrzności za kontynuowanie Twoich obrazków z wnętrz i ogrodu ... nie pojmuje zeszłorocznej porazki ogrodowej ... było i jest slicznie a rośliny potrzebują czasu ... niestety na zaistnienie i oszołomienie swą urodą ... tegoroczne fiolety bardzo mi się podobają bo i u mnie kwitnąca lawenda zadecydowała o tej kolorystyce ... surfinie wybrałam w fioletowo niebieskim odcieniu o pełnych kwiatach ... róże w planach wciąż ... i białe zeszłoroczne donice ... u mnie też odrapane ... natural shabby ... ... a reaktywacja domku w galerii świetny pomysł ... tylko brakuje holu z tą super szafeczką i jednym takim czerwonym ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 20.06.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 piękny dom i ogród, już pedzę studiowac dziennik wczorajszy wieczór spędzilam w dzienniku Beauty, dziś będzie jeszcze więcej inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.06.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 ... tyle z siebie wykrzesam w temacie ogrodu;) No po prostu jakaś bajka:no: Wnętrza dobrze znam, ale taka skumulowana dawka zdjęć pozwala jeszcze bardziej je docenić i się pozachwycać - choć dla mnie wciąż mało;) Super, że dołączasz do nas - GALERIANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honey83 20.06.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Kasiorku bardzo się cieszę że znowu jesteś z nami z utęsknieniem czekam na nowe zdjęcia, przedewszystkim czarnych scian ja mam w łazience i innego koloru tam sobie nie wyobrażam. Może w koncu sie zbiore i założe mój wątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Matko jedyna- cudnie!!!! Chociaż też jestem zwolenniczką nowocześniejszych wnętrz, to muszę przyznać, że u Ciebie jest bosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 o jak fajnie, że jesteś będę tu zaglądać a za jakiś czas pomęczę Cię trochę zawodowo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.06.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam Kasiorku - bardzo się cieszę że założyłaś swoją galerię, bo męczyło mnie wchodzienie na dzienniki tylko po to, żeby zobaczyć czy u Ciebie jakieś nowe zdjęcia się nie pokazały:). Bardzo piękny ogród i dom. Te czerwone akcenty - mniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Oo Kasiu ,jak dobrze ,że jesteś!!Często zaglądałam do dziennika z nadzieją,że zamieścisz nowe zdjęcia.Bardzo dobry pomysł z tą galerią ,łatwiej będzie oczy nasycić cudnościami.A ogród?wygląda jakby miał kilka lat ..bajkowy.Mam do Ciebie pytanie-czy nie został Ci kawałek tapety" z twarzami"?odkupiłabym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.06.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) witaj stęskniłam się ... nie wiem jak to jest, że wszystkie mamy mniej czasu ... wszystkie w znaczeniu drugorocznych ... dzięki opatrzności za kontynuowanie Twoich obrazków z wnętrz i ogrodu ... nie pojmuje zeszłorocznej porazki ogrodowej ... było i jest slicznie a rośliny potrzebują czasu ... niestety na zaistnienie i oszołomienie swą urodą ... tegoroczne fiolety bardzo mi się podobają bo i u mnie kwitnąca lawenda zadecydowała o tej kolorystyce ... surfinie wybrałam w fioletowo niebieskim odcieniu o pełnych kwiatach ... róże w planach wciąż ... i białe zeszłoroczne donice ... u mnie też odrapane ... natural shabby ... ... a reaktywacja domku w galerii świetny pomysł ... tylko brakuje holu z tą super szafeczką i jednym takim czerwonym ... pozdrawiam Niestety ogród po zimie wygladał nieciekawie, wypadly mi cisy 16 szt, reszta potopiła się w wodzie stojacej na rabatach.Roże też mi w części wypadly. Więc podnioslam rabaty, nasadziłam szmaragdow, dokupilam roż i teraz dopieszcam przedogródek ( roże i hortensje) i jedną dużą rabatę, ktora zapelniona jest tylko w malej części ale ponieważ maja tam być bukszpany to troche potrwa bo nie chce dać od razu majatku na formowane okazy na twe wspomnienie Wacław http://1.bp.blogspot.com/-4lzOHhY9AmA/TbQ4M9Q_LjI/AAAAAAAAA0Q/HfemCcAGfUI/s1600/m2.jpg i komoda http://3.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/TIcy0WI8pEI/AAAAAAAAAvc/32FOEU_1JU0/s400/kom2.jpg Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.06.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Beauty muszę sie dokopać do kartonu z resztkami tapet, bo pojęcia nie mam ile zostalo ale to chwilke potrwa, bo u mnie totalny sajgon i mam część kartonów niedostepną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Poczekam ...to nie jest taka pilna sprawa...potrzebuję dosłownie kawałek na położenie pod skosem.Szkoda mi kasy na kupno całej rolki.;)a wkurza mnie ,że tej tapety tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.06.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A masz ten sam odcień, taki lekko oliwkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 O qrczę,chyba jednak mamy inne tapety,a myślałam ,że mamy takie same.To cały mój misterny plan padł;)muszę kupić całą rolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 o i z Wacławem to od razu inaczej ... zdiwiłam się, że nie pozwoliłaś Wacławowi nas zaprosić do galerii ... za to nowa Kasia w avatarku ... wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.06.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 a mnie cieszy widok białych schodów (chociaż malutki) bo siedzą u mnie w głowie i za nic nie chcą wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.06.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 o i z Wacławem to od razu inaczej ... zdiwiłam się, że nie pozwoliłaś Wacławowi nas zaprosić do galerii ... za to nowa Kasia w avatarku ... wow Bo Waclaw opuścił juz dom i stoi teraz w jednej z galerii, ale mam go choc na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 że dom ekstraklasa to się nie dziwię, ale zaglądając do mieszkania było wiadomo, że musi być i jest wyjątkowy, ale że ogród po roku może tak wyglądać chyba mój zaoram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 22.06.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Kasiorku slicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 22.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 wow podglądałam trochę dziennik... ale teraz efekt końcowy jest powalający:) Kasiorku kuchnia twoja mnie rozwaliła na łopatki ... cały domek jest przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts