Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W stylu retro - galeria

Recommended Posts

• Odpowiedzi 165
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witaj :) stęskniłam się ... nie wiem jak to jest, że wszystkie mamy mniej czasu ... wszystkie w znaczeniu drugorocznych :) ... dzięki opatrzności :) za kontynuowanie Twoich obrazków z wnętrz i ogrodu ... nie pojmuje zeszłorocznej porazki ogrodowej ... było i jest slicznie a rośliny potrzebują czasu ... niestety na zaistnienie i oszołomienie swą urodą ... tegoroczne fiolety bardzo mi się podobają bo i u mnie kwitnąca lawenda zadecydowała o tej kolorystyce ... surfinie wybrałam w fioletowo niebieskim odcieniu o pełnych kwiatach ... róże w planach wciąż ... i białe zeszłoroczne donice ... u mnie też odrapane ... natural shabby ... :) ... a reaktywacja domku w galerii świetny pomysł ... tylko brakuje holu z tą super szafeczką i jednym takim czerwonym :) ... pozdrawiam :)

Oo Kasiu ,jak dobrze ,że jesteś!!Często zaglądałam do dziennika z nadzieją,że zamieścisz nowe zdjęcia.Bardzo dobry pomysł z tą galerią ,łatwiej będzie oczy nasycić cudnościami.A ogród?wygląda jakby miał kilka lat ..bajkowy.Mam do Ciebie pytanie-czy nie został Ci kawałek tapety" z twarzami"?odkupiłabym:)

witaj :) stęskniłam się ... nie wiem jak to jest, że wszystkie mamy mniej czasu ... wszystkie w znaczeniu drugorocznych :) ... dzięki opatrzności :) za kontynuowanie Twoich obrazków z wnętrz i ogrodu ... nie pojmuje zeszłorocznej porazki ogrodowej ... było i jest slicznie a rośliny potrzebują czasu ... niestety na zaistnienie i oszołomienie swą urodą ... tegoroczne fiolety bardzo mi się podobają bo i u mnie kwitnąca lawenda zadecydowała o tej kolorystyce ... surfinie wybrałam w fioletowo niebieskim odcieniu o pełnych kwiatach ... róże w planach wciąż ... i białe zeszłoroczne donice ... u mnie też odrapane ... natural shabby ... :) ... a reaktywacja domku w galerii świetny pomysł ... tylko brakuje holu z tą super szafeczką i jednym takim czerwonym :) ... pozdrawiam :)

Niestety ogród po zimie wygladał nieciekawie, wypadly mi cisy :( 16 szt, reszta potopiła się w wodzie stojacej na rabatach.Roże też mi w części wypadly. Więc podnioslam rabaty, nasadziłam szmaragdow, dokupilam roż i teraz dopieszcam przedogródek ( roże i hortensje) i jedną dużą rabatę, ktora zapelniona jest tylko w malej części ale ponieważ maja tam być bukszpany to troche potrwa bo nie chce dać od razu majatku na formowane okazy :)

na twe wspomnienie Wacław :)

http://1.bp.blogspot.com/-4lzOHhY9AmA/TbQ4M9Q_LjI/AAAAAAAAA0Q/HfemCcAGfUI/s1600/m2.jpg

i komoda

http://3.bp.blogspot.com/_sRHuOFdmHJw/TIcy0WI8pEI/AAAAAAAAAvc/32FOEU_1JU0/s400/kom2.jpg

Edytowane przez Kasiorek