Jagusia30 20.06.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Hej. Budujemy-a raczej zaraz zaczniemy plk-661 ale cały podpiwniczony. Budową dowodzę ja czyli będzie po babsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.06.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No już prawie dobrze ,ale jeszcze potrzebna stopka z linkiem do twego dziennika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.06.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Jak po babsku to ja sie pisze na kibicowanie. Pisze tu bo komentow brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 21.06.2011 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Hej laski:) chyba zostaniemy przy jednym temacie żebym się nie pogubiła. A jaka stopka-jakaś instrukcja jak ją zrobić? pliss..A tak w ogóle to liczę i liczę i tak mi wychodzi ze stan surowy zamknięty uda się zrobić w 109tys-oczywiście to takie bardzo na oko-duże oko bo nie mam wyceny materiałów na ściany ale mam nadzieję, że dziś, względnie jutro ja dostanę. Edytowane 21 Czerwca 2011 przez Jagusia30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 21.06.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wejdz w ustawienia, edytuj sygnaturkę, i tam wklej linka swojego dziennika, tylko wejdź jeszcze w taką ikonkę (kula ziemska ) tam Ci pojawi się taka ramka gdzie wkleisz adres swojego linka.Jak już w kleisz adres to będziesz miała podświetlony na niebiesko i wtedy możesz na nim napisać np.PLK-661 po babsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka78 21.06.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Cześc Jagusia 30, zapowiada się super dziennik i budowa "po babsku" będę zaglądac i wspierac bo u mnie też jest budowa "po babsku" tzn. załatwiam, zamawiam i trzymam wszystko pod kontrolą a drugą stronę tylko informuję co jest zalatwione :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 21.06.2011 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 W pracy mam blokowany net ale postaram się to zrobić co piszecie w domu. Mam wycenę więźby dachowej od poleconego cieśli-6400zł z transportem to bierzemy bo taniej o około 1000zł jak u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.06.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kiedy planujesz start??Budujemy wielkosciowo identyczne domy. My wlasnie jedziemy ze stropem nad piwnica:) Piwnica to takie cholerstwo co mnie cieszy bo wszystko co brudne i gospodarcze bede tam miala, ale cieżkiej pracy przy niej tyle, ze codziennie ją przeklinam:) Byleby wyleźć z ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 22.06.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Czekamy na pozwolenie-mam nadzieję, że lipiec starujemy. Właśnie zdobyłam wycenę okien-plastikowe białe ok 9300zł Ciekawe ile za drewniane-czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 23.06.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Ulciam kurcze nie wiem robię tak jak napisałaś i kurcze nic się nie pokazało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 23.06.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 ach działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 23.06.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Witajcie, to i ja dołączam do "babskiego" budowania:) wprawdzie w budowie na razie niezbyt się wykazuję (choć dachówkę ja wybrałam i zaliczkę wpłaciłam) więc może mnie nie wykopiecie:?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 23.06.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Działa ,super:yes:A ta cena za więzbę to za samo drzewo czy z montażem?A cena okien razem z roletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 23.06.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Działa ,super:yes: A ta cena za więzbę to za samo drzewo czy z montażem? A cena okien razem z roletami? Witaj Ulciam widzę że jesteśmy sąsiadkami:) ja też Kluczbork Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 24.06.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 O losie net mi sie blokuje. Witam kolejna babę To od początku bo ni posta zjadło. Okna: to same okna bez parapetów i rolet. Dostałam wycenę drewnianych 18tyś raczej odpadają a więźba to cena za sam materiał-facet polecony do tego wycenił mniej niż inni-Andrzej dziś do niego jedzie i zapłaci zaliczkę-weźmiemy od niego też stęple i deski szalunkowe-to może coś urwiemy z ceny. Ach no i zdradźcie jak zdjęcia wstawić bo ja wstawiłam i na profilu jest a tutaj nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.06.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Hej, pamietam jak Michu bral wyceny na nasze okna to byly od 9 do 11 tys i to z rabatami, wiec 9300 chyba ok ( porównujac podobne domy: Wiezba tez nie jest zle, wyglada to ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.06.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 W porównaniu do moich wycen to Twoje ceny nie zbyt niskie.Ja za same okna 6-komorowe ,obustronny kolor dałam 6400 a za więzbę 7m3 -4500zł,tak mocno wszystko zdrożało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Wejdz na np.tą stronę http://imageshack.us/ umieść tam fotkę pózniej pobierz gotowy adres url ,następnie przejdz do swojego postu ,kliknij na obrazek z drzewkiem tam wklej ten adres zdjęcia i zapisz w poście - gotowe Edytowane 24 Czerwca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 28.06.2011 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Jestem po spotkaniu z kierownikiem budowy. Fajny facet-kumaty-choć ma "ale" że musi współpracować ze mną a nie z moim mężem-trudno musi to znieść. Mam zdecydować czy lejemy strop z betonu czy robimy z prefabrykatów. Więc czytam co to jest i czekam na wykaz matriałów żeby zobaczyć jak to cenowo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.06.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 przyłączam się do kobiet co to żadnej fuchy się nie boją no i Jagusiu gęba mi się ucieszyła bo w końcu ktoś bardziej z mojej części Polski ) u nas to ja figuruję jako inwestor i ja mam największą decyzyjność chociaż w sumie nasza budowa to taka trochę "samoobsługowa" bo wszystkie zakupy robi nasz wykonawca a nas tylko informuje gdzie mu lepszy rabat dali. jak nie mamy jak wpaść na budowę to dostajemy "raport" telefoniczny a później mailowy z załączonymi fotami, baaardzo mi to odpowiada bo jestem niezmotoryzowana (prawko jest ale nie jeżdżę) i sobie nie wyobrażam dowożenia towaru na plac boju. Okna mam wstępnie wybrane,ale ja nie znoszę moich blokowych białych więc będzie teraz obustronnie złoty dąb, blachodachówka też wybrana kolorem i firmą jedynie nad rodzajem tłoczenia dumam. dom chcę żeby był szary więc tu akurat tylko grafitowa dachówka w grę wchodzi, szczegół że drożej wyjdzie ale co tam, ma być po mojemu i już z czego będziecie budować? wprowadziliście jakieś zmiany w projekcie? jeśli tak to wrzuć rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts