aksamitka 29.01.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 jest i domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 30.04.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 ahoj. Matko jak dawno mnie tu nie było. Nie wkurzają Was te wyskakujące reklamy-to jakaś masakra. Domek stoi..jak sobie przypomnę jak to wstawię zdjęcia:) Mieszkamy już..niestety na niewykończonym. Przystosowaliśmy piwnicę do celów mieszkaniowych i jakoś dajemy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 30.04.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) http://imageshack.us/photo/my-images/841/img1980pj.jpg/ No mam nadzieję, że widać-nie kumam jak to wstawić-pomocy!!! Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Jagusia30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.04.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 a co tam u Was? co Wam jeszcze zostalo do wykonczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 01.05.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hmm. Mamy piec więc i ogrzewanie...dostosowaliśmy piwnicę na mieszkanie...położyliśmy kafelki i wykładzinę..w jednym z pomieszczeń gdzie docelowo ma być zamrażarka, jakieś tam mebelki i zlew-zrobiliśmy kuchnię. Mamy do tego dwa pomieszczenia mieszkalne. Na parterze położyłam wykładzinę remontową(świetna polecam). Mąż wyniósł tam sprzęt z siłowni. Mam tylko kibelek zamontowany i stary dywan w tym pomieszczeniu-nie mamy łazienki. Brakuje nam schodów na piętro-maż ma je zrobić z drewna-to spore utrudnienie bo trzeba uważać z taką niezabezpieczoną dziurą. Czyli musimy wykończyć dwie łazienki(materiał na jedna mamy-jak na złość na tę w na górze), podłogi na parterze i piętrze, nie mamy drzwi wewnętrznych. O meble się mniej martwię bo mąż sam je zrobi, w końcu stolarz. Tylko, że mebli nie wstawię na wylewki i tu się koło zamyka. Kasy brak lawirujemy na granicy...trzymaj kciuki, żeby się udało wyjść na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 01.05.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hmm. Mamy piec więc i ogrzewanie...dostosowaliśmy piwnicę na mieszkanie...położyliśmy kafelki i wykładzinę..w jednym z pomieszczeń gdzie docelowo ma być zamrażarka, jakieś tam mebelki i zlew-zrobiliśmy kuchnię. Mamy do tego dwa pomieszczenia mieszkalne. Na parterze położyłam wykładzinę remontową(świetna polecam). Mąż wyniósł tam sprzęt z siłowni. Mam tylko kibelek zamontowany i stary dywan w tym pomieszczeniu-nie mamy łazienki. Brakuje nam schodów na piętro-maż ma je zrobić z drewna-to spore utrudnienie bo trzeba uważać z taką niezabezpieczoną dziurą. Czyli musimy wykończyć dwie łazienki(materiał na jedna mamy-jak na złość na tę w na górze), podłogi na parterze i piętrze, nie mamy drzwi wewnętrznych. O meble się mniej martwię bo mąż sam je zrobi, w końcu stolarz. Tylko, że mebli nie wstawię na wylewki i tu się koło zamyka. Kasy brak lawirujemy na granicy...trzymaj kciuki, żeby się udało wyjść na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bb_ja 10.02.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Czesc, jak budowa? juz skonczona? Pokaz domek, chce kupic ten sam projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.12.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 co tam u was, mieszkacie juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts