JARO175 20.06.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam, mam nie maly dylemat, dom ocieplany styropianem do srodka sciany, 176 m2, 121 zeberek i nie wiem jaki piec wybrac. Z pobieznego rekonesansu wynika ze starczy 17 lub 18-stka, tylko jaki wybieram miedzy SAS-UWG 17, ELPRO-KOS 18-stka i myslalem o DEFRO, ale nie wiem jaki model, ponoc defro sa drogie. Jakie sa wasze doswiadczenia odnosnie powyzszych piecow/producentow, moze cos jeszcze byscie zaproponowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JARO175 21.06.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 podbijam, moze ktos cos wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 28.01.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja mam Defro, nie narzekam, od kilku lat działa sprawnie, bez komplikacji. O Sasie też słyszałem że dobry piec, ale jakoś na Defro się zdecydowałem, u mnie szwagier miał i mi polecił, więc to zaważyło. Kupiłem na necie, doradzili mi wszystko jak dobrać piec do metrażu. Podaję ci stronę sklepu http://www.ezelazny.pl/ Mają też piece Sas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts