Empus 20.06.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Mam dylemat, jestem w trakcie wyboru kotła kondensacyjnego olejowego, padło na Viessmanna, ale który wybrać Vitoladens czy Vitorodens różnica w cenie to 5000zł a z opisu na stronie producenta jak dla mnie to takie same kotły jestem laikiem i niezbyt się w tym orientuje. Prosiłbym o pomoc, który wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Empus 21.06.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Heh, widać nikt nie widzi różnicy więc po co przepłacać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 21.06.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Inne moce, inny korpus, automatyka taka sama. Gdybym miał wybierać to wybrałbym kocioł kondensacyjny gazowy pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Empus 21.06.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 hehe no ja również chętnie bym wybrał kocioł gazowy, ale niestety w pobliżu mojej działki nie ma gazu, a nie chce ogrzewania na gaz płynny bo to chyba nawet droższe niż olej opałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 21.06.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Raczej porównywalne, a olej bardziej śmierdzi i głośniej pracuje, droższy serwis czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts