grzanka 20.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witajcie, w zeszłym roku ekipa od ociepleń położyła mi styropian na elewacji zewn., na to klej, siatka, klej. Niestety okazuje się, że nie położyli siatki ukośnie przy kątach okiennych i klej zaczyna lekko pękać w tych miejscach. Chcę to naprawić zanim położymy tynk. Czy tę siatkę można położyć na obecnej warstwie kleju czy będzie się odznaczała pod tynkiem? Może jest jakieś inne rozwiazanie, żeby uniknąć w przyszłości pękania tynku przy oknach? Będę wdzięczna za radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boonk 27.12.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Witajcie, w zeszłym roku ekipa od ociepleń położyła mi styropian na elewacji zewn., na to klej, siatka, klej. Niestety okazuje się, że nie położyli siatki ukośnie przy kątach okiennych i klej zaczyna lekko pękać w tych miejscach. Chcę to naprawić zanim położymy tynk. Czy tę siatkę można położyć na obecnej warstwie kleju czy będzie się odznaczała pod tynkiem? Może jest jakieś inne rozwiazanie, żeby uniknąć w przyszłości pękania tynku przy oknach? Będę wdzięczna za radę. Pozdrawiam Ponawiam pytanie koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts