MZ 08.03.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Od soboty jestem użytkownikiem SEKO EKO-II-N. Nie mam jeszcze wielu doświadczeń. Jeżli są forumowicze którzy użytkują taki kocioł bardzo proszę o wskazówki praktyczne. Z podziękowaniem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Luft 08.03.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A wiesz dlaczego taki zachwyt?Bo to kocioł dolnego spalania.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZ 09.03.2004 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Nie ma nikogo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 09.03.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witam MZ gratulacje z okazji kupna piecyka. Jestem ciekaw ile kosztował bowiem na stronie internetowej producenta brak cennika. Jaki duży masz ten piecyk, czy jest to faktycznie piec dolnego spalania (rozumiem że będziesz palił miałem) czy wymaga wkładu kominowego. Jaki udało ci się wytargować upust. Sam jestem zainteresowany kupnem pieca i skłaniam się do firmy SEKO. Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy 09.03.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Ja kupiłem miesiąc temu kocioł Eko II N 18/15KW za kwotę 2380zł z transportem.Pierwsze odpalenie planuję dopiero koniec marca (dopiero kładę rury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 09.03.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Sądząc po dyskusji paliwo stałe jest mało popularne na forum, są tu pewnie szczęśliwcy którzy posiadają rurę z gazem ziemnym. Propan i elektryczność są z pewnoscią wygodne ale drogie. pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19 06.04.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 od dwóch dni jestem posiadczem Eko II 18KW, odpalam za dwa dni jak skończą kłaść instalację. O wrażeniach opowiem PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 10.11.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 19 napisał: od dwóch dni jestem posiadczem Eko II 18KW, odpalam za dwa dni jak skończą kłaść instalację. O wrażeniach opowiem PZDR odpaliles juz na pewno. mozesz podzielic sie opinia na temat tego kotla ? ja wlasnie teraz planuje zakup SEKO EKO II N i nie wiem czy go brac czy nie... minelo sporo czasu wiec masz juz jakies doswiadczenia w temacie. opisz je prosze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 10.11.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 MZ napisał: Od soboty jestem użytkownikiem SEKO EKO-II-N. Nie mam jeszcze wielu doświadczeń. Jeżli są forumowicze którzy użytkują taki kocioł bardzo proszę o wskazówki praktyczne. Z podziękowaniem, zamierzam tez teraz taki kupic. napisz jak sie w nim pali ? oplaca sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 11.11.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 tomy napisał: Ja kupiłem miesiąc temu kocioł Eko II N 18/15KW za kwotę 2380zł z transportem. Pierwsze odpalenie planuję dopiero koniec marca (dopiero kładę rury). jak sie sprawuje ci ten kociol ? ja chce teraz taki kupic. prosze napisz jakie masz doswiadczenia. sporo czasu juz w sumie minelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 11.11.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 19 napisał: od dwóch dni jestem posiadczem Eko II 18KW, odpalam za dwa dni jak skończą kłaść instalację. O wrażeniach opowiem PZDR to napisz jakie wrazenia. sporo czasu minelo wiec jak sie sprawuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19 12.11.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Miałem troche kłopotu z kominem więc trudno napisać o doświadczeniach z Seko. Od czasu kiedy powiększyłem komin kocioł pracuje bardzo dobrze.Wadą jest troche mały załadunek w porównaniu np z moderatorem. łatwy jest do czyszczenia( odkręca się 2 śruby) i nie zajmuje duzo miejsca. Paliłem głównie drzewem i troszkę węglem ( wegiel lubi zdecydowanie lepiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19 12.11.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Miałem troche kłopotu z kominem więc trudno napisać o doświadczeniach z Seko. Od czasu kiedy powiększyłem komin kocioł pracuje bardzo dobrze.Wadą jest troche mały załadunek w porównaniu np z moderatorem. łatwy jest do czyszczenia( odkręca się 2 śruby) i nie zajmuje duzo miejsca. Paliłem głównie drzewem i troszkę węglem ( wegiel lubi zdecydowanie lepiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts