kupiecjudex 21.06.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Właśnie przejrzałem stronę firmy Marchewka http://www.marchewka.plSchody niczego sobie, bardzo mi się podobają Może ktoś miał do czynienia z tymi schodami i jest ich właścicielem?Wiem że cena zależy od indywidualnego projektu.Chodzi mi głownie o schody stylowe.Jeśli ktoś kupował te schody to chętnie bym sie dowiedzial w jakiej cenie mniej wiecej oczywiście, no i jak te chody się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.06.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 o wiele zza dużo.mam wyceny na swoje schody w granicach 35-50tys, od Marchewki w zalezności od uzytego drewna i poręczy cena wahała się 60-100tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 21.06.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Niezły kosmos. Tak myślałem że nie są tanie!Ale w tej sytuacji to nawet tam nie jade, szkoda benzyny i czasu.Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 po co jechać? wyślij rysunki do wyceny wstępnej i sama się dowiesz.może ja akurat mam schody, którymi nie byli zainteresowani, lub też mieli mnóstwo zamówień a teraz mają "posuche"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 30.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Właśnie przejrzałem stronę firmy Marchewka http://www.marchewka.pl Schody niczego sobie, bardzo mi się podobają Może ktoś miał do czynienia z tymi schodami i jest ich właścicielem? Wiem że cena zależy od indywidualnego projektu. Chodzi mi głownie o schody stylowe. Jeśli ktoś kupował te schody to chętnie bym sie dowiedzial w jakiej cenie mniej wiecej oczywiście, no i jak te chody się sprawują. Nie łatwiej do nich napisać/zadzwonić i dowiedzieć się konkretnie o swoje schody? Mi schody dywanowe typu zet z merbau wycenili na około 40 tys. W mniejszych firmach (które nie wydają kupy kasy na marketing) można takie same zrobić za 23-26 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.06.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Marchewka, wbrew pozorom, niewiele wydaje na marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 02.07.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 A czy ktoś wyceniał lub kupił ich schody klasyczne MS - 9 lub MS - 11 ewentualnie MS - 30??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik 1 02.07.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Kupiecjudex ja mam z grubsza podobne schody za 39 tyś. z mahoniu sapelli, a z jesionu za 31 tyś. Cena nie podlega negocjacjom. Identycznych schodów nie mogę wykonać - sznujmy konkurencję. Edytowane 3 Lipca 2011 przez kornik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 03.07.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Kupiecjudex ja mam z grubsza podobne schody za 39 tyś. z mahoniu sapelli, a z jesionu za 31 tyś. Cena nie podlega negocjacjom. Identycznych schodów nie mogę wykonać - sznujmy konkurencję. A coś bliżej, kontak jakiś (strona, telefon) i gdzie kornik 1 robisz te schody, ja jestem z mazowieckiego, nie chcę jeździć za schodami po całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozek131 03.07.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 A czy ktoś wyceniał lub kupił ich schody klasyczne MS - 9 lub MS - 11 ewentualnie MS - 30??? Ja patrzyłem na stronę marchewki i ty podałeś trzy wzory schodów lecz przy wycenie będą bardzo duże różnice bo schody MS-9 to schody gięte ażurowe poręcze drewniane rzeźbione , MS-30 schody gięte z podstopniami i poręcze rzeźbione a MS-11 to schody gięte ażurowe lecz z wypełnieniem poręczy metaloplastyką to różnica będzie bardzo duża , najdroższe będą MS-9 i MS- 30 lecz schody MS-11 będą tańsze od rzeźbionych o około 30% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik 1 03.07.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 kontakt jakiś (strona, telefon) i gdzie kornik 1 robisz te schody, ja jestem z mazowieckiego, nie chcę jeździć za schodami po całej Polsce. Mazury, Podlasie, Mazowsze. Sporadycznie Pomorze i Kujawy. Kontakt wyslalem na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.12.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Mazury, Podlasie, Mazowsze. Sporadycznie Pomorze i Kujawy. Kontakt wyslalem na PW. a dolnoslaskie też odwiedzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyg-ra 24.10.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 o wiele zza dużo. mam wyceny na swoje schody w granicach 35-50tys, od Marchewki w zalezności od uzytego drewna i poręczy cena wahała się 60-100tys Mi schody stylowe u Marchewki wycenili na 38tys wiec nie jest tak zle jak piszesz, choc dla mnie 38tys to i tak za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.10.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mi schody stylowe u Marchewki wycenili na 38tys wiec nie jest tak zle jak piszesz, choc dla mnie 38tys to i tak za duzo stylowe czyli jakie? ile i jakie stopnie stopni? jaka poręcz? co obejmuje cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 24.10.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 No właśnie mnie wycenili na ok. 40 tys schody plus balustrada kuta prawie 20 tys razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Firma Marchewka to europejska czołówka jakościowa i technologiczna - nie ma lipy z niczym. A jeśli ktoś pisze czy mówi, że ma zrobione takie same schody jak u Marchewki to jestem pewien, że się myli a paradoksem jest dla nadawcy takiego info. , że sam nie wie dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 z pewnością to cenowa europejska czolówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 27.10.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 z pewnością to cenowa europejska czolówka na szczęście idzie to w parze z najwyższą jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.10.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 na szczęście inni wykonawcy robią za połowę ceny z zachowaniem jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG-MART 01.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam Zapraszam wszystkich do firmy GREG-MART Schody i Podłogi.Jesteśmy producentem dużo tańszym niż Marchewka, projekty, wymiary, zapytania proszę kierować na adres [email protected] Zapraszam na naszą stronę http://www.greg-mart.pl tel. 796-320-971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts