Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile kosztują schody drewniane firmy Marchewka z Piotrowic koło Wrocłaia?

kupiecjudex

Recommended Posts

Właśnie przejrzałem stronę firmy Marchewka

http://www.marchewka.pl

Schody niczego sobie, bardzo mi się podobają

Może ktoś miał do czynienia z tymi schodami i jest ich właścicielem?

Wiem że cena zależy od indywidualnego projektu.

Chodzi mi głownie o schody stylowe.

Jeśli ktoś kupował te schody to chętnie bym sie dowiedzial w jakiej cenie mniej wiecej oczywiście, no i jak te chody się sprawują.

• 2 weeks później...
Właśnie przejrzałem stronę firmy Marchewka

http://www.marchewka.pl

Schody niczego sobie, bardzo mi się podobają

Może ktoś miał do czynienia z tymi schodami i jest ich właścicielem?

Wiem że cena zależy od indywidualnego projektu.

Chodzi mi głownie o schody stylowe.

Jeśli ktoś kupował te schody to chętnie bym sie dowiedzial w jakiej cenie mniej wiecej oczywiście, no i jak te chody się sprawują.

Nie łatwiej do nich napisać/zadzwonić i dowiedzieć się konkretnie o swoje schody?

Mi schody dywanowe typu zet z merbau wycenili na około 40 tys.

W mniejszych firmach (które nie wydają kupy kasy na marketing) można takie same zrobić za 23-26 tys.

Kupiecjudex ja mam z grubsza podobne schody za 39 tyś. z mahoniu sapelli, a z jesionu za 31 tyś. Cena nie podlega negocjacjom. Identycznych schodów nie mogę wykonać - sznujmy konkurencję.

A coś bliżej, kontak jakiś (strona, telefon) i gdzie kornik 1 robisz te schody, ja jestem z mazowieckiego, nie chcę jeździć za schodami po całej Polsce.

A czy ktoś wyceniał lub kupił ich schody klasyczne MS - 9 lub MS - 11 ewentualnie MS - 30???

Ja patrzyłem na stronę marchewki i ty podałeś trzy wzory schodów lecz przy wycenie będą bardzo duże różnice bo schody MS-9 to schody gięte ażurowe poręcze drewniane rzeźbione , MS-30 schody gięte z podstopniami i poręcze rzeźbione a MS-11 to schody gięte ażurowe lecz z wypełnieniem poręczy metaloplastyką to różnica będzie bardzo duża , najdroższe będą MS-9 i MS- 30 lecz schody MS-11 będą tańsze od rzeźbionych o około 30% .:yes:

• 5 months później...
  • 10 months później...
o wiele zza dużo.

mam wyceny na swoje schody w granicach 35-50tys, od Marchewki w zalezności od uzytego drewna i poręczy cena wahała się 60-100tys

Mi schody stylowe u Marchewki wycenili na 38tys wiec nie jest tak zle jak piszesz, choc dla mnie 38tys to i tak za duzo :(

• 2 months później...

Witam

Zapraszam wszystkich do firmy GREG-MART Schody i Podłogi.

Jesteśmy producentem dużo tańszym niż Marchewka, projekty, wymiary, zapytania proszę kierować na adres [email protected]

Zapraszam na naszą stronę http://www.greg-mart.pl tel. 796-320-971