Nat_alia 07.04.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja też zapraszam choć nie jako właściciel, a klientka, zadowolona klientka korzystałam z usług firmy Mazer, i bardzo polecam ich usługi. Firma w niczym nie ustępuje Marchewce, ich produkty są solidne, profesjonalnie wykończone, z najlepszej jakości materiału, do tego świetna obsługa klienta i dość przystępna cena. Polecam! http://www.mazer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja też zapraszam choć nie jako właściciel, a klientka, zadowolona klientka korzystałam z usług firmy Mazer, i bardzo polecam ich usługi. Firma w niczym nie ustępuje Marchewce, ich produkty są solidne, profesjonalnie wykończone, z najlepszej jakości materiału, do tego świetna obsługa klienta i dość przystępna cena. Polecam! www.mazer.pl dość przystepna cena - a co to znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.04.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 też odwiedziłem wiele firm zamin się zdecydowałem. marchewka ma drogie bardzo i trąbczyński również. ja zdecydowałem się na schody pana KUjdy ze strony www.sks.pl. jest bardzo zadowolony i cena też była ok. oczywiście nie jakoś super tanio ale za to co sobie zażyczyłem myśle ze odpowiada. a gdzie można zobaczyć to co sobie zażyczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schodosystem 24.11.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Witam, na cenę schodów ma wpływ bardzo wiele czynników. Szczególnie jeśli chodzi o schody gięte cena może się sporo wahać ze względu na pozornie nieistotne kwestie. Dlatego licytowanie się, która firma robi schody o połowę tańsze bez omawiania konkretnego projektu nie ma sensu. W interesie takiej renomowanej firmy jak Marchewka na pewno nie jest oszczędzanie na jakości. Zainteresowane osoby zapraszam na naszą stronę: schodosystem.pl Edytowane 24 Listopada 2014 przez schodosystem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laufers 18.12.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Nie wiem jakie tam macie projekty schodów, które wyceniają. Ja w 18 tysiącach się zamknąłem i poleciałem po bandzie. Wykonawcą była firma larix i biorą uczciwe pieniądze za wykonanie. Materiał też*najwyższej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts