Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile kosztują schody drewniane firmy Marchewka z Piotrowic koło Wrocłaia?

kupiecjudex

Recommended Posts

Ja też zapraszam choć nie jako właściciel, a klientka, zadowolona klientka :) korzystałam z usług firmy Mazer, i bardzo polecam ich usługi. Firma w niczym nie ustępuje Marchewce, ich produkty są solidne, profesjonalnie wykończone, z najlepszej jakości materiału, do tego świetna obsługa klienta i dość przystępna cena. Polecam! http://www.mazer.pl

Ja też zapraszam choć nie jako właściciel, a klientka, zadowolona klientka :) korzystałam z usług firmy Mazer, i bardzo polecam ich usługi. Firma w niczym nie ustępuje Marchewce, ich produkty są solidne, profesjonalnie wykończone, z najlepszej jakości materiału, do tego świetna obsługa klienta i dość przystępna cena. Polecam! www.mazer.pl

dość przystepna cena - a co to znaczy???:eek:

• 2 weeks później...
też odwiedziłem wiele firm zamin się zdecydowałem. marchewka ma drogie bardzo i trąbczyński również. ja zdecydowałem się na schody pana KUjdy ze strony www.sks.pl. jest bardzo zadowolony i cena też była ok. oczywiście nie jakoś super tanio ale za to co sobie zażyczyłem myśle ze odpowiada.

a gdzie można zobaczyć to co sobie zażyczyłeś?

• 1 year później...

Witam,

na cenę schodów ma wpływ bardzo wiele czynników. Szczególnie jeśli chodzi o schody gięte cena może się sporo wahać ze względu na pozornie nieistotne kwestie. Dlatego licytowanie się, która firma robi schody o połowę tańsze bez omawiania konkretnego projektu nie ma sensu. W interesie takiej renomowanej firmy jak Marchewka na pewno nie jest oszczędzanie na jakości.

Zainteresowane osoby zapraszam na naszą stronę: schodosystem.pl

Edytowane przez schodosystem

• 4 weeks później...