EwaMaciej 22.06.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonego wykonawcy więźby dachowej, gdzie dodatkowo widoczne będą belki stropowe z Wielkopolski lub innego rejonu Polski. Niestety wszyscy okoliczni jakoś niezbyt chcą podjąć wyzwanie a mnie się wydaje, że każdy fachowiec sobie z takim rozwiązaniem poradzi. Chodzi o takie rozwiązanie jak na zdjęciu. Mile widziane ewentualne uwagi do powyższego zagadnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.06.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mogę Ci dać namiary na mojego cieśle...Ja z jego pracy jestem zadowolony, szybko, sprawnie, czysto i bez problemu...Fotki mojej więźby zobaczysz w moim dzienniku...Artur Sudoł - 603 97 15 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.06.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Mogę się podjąć kompleksowego wykonania takiego dachu z izolacją nakrokwiową. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt (http://www.witand.pl). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts