trumnica 22.06.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam. Czy ktos z forumowiczow posiada DTR dla tego kotla ? Zamierzam zakupic ten kociolek jednak nie moge nigdzie znalezc instrukcji. Przepraszam za pisownie , ale komputer z którego pisze posiada system w obcym jezyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S76 22.06.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam,posiadam takową DTR-kę, podaj swojego e-mail'a to Ci ją podeślę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trumnica 22.06.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 [email protected] Dziekuje za szybka odpowiedz. Czy posiadasz ten kociolek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S76 22.06.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 DTR-ka wysłana.Tak, posiadam ten kocioł. Polecam lekturę poniższego wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181350 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trumnica 22.06.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 A czy ktoś wie , ile miejsca musi być od strony podajnika do ściany , żeby wrazie wypadku można było wyciągnąć podajnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek43 23.06.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 S76 proszę cie o przesłanie DTR kotła rbr-17kw na [email protected] jestem zainteresowany tym kotłem proszę jak mozesz o wrażenia z użytkowania oraz ile kosztuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S76 23.06.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 S76 proszę cie o przesłanie DTR kotła rbr-17kw na [email protected] jestem zainteresowany tym kotłem proszę jak mozesz o wrażenia z użytkowania oraz ile kosztuje pozdrawiam Witam, DTR-ka wysłana na podany e-mail. W marcu za kocioł 17kW zapłaciłem 7200 zł (ruszt awaryjny dostałem gratis) + 250 zł za "strażaka" ale z tego co wiem, miesiąc później cena była już nieco wyższa. Kocioł mam zbyt krótko by go rzetelnie ocenić - palę w nim od 15 czerwca (wygrzewam wylewki). Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne i gdybym miał kupować jeszcze raz, wybrałbym go ponownie. W moim przypadku istotny był wylot spalin do góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek43 24.06.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 s76 dzieki za przesłanie DTR kotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bynio2 24.06.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witam, posiadam takową DTR-kę, podaj swojego e-mail'a to Ci ją podeślę. Pozdrawiam Witam serdecznie. Podłączyłem się do tego wątku bo też mam zamiar nabyć ten kociołek:yes: Pisałeś że możesz wysłać DTR-kę na mai'la,z góry dzięki:D ([email protected]). Jak mógłbyś kilka słów o tym kotle było by super. Pozdrawiam,bynio2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trumnica 24.06.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Ja wlasnie dzisiaj zamowilem ten kociol , wiec jak otrzymam to spróbuje cos napisac. Aha- odpowiadam na moje wczesniejsze pytanie- kociol wymaga minimum 60cm wolnego miejsca od sciany do zbiornika na paliwo w celu wyjecia podajnika. Pozdrawiam. Edytowane 24 Czerwca 2011 przez trumnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S76 27.06.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam serdecznie. Podłączyłem się do tego wątku bo też mam zamiar nabyć ten kociołek:yes: Pisałeś że możesz wysłać DTR-kę na mai'la,z góry dzięki:D ([email protected]). Jak mógłbyś kilka słów o tym kotle było by super. Pozdrawiam,bynio2... Witam, DTR-ka wysłana na podany adres e-mail. Moją ogólną ocenę tego kotła wyraziłem w poprzednim poście . Jeśli masz jakieś pytanie szczegółowe - pisz śmiało, postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 08.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam, DTR-ka wysłana na podany adres e-mail. Moją ogólną ocenę tego kotła wyraziłem w poprzednim poście . Jeśli masz jakieś pytanie szczegółowe - pisz śmiało, postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam Proponuje przenieś się na wątek ogólny http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181350-Rbr-Ekouniwersal/page3 Jak dla mnie konstrukcja bardzo ciekawa za czym idzie wysoka sprawność kotła ponad 88%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts