Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kociol RBR-EKOUNIWERSAL 17 KW

trumnica

Recommended Posts

S76 proszę cie o przesłanie DTR kotła rbr-17kw na [email protected] jestem zainteresowany tym kotłem proszę jak mozesz o wrażenia z użytkowania oraz ile kosztuje pozdrawiam

Witam,

DTR-ka wysłana na podany e-mail. W marcu za kocioł 17kW zapłaciłem 7200 zł (ruszt awaryjny dostałem gratis) + 250 zł za "strażaka" ale z tego co wiem, miesiąc później cena była już nieco wyższa. Kocioł mam zbyt krótko by go rzetelnie ocenić - palę w nim od 15 czerwca (wygrzewam wylewki). Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne i gdybym miał kupować jeszcze raz, wybrałbym go ponownie. W moim przypadku istotny był wylot spalin do góry.

Pozdrawiam

Witam,

posiadam takową DTR-kę, podaj swojego e-mail'a to Ci ją podeślę.

Pozdrawiam

Witam serdecznie.

Podłączyłem się do tego wątku bo też mam zamiar nabyć ten kociołek:yes:

Pisałeś że możesz wysłać DTR-kę na mai'la,z góry dzięki:D

([email protected]).

Jak mógłbyś kilka słów o tym kotle było by super.

Pozdrawiam,bynio2...

Ja wlasnie dzisiaj zamowilem ten kociol , wiec jak otrzymam to spróbuje cos napisac.

Aha- odpowiadam na moje wczesniejsze pytanie- kociol wymaga minimum 60cm wolnego miejsca od sciany do zbiornika na paliwo w celu wyjecia podajnika.

Pozdrawiam.

Edytowane przez trumnica

Witam serdecznie.

Podłączyłem się do tego wątku bo też mam zamiar nabyć ten kociołek:yes:

Pisałeś że możesz wysłać DTR-kę na mai'la,z góry dzięki:D

([email protected]).

Jak mógłbyś kilka słów o tym kotle było by super.

Pozdrawiam,bynio2...

Witam,

DTR-ka wysłana na podany adres e-mail.

Moją ogólną ocenę tego kotła wyraziłem w poprzednim poście :-). Jeśli masz jakieś pytanie szczegółowe - pisz śmiało, postaram się odpowiedzieć.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Witam,

DTR-ka wysłana na podany adres e-mail.

Moją ogólną ocenę tego kotła wyraziłem w poprzednim poście :-). Jeśli masz jakieś pytanie szczegółowe - pisz śmiało, postaram się odpowiedzieć.

Pozdrawiam

Proponuje przenieś się na wątek ogólny http://forum.muratordom.pl/showthread.php?181350-Rbr-Ekouniwersal/page3

Jak dla mnie konstrukcja bardzo ciekawa za czym idzie wysoka sprawność kotła ponad 88%.