ludwickik 23.06.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Uwaga na wykonawcę Edmund Cieślak z Zarszyna. Pan Edmund zmienia ludzi co tydzień - nikty z grupy zaczynających prace nie jest w ekipie która ją kończy. Efekt jest taki że częśc prac jest wykonana ok - bo trafilo na fachowca który się zna , ale częśc trafia na partaczy i jest do poprawki. Pan Edmund nie toleruje krytyki i uwag. Efektem tego jest natychmiastowy konflikt z inwestorem. Pan edmund szantażuje inwestora i wyciąga ciągle zaliczki. Zwozi swoje śmiecie na teren inwestora z innych fuch - u mnie np stare zlewy, termy, rurki itp. Częśc śmieci wylądowała w lasku u sąsiada za co było mi ogromnie wstyd. Pan edmund grozi także innym wykowawcą na budowie którzy mają jakieś zastrzeżenia np bałagan, fuszerki zrobione przez pracowników Pana Edmunda. Pan Edmund oczywiście nie pracuje na budowie tylko cały dzień albo siedzi na krzesełku opalając się albo gdzieś jeździ - nikt nie wie gdzie. Na koniec u mnie nie dokończył prac i zniknął, jest nieosiągalny, nie odbiera telefonów, nie oddzwania. Jestem uczciwy więc praktycznie się z nim rozliczyłem ale on mnie wykiwał. Bardzo nie polecam tego niepoważnego wykonawcy z pod Sanoka. Edmund CieślakZarszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 23.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Doradzam kontakt z kancelarią prawną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts