wanker 24.06.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Bo : 1 Stopy, sa jedna z najcieplejszych czesci ludzkiego ciala, aby poczuc cos na gorze ( rekach-ramionach, nie dloniach) to musicie przegrzewac podloge ponad miare. 2. Bo nie lubicie jak wam puchna stopy. 3. Bo nie macie pojecia o komforcie cieplnym. 4. Starosc - nie radosc mozna zawsze spac na podlodze, jak kiedys na piecach, ale po co taki wielki piec na caly dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 24.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 ja nie chodzę w papciach, a ogrzewanie podłogowe mam w całym domu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 24.06.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Pewnie siedzisz na krzesle, albo w domu gwizdzi (<15stopni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 24.06.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 mi tam moje ogrzewanie nie przeszkadza...powiedz od razu co masz do zaoferowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 24.06.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) ale cię zżera od środka cooo??chybe najgłubsze zadane pytanie na tym forum. Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 25.06.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Niektórzy pewnie tak lubią Może mają pod podłogówką kilka cm styropianu i oszczędzają na opale twierdząc, że podłogówka jest nieekonomiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.06.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Sprzedajesz ogrzewanie sufitowe?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Bo : 1 Stopy, sa jedna z najcieplejszych czesci ludzkiego ciala, aby poczuc cos na gorze ( rekach-ramionach, nie dloniach) to musicie przegrzewac podloge ponad miare. 2. Bo nie lubicie jak wam puchna stopy. 3. Bo nie macie pojecia o komforcie cieplnym. 4. Starosc - nie radosc mozna zawsze spac na podlodze, jak kiedys na piecach, ale po co taki wielki piec na caly dom ? Boguś, czy to Ty w nowej odsłonie :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ev 26.06.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 hahaha a może to jest jakis zbiorowy kłopot z systemem regulacji temperatury? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 29.06.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 dawno czegoś tak głupiego nie czytałem , najwyraźniej nigdy nie byłeś w domu z prawidłową wykonaną podłogówką , mam jakieś 100m2 otwartej przestrzeni z dużymi przeszkleniami i w zasadzie nie czuć , że cokolwiek grzeje a jest ciepło ! no ale może się parasz sprzedażą grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 30.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 (edytowane) proponuję przerzucić ten watek do działu Psycholog Dyżurny.... /edit/ Umieściłem w Hyde Parku, majki Edytowane 30 Czerwca 2011 przez majki dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 15.07.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ciekawe,kto chodzi w grubych papciach po mieszkaniu,w którym jest podłogowe ogrzewanie?Ja też mam takie w domu i chodzę ale w samych skarpetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.07.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ciekawe,kto chodzi w grubych papciach po mieszkaniu,w którym jest podłogowe ogrzewanie?Ja też mam takie w domu i chodzę ale w samych skarpetkach. A ja w szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.07.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 a ja na szczudłach , tak pali w nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 a ja na szczudłach , tak pali w nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 20.07.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Bo : 1 Stopy, sa jedna z najcieplejszych czesci ludzkiego ciala, aby poczuc cos na gorze ( rekach-ramionach, nie dloniach) to musicie przegrzewac podloge ponad miare. 2. Bo nie lubicie jak wam puchna stopy. 3. Bo nie macie pojecia o komforcie cieplnym. 4. Starosc - nie radosc mozna zawsze spac na podlodze, jak kiedys na piecach, ale po co taki wielki piec na caly dom ? http://img.projektoskop.pl/001roczkosztogrz2.jpg http://muratordom.pl/instalacje/ogrzewanie-podlogowe/wodne-ogrzewanie-podlogowe-zalety-i-wady-instalacji,34_2114.html Bu ha, ha!! Czesiek aleś mnie ubawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 22.07.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jeśli ktoś ma w domu panelowe podłogi,to raczej nie spaceruje po mieszkaniu w szpilkach.Rzeczy martwe też należy sznować,a zwłaszcza w swoim mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.07.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ja chodzę w grubych kapciach bo podłoga za gorąca, z 80°C nie ma żartów. Nogi mam gołe bo się pocą, a na górę zakładam kurtkę narciarską i kask z goglami bo już tak wysoko ciepło nie dociera. Mam 7 metrów wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.07.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ja chodzę w grubych kapciach bo podłoga za gorąca, z 80°C nie ma żartów. Nogi mam gołe bo się pocą, a na górę zakładam kurtkę narciarską i kask z goglami bo już tak wysoko ciepło nie dociera. Mam 7 metrów wzrostu. Liwko, spróbuj te kapcie podbić styropianowymi podeszwami, może Ci ulży w nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.07.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Liwko, spróbuj te kapcie podbić styropianowymi podeszwami, może Ci ulży w nogi Myślisz że nie próbowałem? Styropian się topi:( W ogóle z tą podłogówką to jest masakra jakaś. Kurz od podłogi tak zapierdala, że można od dołu w szczenę zarobić Edytowane 23 Lipca 2011 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts