witekgo 25.06.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 cześc mam pytanko podpowiedzcie mi jaki mam kupić styropian pod wylewki do domu podpiwniczonego wszędzie bedzie grubość 5cm tylko nie wiem jaki czy eps 100 czy moze eps 200 prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 25.06.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 100 wystarczy, a jak masz kasę to daj 200 nie zaszkodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 25.06.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 eps 100 wystarczający tylko kup dobrej firmy bo wiele firm sprzedaje eps 100 ale jest strasznie miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odette 27.06.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 hej, chciałam sie podłączyc do pytania jaki styropian wybrac jednak od inej strony. Zastanawiam sie bowiem jaki styropian kupić. Na rynku jest duzo producentów i jak mam odróznic który towar jest dobrej jakości a ktróry to jakiś szmelc? Będę wdzięczna za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edmin 29.06.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 wydaje mi sie, ze mozesz poszukac rakingu branżowego. Liderzy na rynku raczej nie maja po co dawć słabych produktów i oszukiwac bo musza dbac o renomę Wiec lepiej nie kupuj nieznanych Ci produktów tylko dlatego ze moga byc tańsze bo możesz na tym źle wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts