Turlututu 01.10.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Bomba! I ten fotel z ikei. Wszystko super pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.10.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Paciorki SUPER salon i reszta też w związku że zdjęć mało proszę o więcej tych cudowności!!!!!!Pochwal się resztą domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 02.10.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Czołem Giszowiec pozdrowienia z Tychów mam 2 pytania dotyczące kuchni (techniczne pytania)1) Ile podwiesiłas w cm sufit aby weszły lampy białe tuby.na zdjeciu wygląda bardzo zgrabie a z tego co wiem musi być co najmniej 15 cm2) czy fronty kuchni są lakierowane białe i czy blat to drewno. dzieki dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam się, jestem pod wrażeniem waszej inwestycji i to co już pokazaliście robi bardoz pozytywne wrażenie. Włożyliście w to dużo pracy i serca, z tego starego domku chyba az tak dużo nie zostało, ale to co powstało - szacun! Bardzo fajny dziennik z dokumentacją każdego kroku. a panowie rzucający młotek.... ehhh.... dobrze że i ja tego nie widziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.10.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 1) Ile podwiesiłas w cm sufit aby weszły lampy białe tuby. na zdjeciu wygląda bardzo zgrabie a z tego co wiem musi być co najmniej 15 cm Tuby są montowane na suficie. Nie są wpuszczane w żadne dziury. ( dodam, że kosztowały coś ok. 40 zł sztuka ) ) 2) czy fronty kuchni są lakierowane białe i czy blat to drewno Kuchnia Stat z Ikei lakierowane, kolor - mówią, że kremowa ale dla mnie to właściwie biała, blat też Ikea , dębowy, olejowany już trzykrotnie, na razie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.10.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Zdjęcia robi mąż więc muszę go poprosić o coś więcej. Na razie staramy się jakoś zapanować nad całością i wielu rzeczy jeszcze brakuje i pewnie długo brakować będzie. Jak tylko jakiekolwiek zdjęcie będzie się nadawało do publikacji to obiecuję się pochwalić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.10.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Tuby są montowane na suficie. Nie są wpuszczane w żadne dziury. ( dodam, że kosztowały coś ok. 40 zł sztuka ) ) . a co to za producent ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.10.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Kanlux nikor dlp 60 . Kupowaliśmy w hurtowni Meskon z Katowic. Może wysyłają też na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Paciorki pięknie! Pokażcie resztę Waszych cudów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.10.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Kuchnia nieskończona ale użytkowana. Stół i krzesła są przejściowe, zmywarki brak więc straszy dziura. łazienka. Zdjęcia robiłam ja i mąż powiedział, że jemu byłoby wstyd za takie ). Mnie nie jest wstyd, lepszych nie potrafię zrobić. Łazienka jest mała , ma ok. 6 m2 więc naprawdę się nagimnastykowałam. Druga, większa łazienka będzie kiedyś na piętrze. Karnisz to radosna twórczość zanim nie znajdziemy czegoś odpowiednio skromnego. Zasłonki to również wersja "aby - aby" ( aby się przesłonić i aby nie było widać ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 02.10.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Przybiegłam się przywitać bo zauwazyłam, że już mieszkacie. Piękne te wasze wnętrza a kuchnia była i jest inspiracją dla mojej. Salon cudowny, taki ciepły i przytulny, eh kiedy tak u mnie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Przyciągnęło mnie do Was słowo 'zabytkowy' i już widzę, że było warto Bardzo ciekawy wstęp, bardzo fajne zdjęcia (to mąż ma takie oko?) Cegła w kuchni - marzenie! Salon też wygląda niezwykle nastrojowo. A, zapomniałabym. Świetne macie oświetlenie nad lustrem w łazience. Lubię te lampy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.10.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]139839[/ATTACH] Kuchnia nieskończona ale użytkowana. Stół i krzesła są przejściowe, zmywarki brak więc straszy dziura. [ATTACH=CONFIG]139844[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139846[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]139847[/ATTACH] łazienka. Zdjęcia robiłam ja i mąż powiedział, że jemu byłoby wstyd za takie ). Mnie nie jest wstyd, lepszych nie potrafię zrobić. Łazienka jest mała , ma ok. 6 m2 więc naprawdę się nagimnastykowałam. Druga, większa łazienka będzie kiedyś na piętrze. Karnisz to radosna twórczość zanim nie znajdziemy czegoś odpowiednio skromnego. Zasłonki to również wersja "aby - aby" ( aby się przesłonić i aby nie było widać ) . mąż to jedynie może się wstydzić tego że żonie nie pomógł - a na serio zdjęcia zupełnie dobrze ilustrujące sytuacje zapowiada się naprawdę fajnie. moja ulubiona kolorystyka szaro-szara z domieszką bieli i drewna trzymam kciuki za resztę realizacji i czekam na następne fotencje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wiedziałam, że Wam wyjdzie pięknie, jak tylko pierwszy raz zajrzałam w wątek. I proszę, miałam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 03.10.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Przyciągnęło mnie do Was słowo 'zabytkowy' i już widzę, że było warto Bardzo ciekawy wstęp, bardzo fajne zdjęcia (to mąż ma takie oko?) Cegła w kuchni - marzenie! Salon też wygląda niezwykle nastrojowo. A, zapomniałabym. Świetne macie oświetlenie nad lustrem w łazience. Lubię te lampy bardzo Lampy w domu to generalnie męża sprawka. Ja chciałam taką prostokątną, bardziej techniczną ale niestety przegrałam. Za to fotel przy kominku to było absolutne oczarowanie kiedy zobaczyłam katalog Ikei. Na inne w podobnym stylu niestety finanse nie pozwalały. Czekamy jeszcze na łóżko, które czasowo przebywa u stolarza na zmianie koloru. Niestety do robótek ręcznych nie mam drygu i wolałam nie ryzykować. Na razie więc sypialni nie pokazuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boniucha 03.10.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Piękne wnętrza! Mój klimat - mogłabym tam zamieszkać Jaką w kuchni macie wysokość? Bo wydaje się "niżej niż standardowo", tak jak i u mnie będzie 225 cm...i szukam okapu wyspowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Paciorki jest super! spójnie, harmonijnie, ciepło, konsekwentnie poprostu fantastycznie! Patrzac na zdjęcia (całkiem niezłe) ma się ochotę przysiąść na fotelu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 03.10.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Piękne wnętrza! Mój klimat - mogłabym tam zamieszkać Jaką w kuchni macie wysokość? Bo wydaje się "niżej niż standardowo", tak jak i u mnie będzie 225 cm...i szukam okapu wyspowego... 240 cm w kuchni i 267 w pokoju. Ten okap na wyspowy się nie nadaje ( z tyłu pionowego elementu nie ma blachy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.10.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Wreszcie się ruszyły forumowe wyjadaczki Pewnie podglądały wcześniej tylko jak te myszki pod miotłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boniucha 03.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 240 cm w kuchni i 267 w pokoju. Ten okap na wyspowy się nie nadaje ( z tyłu pionowego elementu nie ma blachy). Czyli to ja mam nisko...mam nadzieję, że mi syn nie wyrośnie na drągala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts