paciorki 01.08.2012 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Pięknie Wszystko pasuje do siebie i tworzy ładny klimat. Ale widzę tylko 3 fotki Dobrze widzisz. :rolleyes: Zdięcia są robione z perspektywy drzwi łączących pokój z kuchnią. Przeciwległa ściana do tej ceglanej to druga strona kominka. Jest jednolicie szara i na razie nie ma co pokazywać. Stół zastępczy z Ikei i rozkładane krzesełka. Jak się zrobi piękniej to się pochwałę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 oooo jest kuchnia:wiggle:i jaka sliczna:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Chwal się i to często, bo nieźle Wam ta budowa-przebudowa-rozbudowa idzie Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 02.08.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam się u Ciebie i od razu z pytaniem o płytkę gazowa w Twojej pieknej kuchni. Szukam 5-cio palnikowej, PanMąż ma zamiar realizować się kulinarnie a ponieważ całe życie mieliśmy gazową to niech tak i zostanie. Jaki masz model, od jakiego producenta i jak pierwsze wrażenia? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.08.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam się u Ciebie i od razu z pytaniem o płytkę gazowa w Twojej pieknej kuchni. Szukam 5-cio palnikowej, PanMąż ma zamiar realizować się kulinarnie a ponieważ całe życie mieliśmy gazową to niech tak i zostanie. Jaki masz model, od jakiego producenta i jak pierwsze wrażenia? Pozdrawiam cieplutko Dziękuję wszystkim czytaczkom za miłe słowa pod adresem naszej kuchni. Mam nadzieję, że za niedługo będzie jej wersja 2 ,0. Płyta gazowa to Siemens ec 745 rb 90. Jeśli chodzi o działanie to niestety na razie powiem tylko tyle, że daje czadu kiedy gotuje wodę w garnku Jeszcze nie mieszkamy i kuchenka nie miała szans się wykazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.08.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 NO, NO witam......! widzę, ze rozbudowa waszego domku idzie do przodu i zapowiada się baaardzo ładnie!!!! A kuchnię skądś znam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.08.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 NO, NO witam......! widzę, ze rozbudowa waszego domku idzie do przodu i zapowiada się baaardzo ładnie!!!! A kuchnię skądś znam!! skąd? , bardzo jestem ciekawa czy kogoś podświadomie nie skopiowałam. Było kiedyś zdjęcie w jakiejś gazecie i sobie zapamiętałam na zasadzie: " o tak bym chciała mieć" ( układ, kolory) a meble to zwykłe z Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.08.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 NO, NO witam......! widzę, ze rozbudowa waszego domku idzie do przodu i zapowiada się baaardzo ładnie!!!! A kuchnię skądś znam!! OK!! Już wiem skąd znasz!!!!!!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ostatnio Barbara74 u siebie w wątku pokazała jako inspirację kuchnię właśnie z cegłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 02.08.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ostatnio Barbara74 u siebie w wątku pokazała jako inspirację kuchnię właśnie z cegłami [ATTACH=CONFIG]128865[/ATTACH] Tak, właśnie tą kuchnię widziałam w gazecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 I będziesz taką miała?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 22.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Chciałam się przywitać w Twoich progach. Kuchnia będzie boska, ale ja mam pytanie odnośnie Twoich okien. Poczytałam, że masz okna od Wiktorczyka z Czarkowa. Ja właśnie też wyceniłam u nich okna i jestem strasznie na nie napalona trochę trudniej przekonać jest mi jednak męża do okien drewnianych. Wiem, że ty masz okna od niedawna, ale napisz proszę jak je oceniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Basiu, ja mam drewniane okna (Natura) od kilku lat i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 24.08.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Jesli nie mieszkasz daleko od Katowic to zapraszam do zobaczenia na zywo. Okna sa absolutnie boskie. Ciezkie jak jasna cholera ale boskie. Mam wrażenie, że to okna na zawsze. Do tej pory miałam zawsze plastiki ale u taty były zamontowane drewniane ( mahoń) tez z ABA Wiktorczyk i w związku z tym, ze przez 12 lat działały bez zarzutu zdecydowaliśmy się na drewniane. Ja nie dam na moje okna ( i te 12 letnie także ) złego słowa powiedzieć. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Co naturalny materiał, DREWNO, to naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 26.08.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Dzięki za odpowiedź. Pokażę wasze opine mojemu mężowi muszę go przecież jakoś przekonać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 19.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No i stało się. Okna zamówione będą z Wiktorczyka drewniane stylizowane. Mam nadzieję, że się spiszą i nie usłyszę kiedyś od męża "a nie mówiłem że trzeba było kupić plastiki" Montaż ustalony na 10 listopada oby tylko zima do nas prędko nie przyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 21.09.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Uważam, że dokonaliście dobrego wyboru, przynajmniej jeśli chodzi o serwis ). My już jesteśmy po pierwszej reklamacji i na szczęście mogę o tym pisać z uśmiechem. Odłamywały nam się zaczepy trzymające takie okapniki na zewnątrz okna. Zadzwoniłam, przeprosili , mieli jakąś wadliwą partię. Przyjechali, wymienili zaczepy, wymienili całe okapniki a dodatkowo wyczyścili i ponownie zaolejowali dwa fragmenty okna na których było widać zacieki z wody. Oni twierdzili , ze to mogło być na skutek tych nieszczelnych okapników ( więc robili na zasadzie reklamacji ) natomiast ja wiem, że jakiś czas temu była u nas wielka nawałnica i deszcz padał wtedy właściwie poziomo więc mogło się tam troszkę deszczu dostać ( więc niefortunny zbieg okoliczności). Fakt faktem, że wszystko zostało zrobione, okna podregulowane. Dodatkowo poprosiliśmy o zasilikonowanie łączenia parapetu ( kamienny ) z oknem. Teraz wygląda to bardzo fajnie i szczelnie - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 21.09.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Zapomniałam dodać, że jutro wielki dzień, przeprowadzka. Mamy już na miejscu większość rzeczy. Jutro jadą tylko te duże gabaryty. Wiele z nich będzie w przyszłości do wymiany ale na razie jeszcze posłużą. Jak się ogarniemy to postaram się wrzucić kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 01.10.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ogranizujemy sie, na razie jako tako wygląda duży pokój. Czasowo jeszcze bez oświetlenia górnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts