Łukasz Salamon 25.06.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witam mam zamiar zamontować projektor multimedialny na suficie. Sufit jest podwieszany wykonany z plyty gipsowej. Projektor wraz z wieszakiem bedzie wazyl pomiedzy 5-10 kg. Czy plyta gipsowa wytrzyma takie obciazenie ?? Jesli tak to jakie kolki powinienem uzyc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 25.06.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 miedzy profile mocujace plyte g-k powinienes wstawic deske lub sklejke wtedy nic na glowe nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Salamon 25.06.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 no tak ale sufit jest juz zamocowany, pomalowny i wogole super:) Jak moge to zamocowac przy jak najmniejszym niszczeniu stanu obecnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 29.06.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 możesz powiesić na kołkach do GK ja bym dał 10-ki, ale jak się zawali, to znaczy, że i tak i tak trzeba deskę/sklejkę wstawić...dla bezpieczeństwa radzę pod tym na początku nie siadać A co z kablami masz doprowadzone, czy będą tworzyły girlandę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Salamon 30.06.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 No niestety kable beda widoczne. inny pomysl jaki mam to moze powiesic polke na scianie i na tej polce polozyc projektor... nie bedzie to wygladac super ale moze bedzie bardziej bespieczne ?? co o tym sadzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 30.06.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 witam,do zamontowania uchwytu użyj kołków molly,5-10 kilo spokojnie wytrzymają,jedyną rzeczą w jaką by trzeba zainwestować jest specjalny pistolet potrzebny do zaciśnięcia tego kołka koszt około 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 01.07.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 wyciac w suficie niezbyt wielki otwor by sklejka/deska weszla po skosie,a pozniej spowrotem przkrecic ten kawalek plyty g-k i zaszpachlowac.pol godziny robotynajpewniejszy sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 01.08.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Powiesiłem już wiele na kołku parasolowym do KG - coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts