Ivonesca 08.03.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 brawo Ella !!!!!tak mi zapachniało już wakacjami po przeczytaniu początków...gratuluję i czekam z niecierpliwością na cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.03.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzięki wielkie ! Szykuję następny odcinek mojej opowieści, tym razem z wątkami kryminalno - sensacyjnymi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.03.2004 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Ella- odpisałam na wrocławskiej ale tu również chciałam podziekować za pamięć ...będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.03.2004 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Dzięki, Ivonesca , odpisałam na wrocławskiej Pozdrawiam serdecznie i do zoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.03.2004 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Ella - to już w tym tygodniu ...napisz kiedy byś miała czas na kawę...moze piątek po południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.03.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Niewykluczone - a szczegóły na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2004 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 czytamy czytamy PS. co z tymi wynikami zwierzaka ?- bo nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.04.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Jestem teraz w szaleńczym pędzie, bo.... od wczoraj na dobre rozpoczęła się budowa ! Dlatego będę musiała szybko nadgonić prehistorię dziennikową, żeby zająć się wreszcie teraźniejszością ... A wyniki wyślę dziś lub jutro - po prostu nie nadążam... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.04.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ella - to w takim razie gratulacje! I nadganiaj pisanie, bo juz sie nie mozna doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.04.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Obiecuję, że jutro wygeneruję następny odcinek ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.04.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Ella, fatastycznie czyta się Twój dziennik. Ale ta spółdzielnia to Mogę sobie jedynie mgliście wyobrażać jaką wściekłość czuliście... Trzymam kciuki za budowę i czekam na ciąg dalszy prehistorii. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.04.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Agnes, dzięki za dobre słowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.04.2004 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 i ja oczywiście podczytuję choć w rzeczywistości to jestem dalej niż dziennik pozdrawiam serdecznie, również Qubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.04.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Osłabłam dziś totalnie - ratujcie ! http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=311822#311822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.04.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Ella - nie słabnij, trzymam kciuki, dziennik super, kiedy dalsza część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.04.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Dzięki . Już trochę ochłonęłam po wydarzeniach dzisiejszego poranka, ale sprawa jest jeszcze nadal nie załatwiona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.05.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Ella - jakoś dopiero teraz zacząłem czytać twój dziennik. Lepiej późno niż wcale. Czytając poczułem nić zrozumienia. Rozumiem awersję do zapłacenia komuś za zbudowanie mieszkania (bankructwo dewelopera kosztowało mnie więcej niż wziąłem teraz kredytu z banku na budowę domu), też straciłem całą wiosnę w ubiegłym roku przez firmę która stawiała gotowe domy ale więcej o tym mówiła niż robiła (jak bym ich słyszał: nowe projekty w lutym, kwietniu, maju - teraz widziałem ich reklamę w Muratorze), też w ubiegłym roku zaczęły się kłopoty ze zdrowiem które poważnie kazały zastanawiać się nad dostosowaniem domu do osoby poruszającej się na wózku. I wiesz - jakoś to przeleciało. Wybraliśmy projekt w którym można żyć jedynie na dole a góra to zapas gdyby coś (na przykład dzieci), zdrowie, odpukać, się nie pogarsza, budowa rozpoczęta późną jesienią jest na etapie przeprowadzki. Gorąco życzę powodzenia i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.05.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Bogus, dzięki za wsparcie i wyrazy empatii . Po lekturze Twojego dziennika upewniłam się, że traciliśmy czas przez tę samą firmę krakowską . Ale na szczęście to już przeszłość... Życzę Ci teraz żelaznego zdrowia , abyś mógł na luzie posmakować przyjemności mieszkania w nowym domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 12.05.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 kawałek trawnika otoczony brzóskami... Chyba "brzózkami"? No i co dalej z tymi pustakami??? Widać już zarysy otworów okiennych??? Nie mogę doczekać się następnego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 13.05.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Oj Witol, łapiesz mnie za literówki, ładnie to tak? Wzrok masz dobry, ale przecie jasnowidzem nie jesteś - skąd wiesz, że nie chodziło mi o dzieci Brzóski Brzóskiewicza ? Ale specjalnie dla Ciebie zmienię koncepcję na botaniczną . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts