Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ella na Bezdrożu - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ella - jakoś dopiero teraz zacząłem czytać twój dziennik. Lepiej późno niż wcale.

Czytając poczułem nić zrozumienia. Rozumiem awersję do zapłacenia komuś za zbudowanie mieszkania (bankructwo dewelopera kosztowało mnie więcej niż wziąłem teraz kredytu z banku na budowę domu), też straciłem całą wiosnę w ubiegłym roku przez firmę która stawiała gotowe domy ale więcej o tym mówiła niż robiła (jak bym ich słyszał: nowe projekty w lutym, kwietniu, maju - teraz widziałem ich reklamę w Muratorze), też w ubiegłym roku zaczęły się kłopoty ze zdrowiem które poważnie kazały zastanawiać się nad dostosowaniem domu do osoby poruszającej się na wózku.

I wiesz - jakoś to przeleciało. Wybraliśmy projekt w którym można żyć jedynie na dole a góra to zapas gdyby coś (na przykład dzieci), zdrowie, odpukać, się nie pogarsza, budowa rozpoczęta późną jesienią jest na etapie przeprowadzki.

Gorąco życzę powodzenia i trzymam kciuki.

Bogus, dzięki za wsparcie i wyrazy empatii :) .

Po lekturze Twojego dziennika upewniłam się, że traciliśmy czas przez tę samą firmę krakowską :evil: . Ale na szczęście to już przeszłość...

Życzę Ci teraz żelaznego zdrowia :) , abyś mógł na luzie posmakować przyjemności mieszkania w nowym domu :) .