agniesia774 26.06.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam,mam problem, zamówiłem ekipę do cyklinowania podłóg żeby odnowili i przyciemnili mi parkiet.Wycyklinowali, położyli bejcę spirytusowa o danym kolorze, później caponi wyszły plamy tak jak by pozostawili stary lakier, który nie przyjął bejcyzałączam zdjęcie do wglądu zobaczcie jak to wygląda i poradźcie. http://static.e-budownictwo.tv/gallery/3304/0_9cfce1a1d5c870a005e10285702fed3939434224.jpgCo z tym dalej zrobić? Jak uratować parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 26.06.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam... Szybkim i dogodnym rozwiązaniem,jest ponowne cyklinowanie...(te widoczne fugi na zdjeciu,mozna by zaszpachlować,ladniej i estetycznie bedzie sie prezentowala ta mozaika) dodalem zdjecia z realizacji,przyciemnianie parkietu debowego -zdjecie nr1.-jest to gotowy efekt koloryzacji -zdjecie nr2.- przedstawia jeden z sposobów,jak mozemy robic koloryzacjie -Cyklinowanie musi być bardziej "dopieszczone" pod koloryzacje,niz pod lakierowanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts