anna-maria3 12.07.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 india, a jaki kolor? Srebrne, czy jednak skusiły Cię/męża odcienie złota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 12.07.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ja, uparty osiołek, skusiłam się na srebrne nie lubie złota, więc uznałam, że na siłe nie bede sie uszczesliwiac... nie chcialabym sobie pluc w brode z kazdym wejsciem do salonu. mam nadzieje, ze mimo koloru jakos to bedzie wyglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 13.07.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 poka, poka pytanie: India czy Ty masz w sypialni łóżko z Ikea? Malm? pokaż więcej zdjęć sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 13.07.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No i nie mam zawieszonej lampy ;( postanowilismy, że zawiesimy ja w weekend- wspólnie aby nie było zgrzytów o to czy wisi we własciwym miejscu - niestety mam tendencje do czepiania się każdego centymentra seven w sypilani mamy łóżko vox, tylko zamówilismy inne szafki, te od kompletu srednio mi sie podobały... http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--modern--/sypialnia/pw/lozko,233/ nowe zdjęcia porobie w weekend, choć sypialnia jeszcze nie skończona i jakoś tak srednio się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 15.07.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Nowy pomysł na górną łazienkę szara gala signum, woodentic brown i opoczno sensa- tylko jest problem tych opczno równiez nie widziałam na żywo, mam nadzieje, że nie bedzie tak jak z amanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 18.07.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Nowy pomysł na górną łazienkę szara gala signum, woodentic brown i opoczno sensa- tylko jest problem tych opczno równiez nie widziałam na żywo, mam nadzieje, że nie bedzie tak jak z amanda ojojoj już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 18.07.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wiedziłam, że tak bedzie.... ta sensa tez mi sie na zywo nie spodobała no i w koncu zamówilismy jakies włoskie, ale mam watpliwosci co do wyboru. na poczatku chcialam dac jasny (biały decor) a te co zamówilismy są ciemne nie wiem co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 19.07.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 na zdjęciu wyglądają fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 20.07.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lampa zamontowana jak dla mnie cudna i pasuje ale jest mały problem niestety... w dzien wygląda ładnie, ale gdy ja włączam podswietla cały swój kurz , ktory osadza się w środku przy wyłączonej w ogóle tego nie widac. Nie wiem jak to wyczyścic, bo nawet ręka mi się tam nie miesci no i nie wiem co mam z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.07.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 india, mnie się podoba, ale ja się nie znam A nie można tych lamp jakoś rozkręcić? Kurcze, ładniejsze byłyby czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 20.07.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam serdecznie. India bardzo ladnie sobie wnetrza urzadzilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 rozkrec lampke i na czyms dlugim (linijka, patyczek, dlugopis) nawin szmatke do kurzy (taka statyczna) i tak wytrzyj, tylko uwazaj zeby nie porysowac. Nie myj woda bo zostana plamy i nie wytrzesz jak reka nie wchodzi. Niestety to jest problem z takimi szklanymi lampami aaaa...jak bedziesz musiala koniecznie umyc (na szkle sie lubi robic gruba warstwa filmu z kurzu, swiatlo kurz przyciaga) to sprobuj umyc plynem do szyb ktory smug nie zostawia, i wytrzyj do sucha czyms co paprochow nie zostawia - tak samo, czyms dluzszym obracajac w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 20.07.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 :india, mnie się podoba, ale ja się nie znam A nie można tych lamp jakoś rozkręcić? Kurcze, ładniejsze byłyby czyste no to obie się nie znamy rozkrecic można, ale do czyszczenia jest tylko mała dziura Witam serdecznie. India bardzo ladnie sobie wnetrza urzadzilas witam. dziekuje rozkrec lampke i na czyms dlugim (linijka, patyczek, dlugopis) nawin szmatke do kurzy (taka statyczna) i tak wytrzyj, tylko uwazaj zeby nie porysowac. Nie myj woda bo zostana plamy i nie wytrzesz jak reka nie wchodzi. Niestety to jest problem z takimi szklanymi lampami jutro bede próbować, bo tak szczerze na dzis to mam już dość tej lampy a na jakiej wysokosci nad stołem powinna wisiec? bo nie wiem czy moja nie jest zbyt nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 20.07.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dostałam informacje, ze jeden rodzaj płytek do odbioru, a o reszcie na razie cisza. Mam nadzieje, że otrzymam je do 01.08. Niestety podstopnie z MDF miały być na wtorek, podobno będą ale dopiero na ten przyszły - no i kolejne przesunięcie. Czemu wszystko nie może iść zgodnie z planem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 20.07.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Planuje w kocu kupić zasłony do sypilani i jak na razie spodobał mi sie tylko jeden rodzaj. Ale mam dylemat z kolorem śliwkowy czy szary? Śliwkowy na pewno by sypilanie ożywił, w przyszłosci w podobnej tonacji planuje narzute, a szary nadal utrzyma harmonie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.07.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) : a na jakiej wysokosci nad stołem powinna wisiec? bo nie wiem czy moja nie jest zbyt nisko? Zalezy od Twojego wzrostu Ja wieszalam swoja "na oko". Zmierzylam teraz i konce krysztalkow zwisaja 86cm nad stolem, czyli na moim czole. Mojemu M pewno nizej bo wyzszy. Musi Ci pasowac jak stoisz blisko , pewno jest jakis standardowy wzor ale nie wiem? Nie widac na zdjeciach tez razem ze stolem. Planuje w kocu kupić zasłony do sypilani i jak na razie spodobał mi sie tylko jeden rodzaj. Ale mam dylemat z kolorem śliwkowy czy szary? Śliwkowy na pewno by sypilanie ożywił, w przyszłosci w podobnej tonacji planuje narzute, a szary nadal utrzyma harmonie całości No ja nie wiem co Ci doradzic, mam takie same dylematy. Droga eliminacji chyba, albo zapalki Ale wybierz te ktore bedziesz miala do "kompletu wystroju" na dzien dobry. Bo kupowac cos na "zas" to roznie bywa, a jak Ci sie odwidzi sliwka w przyszlosci i nie kupisz takiej narzuty? A jak kupisz sliwkowa a nie masz jeszcze narzuty to dokup najwyzej poszewki na poduchy dekoracyjne w tym kolorze i bedzie dobrze tez. Edytowane 21 Lipca 2011 przez joliska multi-cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 21.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 lampy nie powinny razić w oczy, ani zasłaniać osoby po drugiej stronie. trzeba przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 21.07.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 lampy nie powinny razić w oczy, ani zasłaniać osoby po drugiej stronie. trzeba przymierzyć moje spełniaja te warunki, nie raża i nie zasłaniaj Zalezy od Twojego wzrostu Ja wieszalam swoja "na oko". Zmierzylam teraz i konce krysztalkow zwisaja 86cm nad stolem, czyli na moim czole. Mojemu M pewno nizej bo wyzszy. Musi Ci pasowac jak stoisz blisko , pewno jest jakis standardowy wzor ale nie wiem? Nie widac na zdjeciach tez razem ze stolem. No ja nie wiem co Ci doradzic, mam takie same dylematy. Droga eliminacji chyba, albo zapalki Ale wybierz te ktore bedziesz miala do "kompletu wystroju" na dzien dobry. Bo kupowac cos na "zas" to roznie bywa, a jak Ci sie odwidzi sliwka w przyszlosci i nie kupisz takiej narzuty? A jak kupisz sliwkowa a nie masz jeszcze narzuty to dokup najwyzej poszewki na poduchy dekoracyjne w tym kolorze i bedzie dobrze tez. zmierzyłam moja wisi 83cm nad stołem czyli calkiem podobnie jak stoje to mam ją na przeciwko mojej twarzy zasłony zamówione, jednak śliwkowe, teraz poluje na narzute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 To miłego polowania Uwielbiam polować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 21.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 fajna lampa widziałam je w sklepie, też takie duże kule jak piłki ale właśnie obawiałam się osadzajacego się brudu, bo w sklepie były podświetlone i zakurzone. Mam nadzieję, ze znajdziesz na to jakis sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts