anna-maria3 21.07.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Wiesz co india, ja miałam gdzieś w głowie lampy Artemide Miconos, ale jak tak patrzę na te Twoje to myślę sobie, że w tych Miconosach też się będzie nieźle kurz osadzał w środku, bo konstrukcja podobna... Chyba przestanę o nich myśleć http://i3.fmix.pl/fmi196/aa55021b001e46014e14392b/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 21.07.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 fajna lampa widziałam je w sklepie, też takie duże kule jak piłki ale właśnie obawiałam się osadzajacego się brudu, bo w sklepie były podświetlone i zakurzone. Mam nadzieję, ze znajdziesz na to jakis sposób oo widzialam te duże... super, ale widocznosc kurzu jeszcze wieksza niz przy tych małych. a sposób na pewno jakis się znajdzie Wiesz co india, ja miałam gdzieś w głowie lampy Artemide Miconos, ale jak tak patrzę na te Twoje to myślę sobie, że w tych Miconosach też się będzie nieźle kurz osadzał w środku, bo konstrukcja podobna... Chyba przestanę o nich myśleć http://i3.fmix.pl/fmi196/aa55021b001e46014e14392b/zdjecie.jpg fajna, fajna... no, ale z kurzem pewnie bedzie podobnie. chyba, że znajde niezawodny sposób jak się tego kurzu pozbyc dziś dotarła ława.... hmm... mnie sie podoba, TZ marudzi, że za mała. no w sumie jest mała, ale właśnie taka chciałam, żeby za bardzo salonu nie zagracać, może faktycznie powinniśmy kupić większa?? zaraz porobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 21.07.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ława... i płyki, które dziś odebralismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 21.07.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 w końcu wisi troszkę nierówno, ale jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 22.07.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 kolor schodów stolarz przywiózł stopnie i poręcze na wtorek mają być podstopnie i ruszamy z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Przyszłam z rewizytą, oczywiście nie jestem tu po raz pierwszy . Bardzo podobają mi się wasze wnętrza. Ława w salonie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 22.07.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Przyszłam z rewizytą, oczywiście nie jestem tu po raz pierwszy . Bardzo podobają mi się wasze wnętrza. Ława w salonie super dziekuje, mąż coraz bardziej się przekonuje oczywiscie zapraszam częściej TŻ kładzie panele w kolejnym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.07.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam się i ja nareszcie dotarłam, w salonie bardzo podoba mi się wypoczynek, taki mięciutki i te kule fajnie wyglądają, ja też bym złota nie dawała, tak jakoś kiczowato by wyglądało, tak mi sie wydaje, a powiedz mi jak duży jest salon? aha i fotki proszę ,te nowe panele i w ogóle wszystko co masz, uwielbiam zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 23.07.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ]ulciapulcia wypoczynek naprawde jest super wygodny, uwielbiamy go miło mi, że i Tobie kule przypadły do gustu nasz salon ma 30 m2 i w sumie stwierdzam, że jakies 5 m mógłby byc większy, no ale teraz juz za późno zdjęcia paneli wrzuce pod wieczór jak TŻ skończy układanie. Dumam nad narzuta, moje typy : z tym, że ta ostatnia jakos najbardziej mi pasuje. Nie jest za ciemna, więc nie przytłoczy sypilani, pasuje do śliwkowych zasłon, na ktorych jest podobny wzór, a nawet jak bede miała ochote wymienic zasłony na szare to tez fajnie bedzie wygladac. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.07.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 no po oglądnięciu ich wszystkich to faktycznie ostatnia jest najładniejsza, wszystko zależy jaką masz dużą sypialnie, i jeżeli to będzie jedyny ciemny akcent, to jej nie przytłoczy doda jej charakteru, a jaki kolor jest na ścianach, bo u mnie jakiś taki lawendowy wyszedł, taki jest??a co do salony 30 m to mało , nawet mnie nie strasz, ja będę miała tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 23.07.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ulciapulcia salon tej wielkosci jest OK, ale dodatkowymi 5m2 to bym nie pogardziła nie stresuj się sypialnia ma 19m2, ciemne będa jeszcze zasłony, kolor na scianach to taki przybrudzony i wypłowiały fiolet ;p ogólnie jest dość jasno... Tz polozył panele w najmniejszym pokoiku... niestety zabrakło ok. 3 paneli, wiec w poniedziałek trzeba dokupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 23.07.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Na dolnym korytarzu zrobiłam(kiedyś) taką strukturkę i zastanawiam się czy u góry nie stworzyć czegoś podobnego... chciałabym jakoś ożywić to miejsce, dokładnie jedną sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 23.07.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 panele wyszły fajnie. są z fugą czy bez? chyba się mąz napracował tak równiutko położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 23.07.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 beap panele sa z fuga podobaja mi sie takie... najlepsze jest to, że do tego pokoju miałam panele kupione już wczesniej, bo w lutym, ale tydzien temu zobaczyłam właśnie te i nie było już rady- te wczesniejsze trzeba było oddac smiałam się do meża, aby szybko je położyl, abym znowu nie zdazyła się rozmyslić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 23.07.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 india83 ciekawe wnętrza są u Was mi panele z fugą też bardzo się podobają - dlatego takie mam też u siebie i ta lampka w salonie super... mam nadzieje że metoda czyszczenia już opracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 24.07.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 oo widzialam te duże... super, ale widocznosc kurzu jeszcze wieksza niz przy tych małych. a sposób na pewno jakis się znajdzie fajna, fajna... no, ale z kurzem pewnie bedzie podobnie. chyba, że znajde niezawodny sposób jak się tego kurzu pozbyc dziś dotarła ława.... hmm... mnie sie podoba, TZ marudzi, że za mała. no w sumie jest mała, ale właśnie taka chciałam, żeby za bardzo salonu nie zagracać, może faktycznie powinniśmy kupić większa?? zaraz porobię fotki tak sobie pomyślałam, skoro mąż chciałby większą to postaw jeszcze jedną. może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 24.07.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 india83 ciekawe wnętrza są u Was mi panele z fugą też bardzo się podobają - dlatego takie mam też u siebie i ta lampka w salonie super... mam nadzieje że metoda czyszczenia już opracowana dziekuje niestety jeszcze nie podejmowałam próby czyszczenia... na razie nie chce sobie psuć weekendu tak sobie pomyślałam, skoro mąż chciałby większą to postaw jeszcze jedną. może być ciekawie. no tak mogłoby byc ciekwie, ale jak to sie mówi- co za duzo to nie zdrowo mąż powoli się z tą oswaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 24.07.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 nooooooooooooo to wielka ta sypialnia, spokojnie możesz dać coś ciemniejszego ,a panele elegancko ułożone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 24.07.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 kurde, przeklinam dzien w którym wymyśliłam sobie luksfery na korytarzu z chęcia bym je zamurowała!!! luksfery sa matowe i do dzis nie moge i doczyscic od fugi, sa na nich cały czas ciemne masaki tzn na mokro jak czyszcze i wycieram to przez chwile jest idealnie, ale po krótkim czasie plamy wychodza na nowo co zrobić?? bo już nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 24.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hej, przed chwila trafiłam na to forum i od razu mam pytanie. India, bardzo podoba mi sie twój naroznik, pamietasz jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts