beap 13.08.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ta druga wygląda na bardziej kuchenną. ważne jest też ile ma żarówek i ile miejsca ma oświetlać. trzeba przymierzać jeśłi można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 14.08.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 beap ta pierwsz ma 3 zarówki, druga tylko jedna i powiem Ci szczerze mnie tez lekko kuchennie się kojarzyła, ale i tak mi sie podobała. Ale bez watpienia do mojego salonu niestety pasuje ta droższa ech... nie maiałam wyjscia, musiałam ja w koncu zamowić- mam nadzieje, ze się nie rozczaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 20.08.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 czy lampa jest już w domu? ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 20.08.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Na razie wlacze z firmą przewozową żeby ją odebrać - po prostu wczoraj kurier zawalił sprawe nie kontaktując sie ze mną, zostawił tylko awizo. No a ja od rana próbuję przesyłke zlokalizowac, teraz czekam na telefon z centrali czy łaskawie beda mogła ja odebrać z magazynu! pierwszy raz mam takie przeboje z firma kurirska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 21.08.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Lampa zawisła hihi i cieszy oko (przynajmniej moje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 22.08.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 fajna ta lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.08.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ładna ta lampa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 24.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A może jakieś zdjęcia z prac nad łazienką...hmmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 24.08.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A może jakieś zdjęcia z prac nad łazienką...hmmm...? moge wrzucić, ale na razie jakoś super ciekawie to nie wygląda... jeszcze troche brakuje do końca nie wiem czy takie chcecie oglądac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 24.08.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ja zdjęcia chłonę jak gąbka więc poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 24.08.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 25.08.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 proszę, wedle życzenia ale jak widać, niewiele oprócz bałaganu, zdjęcia prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 26.08.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 no no ciekawie sie zapowiada, przypomnisz co to za szare piękności, i ta ozdoba nie wiem jak to nazwać na tych ciemniejszych szarych płytkach jest czy wszystkie szare mają taką nierówna fakturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 26.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 szarości + drewno....mogę sobie tylko powzdychać... Czy jedne z szarości to NG Signum 12? I to "drewno" to chyba woodentic - brown czy ochra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 27.08.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 szarości + drewno....mogę sobie tylko powzdychać... Czy jedne z szarości to NG Signum 12? I to "drewno" to chyba woodentic - brown czy ochra? zgadza się, szarości to nowa gala signum w wiekszej czesci jasne, wc obudowny ciemnymi, a woodentic to odcien brown no no ciekawie sie zapowiada, przypomnisz co to za szare piękności, i ta ozdoba nie wiem jak to nazwać na tych ciemniejszych szarych płytkach jest czy wszystkie szare mają taką nierówna fakturę? płytki jak wyżej. natomiast te z faktura były zakupione w glazurze królewskiej, niestety firmy nie pamietam, pozniej sprawdze na fakturze. z nich jest wykonany tylko jeden pas wys. na ok. 2m- pozniej bedzie podswielony kinkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 27.08.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 zapowiada się piękna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 10.09.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ale ostatnio mam kocioł, głownie w pracy dość stresujacy okres... ale jeszcze tylko 2 tygodnie i bede mogła się zrelaksowac. w domku tez pomalutku cos sie dzieje...łazienka podobno w ten weekend ma byc skonczona- mam nadzieje, bo juz mam dosc!! dodatkowo panele na korytarzu położone, drzwi osadzone... coraz lepiej wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 22.09.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 No w końcu dom mam w miare ogarniety choc wszystko myłam pare razy jeszcze wychodza białe mazaki, mam nadzieje, że już niedługo. Wrzucam fotki z łazienki, jeszcze niekończonej, ale przez najblizsze tygodnie niestety więcej nie jesteśmy w stanie zrobić. Dodatkowo dorobilismy mała balustrade przy schodach i zamonotwaliśmy drzwi u góry. To zielone to mój pierwszy kwiat mam nadzieje, że za szybko go nie zmarnuje... tylko jeszcze fajna donicę musze do niego dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 bardzo ładnie wyszło to połączenie szarości z drewna ja też muszę zaopatrzyć się w jakieś kwiatki, bo jak do tej pory to same storczyki mam tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.10.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 piękna łazienka! Patrząc na takie zdjęcia ciesze się, że zdecydowałam się położyć na przedpokoju i kuchni Signum 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts