pokoloruj 27.06.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam Forumowiczów... Dojrzeliśmy do budowy domu:) Już od sierpnia rozpoczynamy budowę domu z płazów. Spać mi nie daje następujący temat: Po bojach i znojach z kotłem klimosz zainstalowanym w firmie zdecydowaliśmy się na następujący system: kocioł gazowy kondensacyjny + kominek z płaszczem wodnym+ solary + bufor ciepła. ( nie wiem czy szczęśliwe połączenie ) jedni instalatorzy mówią tak dródzy siak juz mam mentlik. Czy ktoś z szanownych grupowiczów przerabiał temat takiej instalacji? Czy może strzelam z armaty? Dom 180m2 na parterze podłogówka + drabinka w łazience . Poddasze kaloryfery + drabinka w łazience. Pozdrawiam serdecznie Pokoloruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 27.06.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tak ja takie kwestie montowałem i podobne użytkuję. Zamiast kominka mam kocioł na drewno + PC. Ja nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts