palik 02.12.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 kończę! papapapapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 02.12.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 czesc, Pysia, widzę , że przejełaś pałęczkę po mamie... wesoło tam macie z tą Waszą Julcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Oj Pysiorek,ale numer z Ciebie Skarbie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palik 02.12.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Cześć Robert ! Mama właśnie wymienia żarówki (Julia jej przeszkadza), a więc ja skorzystałam z okazji i odpiszę Tobie na post .Wciąż Julka zakakuje nas zabawnymi tekstami . Mama z Julką były w TESCO w kwiaciarni po cynamon do kwiatów .Wychodząc pani mówi im do widzenia , a Jula nato "do widzenia ślepa gienia"(Toy Story2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palik 02.12.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 I jeszcze jedno : Babcia nie mogła do nas przyjść , bo była przeziębiona , a Julka na to : -No to się już ne przeziębiaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 02.12.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Czy to nie za późno dla dziewięcioletniej dziewczynki na siedzenie przed komputerem ? Bo do szkoły chyba chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.12.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Czy to nie za późno dla dziewięcioletniej dziewczynki na siedzenie przed komputerem ? Bo do szkoły chyba chodzi. Watek schodzi na psy. Z ta Patrycja to chyba jakas sciema. A watek pod haslem "Mama mowi, ze jej nie ma w domu" pochodzi z reklamy TPSA... Szkoda gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 03.12.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cześć Robert ! Mama właśnie wymienia żarówki (Julia jej przeszkadza), a więc ja skorzystałam z okazji i odpiszę Tobie na post .Wciąż Julka zakakuje nas zabawnymi tekstami . Mama z Julką były w TESCO w kwiaciarni po cynamon do kwiatów .Wychodząc pani mówi im do widzenia , a Jula nato "do widzenia ślepa gienia"(Toy Story2) To że Patrycja siedzi o tej porze przed komputerem to już dla mnie bardzo dziwne,ale dleczego mała Julcia o tej porze wymienia z mamą żarówki to tego już nie rozuiem .Moja 4-ro latka śpi już od 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 - Juleczka,chcesz na śniadanko jajeczniczkę? - a maś duzio jajków? Przy obiedzie - Julcia dobry rosołek? - no,wciongam Pytam z drugiego pokoju: -Juleczka,co robisz w kuchni? -wciongam japka (jabłka) - jedz sobie jabłuszko kochanie! Po jakimś czasie idę do kuchni, a tam na blacie ponad kilogram jabłek i każde nadgryzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 03.12.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 miniplan wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Kasiorek,przepraszam serdecznie,to nie było do Ciebie,do Joshi,bo mnie te "schodzi na psy" lekko zagotowały.Ale już mi przeszło.Rozumiem,sami macie dzieci i mogliście się zaniepokoić.Już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.12.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No matki Polki uwaga bo widzę wystawione szpony dla obrony szańców własnych. Drogie Panie nie ma o co kruszyć kopii. Dzieciaki chcą nas po prostu naśladować bu na swój sposób widzieć w sobie osobę dorosła, do której dążą. I to wszelkimi sposobami. A co mój mały darmozjadek to słuch jak zama mówi ma dobry bo młody. Ciekawe tylko że jak się do niej mówi to nie dociera, a ciekawiące ją czołowki no Robinsonady TVN to w najdalszym zakątku lokum usłyszy. Nietoperz no normalnie nietoperz. Tak więc trochę więcej stylu i mniej nerwów, wiem, że każda z was za bastion własnego sposobu wychowania jest gotowa oddać ostatnią kroplę krwi, ale po co? I tak za chwilę zacznie je wychowywac stado grupy rówieśniczej i wtedy zatęsknimi za tym obcowaniem z dziećmi własnymi nawet do późna w nocy. I przecież doskonale wiemy, że te nasze darmozjady kochane dobrze znają wszystkie nasze czułe punkty. Case study: Ojciec pelikan: "Masz do wyboru, jak zasypiasz nie w swoim łóżeczku tylko z mamą to jutro nie ma wyspy" Darmozjadek do pelikana: "Zasipiam z mamom" Darmozjadek do rodzicielki mało z towarzystw szczęśliwe (po wyjście pelikana) szeptem: "I tak bede oglondać" No i co? I oglądała cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Kasiorek tak poza tym,to ja też wolę,jak mała zasypia koło 20,bo mam przynajmniej wieczór na nadrobienie zaległości, a tak,to taki pokręcony trochę dzień i zasypiam nieraz przu Julci wcześniej od niej Bo my tak Mamy mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Właśnie Kroyena - coś jest w tym Robinsonie,bo moja Patrycja nie może sobie tego programu za nic w świecie odpuścić.mogę wyganiać setki razy do łóżka i jeśli nawet posłucha,a słucha to i tak za chwilę - a to piciu, a to siku, a najczęściej głodna jakoś jak wilk się robi, a przecież nie zabronię dziecku jeść Poza tym,faktycznie,szkoda tego fajnego wątku,żeby w okopach siedzieć Żeby było na 100% iż opuściłam szaniec,wklejam słodkie zdjęcie - miłe dla mnie chwile,kiedy łobuziak śpi:</p><p> </p><p> [img]http://foto.onet.pl/upload/17/17/_377858_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 03.12.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Mimilapin, jak to jest z angielskim u Twojej Patrycji ? bo tutaj piszesz: "świetnie mówi po angielsku" a jeszcze w sierpniu 2004 roku pisałaś: "Po trzech latach nauki zaczyna rozmawiać po angielsku, zna czas przeszły, podchwytuje teksty angielskich piosenek. Widzę, ze idzie to w świetnym kierunku." Czy Patrycja prze trzy miesiące nauczyła się świetnie mówić po angielsku ? czy po prostu koloryzujesz pisząc o jej znajomości angielskiego ? A na koniec powtórzę za kroyeną-błyskotliwym forumowiczem: "Tak więc trochę więcej stylu i mniej nerwów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.12.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 2004 mogiem prosić o uszczegółowienie, bo można być np: -błyskotliwym inaczej, albo: -błyskotliwym jak karetka na sygnale (a tu przecież nie Psycholog 24 godzinny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 03.12.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Kroyena, już Ty wiesz w jaki sposób jesteś błyskotliwy kadzić Ci nie będę. Niedługo będziesz błyskotliwy jak ozdoby świąteczne , obyś tylko nie zawisł na świerku lub jodle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.12.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No niezłe zabawy dla dzieci wymysłacie towarzyszu forumowy. Coś na modę Amerykanina Lyncha, wieszanie na świerku, no,no . PS. A już miałem nadzieję o modzie na betonowe buty włoskie pisać co bym z błyskotliwości czerepem moim rubasznymw podbitkę sufitową nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 03.12.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ja nic nie wymyślam, wszystko zostało już wymyślone. A o tych betonowych butach powinnam napisać, boć przeca to forum muratora. Allora.....lepiej śmiać się z rubasznym, błyskotliwym kroyeną z głową w podsufitce, niż zawisnąć na choince, za złośliwości tu pisane, przez niektórych za bardzo do serca sobie brane. Amen. Idem robić błyskotki na drzewko świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 03.12.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jest wybitnie uzdolniona.Ma same piątki i szóstki.Dzieci wybrały ją na przewodniczącą szkoły,z sympatii do niej,bo jest życzliwa i miła dla wszystkich.Ma 8 miejsce w pływaniu w mieście.Drugie miejsce w matematycznym kangurze,drugie w konkursie ortograficznym,wygrała dwa konkursy plastyczne,świetnie mówi po angielsku,najlepsza z niemieckiego,nurkuje,pływała na serfingu i z delfinami w ciepłych krajach,przywiozła z wakacji srebrny medal w żeglarstwie.Jest po prostu the best. Czy to nie jest aby parafraza wiersza Brzechwy? " w szkole mam najlepsze stopnie.......... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts