Wowka 27.12.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 http://www.hoomor.pl/filmy/019.mpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.12.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Młoda ( 13 l ) stojąc przed szafą i zastanawiając się w czym pójdzie na Sylwestra : '' A w końcu jak to jest - jak się jest panną to się jest w co ubrać, a jak się ma mężą - to już nie ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.12.2004 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Młoda ( 13 l ) stojąc przed szafą i zastanawiając się w czym pójdzie na Sylwestra : '' A w końcu jak to jest - jak się jest panną to się jest w co ubrać, a jak się ma mężą - to już nie ? " sepleniące dzieci są rozbrajające: - ciociu - O! bajta o Toziołtu Matołtu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 03.01.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 dzieci wlasnych nie posiadam, ale moj brat (5 lat) przed chwila w chwili zlosci na kolege (ktory zamiast go odwiedzic jedzie na plastyke) krzyknal: "Bo Kuba to jest wstretny AKTYWNY GARNEK!!" A z mojego własnego repertuaru: Mając ze 3 lata, w okresie przedgwiadkowym, mama pokazala mi prezent dla taty (zestaw Gilette) i poprosila mnie zebym nic tatusiowi nie powiedziala... Godzina 16, ojciec wraca do domu i... Ja: Tata wiesz co.... Ojciec: nio co? Ja: Ja Ci nie powiem ze dostaniesz Gilette na gwiazdke nio i przeciez nic nie mowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hago 07.01.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Moja córcia gdy miała 4 latka wraca z przedszkola- Co było na obiadeK? - pytam- kartofelki, wachlarz i surówka / gulasz/ Oleńka / miała chyba ze 3 latka/ znalazła w szufladzie mój stary zepsuty zegarek i pyta czy może go nosić- możesz- mówię ale on jest zepsuty.Ola kazała sobie założyć zegarek i dumnie nosi go na rączce.Po jakimś czasie pytam Olę - no i chodzi ten zegarek?- nie, noszę go - odpowiada rezolutna Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.01.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.01.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Michasia:- "Mamo ile ziemniaków mieści się w Wiśle"? - "Mamo co to jest lud"?- Ja (zdziwiona, że dziecko nie wie) - Lód córeczko to zamarznieta woda, albo taka mleczna słodycz do lizania, też zimna - Aha. To dlaczego faraon powiedział Mojżeszu weź lud swój i odejdź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.01.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 oj, nie mogę, te dzieciaki są odjazdowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.01.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Maly Wawrek (2.5 roku) sledzi przygotowania rodzicow do wyjazdy na sylwestra. tata: co jeszcze mielismy wziac ?mama: syrop malinowy do wscieklych psow (takie drinki)chwila krzataniatata: wszystko zapakowalismy ?wawrek: Tato jeszcze syrop dla psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.01.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 ...ale się uchachałem. Dodam cosik o swoim Rekinie. 1. - (~4 lat) - Tato zobacz - samolot. - Ale ładny samolot Arturku. - Taaak, gdzie ?! 2. Burza. (~3 lat) - Ale "gurza" (burza) - Mówi się burza - jak babcia. - Tato, ale "gurza jak babcia" 3. W kościele (szept teatralny) (~3 lat) - Mamo a dlaczego ten księżyc (ksiądz) wlazł tak wysoko (na ambonę) 4. Raz, dwa trzy babajaga patrzy. Raz, dwa trzy patrzy jababędza (oj długo od 2 do 4 roku życia) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.01.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A mi się przypomniało. Tekst bardzo już stary, bo mój kuzyn jest już dorosły, ale jako dziecko był bardzo śmieszny. Moja ciocia leciała do Szwecji i po powrocie opowiada wrażenia: "Pogoda była taka piękna, że widać było statki na morzu..." Na to jej syn, Tomek (wtedy 4 letni), który też kiedyś leciał na trasie Rzeszów - Warszawa odpowiada: "Pchii, jak ja leciałem to była taka ładna pogoda, że było widać ŻABY W STAWIE!!! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 13.01.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 sepleniące dzieci są rozbrajające: - ciociu - O! bajta o Toziołtu Matołtu ! no... moja córka lubi "chlytki" Frytki, znaczy się i zakłada na nóżki "spalpetki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.01.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Rekin lat 3 lub 4, ja wychodzę ze sklepu pijąc RedBula - Mamo! Tata będzie latał, tata będzie latał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 15.01.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Postanowiłam stworzyć wątek, w którym umieścimy pytania zadawane przez dzieci. Pytania, które nas śmieszą, zwalają z nóg, intrygują, wprawiają w zakłopotanie, sprawiają, że "idziemy po rozum do głowy". Mój synek zadawał mi miliony takich pytań, a dziś niewiele z nich pa miętam. A szkoda. Wpisujcie więc, dopóki pamiętacie! POZDRAWIAM TOLU GRATULACJE PIERWSZY PORZĄDNY TEMAT NA FORUM !!!! przeczytam cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 15.01.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2005 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Postanowiłam stworzyć wątek, w którym umieścimy pytania zadawane przez dzieci. Pytania, które nas śmieszą, zwalają z nóg, intrygują, wprawiają w zakłopotanie, sprawiają, że "idziemy po rozum do głowy". Mój synek zadawał mi miliony takich pytań, a dziś niewiele z nich pa miętam. A szkoda. Wpisujcie więc, dopóki pamiętacie! POZDRAWIAM TOLU GRATULACJE PIERWSZY PORZĄDNY TEMAT NA FORUM !!!! przeczytam cały MODULOR, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2005 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Tolu, super pomysł. Dorzucę trochę. Przed wyjsciem na dwór córka pyta: "Jak to jest, niebieskie na jajeczku?" (Słupek spirytusu w termometrze za oknem wskazywał 0. Dziecko chciało wiedzieć czy jest zimno, czy ciepło) Pytanie drugie: "Gdzie się w ojca naciska?" (W imię Ojca i Syna...) Uśmiałam się tu wiele razy, ale nieustannie numerem jeden jest dla mnie powyższy tekst Tomka. Tomku, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.01.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Miałem chyba tak z sześć czy siedem lat, w domu pojawił się TELEWIZOR. Oprócz różnych związanych z nim spraw bardzo mnie wtedy intrygowało zdanie komentatora "na wysokości pola karnego".. Zachodziłem w głowę, któż to jest ten Polakarny i byłem pewien, że jest świetnym zawodnikiem, skoro gra w każdym meczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 16.01.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 (Córka lat 4) po powrocie z przedszkola Mama: co było na obiad. Magda: ziemniaki, kotlecik i mikser. Mama: Jaki mikser?? Magda: No nie wiesz mamusiu - ogórek ze śmietanką (mizeria) Innym razem w przedszkolu przygotowywano jasełka. Córka większą część popołudnia nuci kolędę. Melodia dobrze mi znana "Przybieżeli do Betlejem" - troszkę się zdziwiłam jak usłyszałam refren "trwała na wyspie kości, trwała na wyspie kości a pokój na ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2005 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Ponury, Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts