ewasuw 14.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Moja Weronika (2,5) lubi jeździć samochodem ale nie cierpi jak samochód staje na światłach... siedzi wtedy naburmuszona w foteliku i krzyczy do mojego męża JEDŹ KOBIETO !... Kiedyś na spacerze mijały nas zakonnice, jak niunia to zobaczyło to zaczęła krzyczeć-mama patrz MIKOŁAJE idą... Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 14.02.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Moja Weronika (...) nie cierpi jak samochód staje na światłach... siedzi wtedy naburmuszona w foteliku i krzyczy do mojego męża JEDŹ KOBIETO !... Ewa haha, świetne, to już wiadomo co twój mąż mówi w czasie jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.02.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 aneska wrote: tato, co ty masz na cipci? i z podobnej serii (Zuzia chodzi do żłobka): mamo, a wiesz że dziewczyny sikaja nocnikiem a chłopcy SIKOWAKIEM No teraz ja oplułam monitor. I już się nie mogę doczekać, gdy moja fasolka (obecnie ok. 4,5 cm wzrostu ) też będzie takie kwiatki zasuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Nasza Anulka (2,5) w ostatnie wakacje zaliczyła niemiła przygodę - weszła boso na rozgrzane kafelki - kiedy już płacze (moje też) poszły w zapomnienie wszystkim z przejęciem opowiadała, że straśnie SPIECYŁA sobie stópki. Słowo "spiecyła" weszło do słownika naszej rodziny. Ostatnio mój tata do mamy :"Ale żeś spiecyła te klopsy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zanka30 14.02.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 To poprzednie jest moje. Mam też 5 letniego synka - w okresie jasełkowym przychodzi przejęty z przedszkola i z dumą oświadcza że w przedstawieniu on będzie PANCERZEM . Głowimy się z mężem o co chodzi ? Może rycerzem? Nie, pani powiedziała, że PANCERZEM! Podpytujemy dalej - a kim będzie Adusia?- SMERFETKĄ - pada odpowiedz. To już wogóle nie wiemy o co biega. Sytuację wyjaśnia przypadkiem babcia - mały dzwoni do niej i chwali się -babcia będę PANCERZEM ! Na co babcia (trochę niedosłyszy) - O to ładnie,że będziesz PASTERZEM !!!!!!!!! (Mało domyślni jesteśmy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 15.02.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 I już się nie mogę doczekać, gdy moja fasolka (obecnie ok. 4,5 cm wzrostu ) też będzie takie kwiatki zasuwać. Funia, GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.02.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 od kilku dni nasza córcia chodzi po domu i śpiewa (na jakąś bliżej nieokreśloną melodię : "sutki la la la, sutki, la la la.....". zaczęliśmy się juz z mężem martwić, skąd u niespelna trzyletniego dziecka takie inklinacje (patrz post wyżej). w końcu po uprczywym dochodzeniu udało sie uzyskać pełniejszy tekst piosenki, który brzmi: "są tu kwiatki la la la, są tu kwiatki la la la...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 O Jezu... Prawie oplułam monitor to tak jak ja i dodam cos z serii: dziecko poznaje świat było to pewnego sobotniego ranka. moja 2,5-letnia Zuzia szalała po domu, ja parzyła w kuchni kawę, a mąż w toalecie robił poprostu siku. niestety zapomniał zamknąć drzwi. mała tam wpadła i ją zamurowało, zresztą jak i małżonka (nie mógł tak nagle przerwać). wreszcie mała po chwili obserwacji pyta bardzo oburzonym tonem: tato, co ty masz na cipci? Mialem cos bardzo podobnego, tylko u mnie bylo: Maaaaaamooooooo, a tata ma ogon! Konrad (KAS01- nie chce mi sie logowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.02.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 muszę zainwestować w spray do czyszczenia monitara, bo w trakcie obserwacji wątku, skończył mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Ostatnio byliśmy z wizytą u dziadków, na stole leżała kiełbasa dość pokaźnych rozmiarów- gruba i długa- nagle słyszymy naszego brzdąca- babciu, dziadziu patrzcie ale mam pisiora - trzymając kiełbasę w miejscu wiecie jakim:oops: Matko myślałam, że wejdę pod stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 17.02.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 zuzka (wtedy jakies 2,5 roku) uwielbiała naciągać dziadka na mcdonalda. -no idziemy do tego mandolandu? -a co byś chciała? -hambumbela no i kole i fitki z kepuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 babciu! - chwali się przez telefon Julcia - mam nowom bajke - mam Gosia i Jasia Funia już 4,5 cm? - ale rośnie!!! pogłaszcz ją od nas - tę fasoleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.02.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Rekin miał wtedy chyba ze 4 lata. - Wypij to Arturku duszkiem - A co to jest "duszek" ??!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 18.02.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Moja młoda (2,5 roku) w drodze do prababci na wieś. Środek zimy. - ... i wyciągniemy takom śksinećke, i lozpalimy ognisko, i upiecemy palówecki... I zagadka - o czym ona z takim rozmarzeniem bajała? O grillu rzecz jasna, zeszłego lata rozrywka nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 moj 4 -ro letni syn siedzi na ubikacji i steka na pytanie - kochanie juz zrobiles? odpowiada - nie jeszcze rąbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 18.02.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 To ja z seri kolędowej. Tekst w orginale ; Gdzie berło , gdzie Twoje korony, gdzie...................Moja córka :Gdzie berło, gdzie Twije OPONY ..................... Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 To ja z seri kolędowej. Tekst w orginale ; Gdzie berło , gdzie Twoje korony, gdzie................... Moja córka :Gdzie berło, gdzie Twije OPONY ..................... Paty. hahahah dobre. Nie wiem czy kojarzycie bajke pt. "krol Macius" ktora nadaja ostatnio w tv - tam jest taka piosenka - leci to tak : krol Macius oh, krol Macius ah .... Moj synek ( 4 lata ) spiewa - krol Maciu spioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 18.02.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Dzięki wszystkim za ten wątek. Reanimuję się nim kiedy zjeżdżam zbyt głęgoko w depresję. W pełni sie zgadzam, watek jest super !!! Czytałem go kila dni, nic mnie tak dawno nie zrelaksowało . Dodam cos od siebie. Młodsza córka (obecnie 14 lat) zawsze lubiła tańczyć i śpiewać. Wróciłem kiedys z pracy(miała wtedy ok. 5-6 lat jak sadzę) i zastałem ja w pokoju wykonującą popularny wówczas przebój zespołu Ace Of Base "I saw the sign". A brzmiało to: - AJ SOŁ SZJS END OPALAMBA AJS ... do dzis się z tego śmiejemy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 18.02.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mama: Alek, powiec 'ryba'Alek: Kurdę! Alek ma 1rok 9 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.02.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jasio, wtedy miał ze 3 latka na bajkę " Bernard i Bianka ". Mamo ; A która to jest Ibianka ? Trochę jak z dowcipu : pająk je biedronkę. A co to jest dronka ? Przepraszam, ale takie miałam skojarzenie............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts