mik99 08.03.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 TOLA! pomysł na piątkę Mój mały synek od tygodnia wodzi wzrokiem za mną. Do wspólnych pogawędek mamy jeszcze trochę czasu.... ale chętnie sobie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 08.03.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Proponuję nagrodę za rewelacyjny wątek!!! Moja żonka jest w 8 miesiącu i przez kilka minuta nie mogła się uspokoić ze śmiechu . pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.03.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ponieważ mój synek jest jeszcze zbyt malutki aby mówić to napisze jak pewnego dnia "załatwił" mnie mój bratanek Najpierw sie popatrzył mi głęboko w oczy, potem jeszcze głębiej, potem powiedział:- Ania czy wiesz jak bardzo Cię kochoam?- No jak Wiktorku?- Tak bardzo że musisz mnie zabrać zaraz na lody, żeby mi ta miłośc nie stopniała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.03.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 wiecie co to jest pryskawica? psikawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2004 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dziękuję wszystkim naprawdę można się uśmiać, dzieci są rozbrajające piszcie jak najwięcej, będzie wesoło - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2004 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 ....a wiecie co to plabyl - samolot !! ....a palalul ? - parasol !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota619 08.03.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Mój Bartek, lat 2,5:Mamusiu daj mi sybko pić, bo jestem taki stlasnie...yyyy...nieposockowany ("socek" jest bowiem ulubionym napojem).Kiedyś bardzo chciał spróbować śledzia, więc dostał kawałek. Długo żuł, żuł, w końcu pytam: Smakował ci? Nie, bo był taki...yyy...GĘSTY.A jak miał dwa lata to siadał przy komputerze i waląc w klawiaturę wołał: Wu wu wu kom pel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 08.03.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Mama do córki 3,5 roku: - A wiesz, że mam w brzuszku małą dzidzię ? - Połknęłaś ją ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 slaw-u nas było dokładnie to samo synek na wieśc o tym,że był w brzuszku:Połknęłaś mnie? Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.03.2004 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Mały Łukasz widział jak dłutowali świni ryjek i podchodzi do wujka, szarpie za nogawkę i pyta zmartwionym głosem- Wujku a jak ona teraz będzie smarkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 09.03.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Witek i Julek lat 5, czesto pytają ile coś będzie trwało np spacer, wycieczka, mówią:"do dzieniu, do nocy?" "żeby to było tak jak potem, no wiesz" "tir mikołajowy" => reklama coca coli w tv "misiowa kaszka" => kaszka mleczno ryżowa morelowaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2004 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 mój synek będąc w trzylatkach w przedszkolu, miał swoją ukochaną panią Dziunię. Przy tym rozmawiając, zamiast k mówił t.Przychodzę , aby go odebrac z przedszkola, a on biegnie śmiertelnie przerażony i mówi:- mamo, mamo, a pani Dziunia pójdzie do pietła !!!!- dlaczego? pytam- bo powiedziała brzydko do dzieci!!- a co takiego powiedziała?- powiedziała na leżatowaniu: zamytać ślepaty!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 ale tu wesoło !!! Tola- piątka za pomysł...albo chodź do KK na cósik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 jedzie moja kuzynka autobusem ze swym 4 latkiem...siedzi na końcu autobusu...w pewnym momencie Filipek pyta: mamo, chciałabyś mieć taka fryzurę jak ten pan przed nami...... a na to powoli odwraca sie gość w dresie całkiem wygolony ....no i co mogła mama odpowiedzieć : tak synku....ale tylko wtedy gdybym była chłopcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Babcia z dziadkiem przyszli do mego synka na urodziny.Jedno przez drugie dopytuje:- a kogo lubisz bardziej, babusie, czy dziadziusia? no powiedz, babusie czy dziadziusia? Hubercik popatrzył i powiedział:- tota - tolę !! /t=c/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.03.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 No to i ja. Moja córeczka, wtedy mając 3-3,5 roku (nie pamiętam) układała sobie z klocków lego tatusia. Czasami robiła dwie albo trzy takie figurki z tych klocków. No i pewnego dnia pokazuje na jego poduszkę w sypialni i mówi - Darek, tutaj śpią TATUSIE. Darek na to Ooo nie wiedziałem że jest nas więcej... A Paulinka: Co ty na to, Misiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 09.03.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 A co to jestpate i pusiołku?łopatka i wiaderko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2004 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 - mamo, a gdy człowiekowi obetną nos, to już nigdy nie bedzie miał kataru?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.03.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Moja córka (6 lat) przyłazi do nas kilka razy w nocy i trzeba się z nią położyć bo się boi. Zaproponowała żebyśmy wszyscy spali w jednym pokoju, najepiej w jednym łóżku " no bo przecież I TAK SIĘ NIE CAŁUJECIE W NOCY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.03.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 kiedyś się wkurzyłam na męża i coś tam nakrzyczałam podeszła do mnie Julka i mówi:mamo dlaczego się denerwujesz na tatę przecież on tak ładnie do ciebie mówi Misiu i jeszcze mi się przypomniałotruskawonka-truskawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts