ozzie 15.03.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Moj szescioletni synek przychodzi do nas ostatnio i mowi, ze dostal "skurczenie w nodze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 15.03.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Moj czterolatek parę dni temu zapytał: Czy mogę razem z tobą pierzać? Troszkę mnie przytkało, a dziecko spokojnie tłumaczy: No, jak ty pierzesz, to ja pierzam razem z tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2005 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 janna nie zdziw się,jesli nastepnym słowem będzie baba a i tak mama najepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.03.2005 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Niedziela Palmowa.....dziś na Podlasiu... Dzieci z palmami zgromadzone wokół ołtarza, ksiądz z nimi rozmawia... - drogie dzieci, czy wiecie w jaki sposób Pan Jezus wjechał w Palmową Niedzielę do Jerozolimy... - na osiołku wjechał...odpowiada dziecko, - tak, w dzisiejszych czasach jeździmy samochodami, a samochody jeżdżą na czym? - na benzynie ...odpowiada któreś z dzieci, - a no co był osiołek....dziwne pytanie zadaje ksiądz, - OSIOŁEK BYŁ ..... NA ROPĘ..... pada odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Tola - rozbawiłaś nas tym szczypiorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 lubimy zadawać Juleczce zagadki.dzisiaj była takaco to jest - na wigilię z uszkami?a Juleczka odpowiada - zajączek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.03.2005 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Z wczoraj.... 5 letnia Ula brylowała wczoraj wśród dorosłych jako jedyna - malutka. Skupiała na sobie uwagę wszystkich. Pada pytanie: - Uleczko, co oznacza słowo "Ojczyzna"? - Ojczyzna, to, to, ... ojciec...............po namyśle dodaje.... - Święty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.03.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Zapytany mój wnuczek co chciałby zjeść odpowiedział: jajko. Widząc wyjmowane jajko z lodówki krzyknął: nie takie, tylko duże, takie jakie daje babcia, z zakrętką, z hipermarketu. Chodziło o majonez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.03.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 29.03.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Tomeczku ... to prawie jak z tą biedronką z reklamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Jeszcze się nie pochwalę mądrościami mojego skarba, bo ciągle w brzuchu, ale podaję co mi rodzinka wymyśliła: - Dlaczego mój syn nie będzie raczkował ani chodził? odp. : bo od razu będzie biegał tak jak matka, zwłaszcza po hurtowniach mat. budowl. - Dlaczego nie powie mama ani tata? odp. : bo jego pierwsze słowo to będzie "suporex", a potem bzdur już nie ma się co uczyć Bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Kąpiemy się dzisiaj z Juleczką rano,a mała nakłada sobie na buzinkę pianę,delikatnie wklepuje,mruga oczętami i mówi "jestem tego warta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Julcia daje mi dzisiaj słodkiego,serkowego buziaka i mówi: Kocham Cię mamusiu.Jesteś najlepszą mamą w moim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.04.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 5-cio letni Jasio uwielbia śpiewać kolędy cały rok.............. Wczoraj podsłuchałam jak śpiewał : Oddawali swe ukłony w pokorze, Zdrowia, szczęścia, pomyślności o Boże........... Chwała na wysokości, ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 uwielbiam ten wątek,dzieciaki są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 11.04.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 "tam były takie żyrafy,ziebry,wonże ale ni było lewów" Emila (niecałe trzy lata) ogląda biblię w obrazkach dla najmłodszych, a tam reprodukcje różnych obrazów o treści religijnej. Komentarz mojego dziecka: "Mama, ja się boję tych paniów i ... [tu myśli intensywnie nad odmianą] i panowów" Poza tym na porządku dziennym jest "usiądziełam" zamiast "usiadłam", "weźmij", "mać" zamiast "mieć" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 11.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 tato, co ty masz na cipci? hmm, a u nas, odkąd byłam zmuszona wejść z nieletnią do jednej toalety mała WSZEM i wobec z poważną miną oznajmia: "a mama to ma wąsy na cipce!" Nie wiadomo kto ma głupszą minę - ja czy adresaci tych rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mela 11.04.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 wpływ reklam: 1. czym się kończy pewna wyliczanka? "dziś obiadu nie zjesz ty" według moich dzieci (trochę to smutne, tak na marginesie) 2. Mateusz stoi przy kasie, ja płacę za soczek. Mateusz bierze butelkę i patrząc z powagą na kasjerkę oznajmia "Pysio - smoczny sok". To samo z Mambą "mam i ja", oraz "monte - dziecka smak". Notabene - telewizora nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.04.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 MOje w drodze, więc będzie o męża bratanicy. Nikola, lat prawie 5 - przedszkolak, więc na etapie piosenek, wierszyków i wylkiczanek. Najpierw była wyliczanka: "Ene due .... i morele baks, raz, dwa trzy - dzis obiadku nie zjesz TY." Potem była jeszcze piosenka: "Kundel bury, kundel bury, WYPUDRUJE wszystkie dziury" O matko, ale jestem nie na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Trzyletni Wawrek doczekal sie braciszka. No i ciagle go wszyscy o tego praciszka pytaja. No wiec kiedy ja zapytalam jak to z tym braciszkiem bylo to maluch tylko pokrecil glowa i odpowiedzial:- "W kolko tylko jedno i to samo."Szczeka mi opadla. Nieco wczesniej jego mama tlumaczyla mu, ze praciszek przed urodzeniem byl w brzuchu mamy i ze byl przyczepiony do mamy pempowinka. Wawrek z dezaprobata pokrecil glowa i mowi:- "To chyba nie jest dobry pomysl" Ech maly przemadrzalek z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts