Barbara_Andrzej 01.06.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 córa (4) do mnie, czytającej ten wątek: mamusiu, dlaczemu pacześ?- nie płaczę, tylko się śmieję.córa bardzo poważnie: TAK SIĘ NIE ŚMIEJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 01.06.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 z serii kolędy (dla ochłody ): Przemek (wtedy niecałe 3 lata) śpiewa w kościele do mikrofonu solo: Pójdźmy wszyscy do stajenki do Jezusa i wanienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Młoda ( wtedy kole 6 lat ) z przejęciem zdaje relację znajomej, która się wypytuje o moje zdrowie po operacji woreczka żółciowego - A moja mama miała kamienie a teraz ma wszy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 01.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Młoda ( wtedy kole 6 lat ) z przejęciem zdaje relację znajomej, która się wypytuje o moje zdrowie po operacji woreczka żółciowego - A moja mama miała kamienie a teraz ma wszy !!!!! no nie ja padnę, tu można boki zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 02.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja ostatnio byłem z moimi córkami blizniaczkami w supermarkecie (3 latka). Takich na oko 5-6 letnich chłopców zamurowało na widok moich dziewczyn, stali i gapili się z otwartymi ustami. Na to Ina - Tatusiu, chłopcy za nami się oglądają Pół sklepu się smiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ignaś 2,5 w autobusie miejskim: Babciu, a ty masz penisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ignaś 6lat, gdy jego ojciec bezradnie rozkładał ręce nad swoim młodszym dzieckiem Ojciec:Antoś, na prawdę nie wiem już co mam z tobą zrobić? Ignaś: Ja bym mu przypier...lił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Antoś (4 lata) idąc brzegiem morza zauważył wkopaną w piasek butelkę ( ludzie chłodzili wódeczkę)zrobił groźną minę, rozejrzał się,wyciągnął ją i wyrzucił do morza krzycząc: "żeby mi to tu nie leżało!!!!!!!!!" - przedszkole ekologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Moja córka w takich sytuacjach mówi "nie bądź cieć podnieś śmieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 przeglądałyśmy z przyjaciółką przepisy na orginalne dania,spodobał nam się jeden, na zdjęciu wyglądał bosko, tylko co to jest ta żabnica? na to mój syn (4l): nie wiecie, przecież to ryba, która żyje na głębinach w oceanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 02.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 z tej samej serii rodzinna wycieczka nad jezioro,dzieci trochę znudzone, więc próbujemy ratować sytuację wzbudzając zainteresowanie Zobacz Ignaś, jaki ładny pajączek! na to Ignaś ze znudzeniem: To nie jest żaden pajączek - to nartnik! I na tym skończyliśmy popisywanie się znajomością przyrody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 03.06.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 bo nie wydolę dziś na spacerze spotykamy małego pieska przywiązanego na moment przed sklepem. julcia pyta jak zwykle - jak się na zywa ten piesek? piesek cichutko i tylko raz - hau Julcia - ale ma ten psiak ma małego szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.06.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mój przyszły (wówczas) mąż oglądając książeczkę z bratem koleżanki:- Zobacz, świetny ten tramwaj!!!!Dziecko (6l.) z pogardą:- To nie jest tramwaj, bo nie ma pantografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.06.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 panto-czego? dzieciaki są niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Trzyletnia Weronika nasłuchuje wiejskich odgłosów...- Mamo, dlaczego ten kogut krzyczy: ratunku! ratunku!? ... i odrzutowca:- Mamo, co to tak muczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 04.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 usypiałam właśnie Juleczkę (prawie 4 latka) - mamo, ja już nie lubię głaskanki tylko drapanki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 - mamo, ja już nie lubię głaskanki tylko drapanki! ładnie, ciekawe co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Z serii pieśni kościelnych: Duchu Święty przyjdź prosimy, Twojej łaski .......... Brzuchu Świety.............. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 06.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ignaś 2 lataBabcia, daj mi te wątróbkę, bo jestem trampir. trampir=wampir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 06.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 co dalej? może szczypanki albo kołysanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts