Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

UWAGA - DZIECI pytaj? !

tola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 977
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olga majac okolo 2.5-3 lata mowila calkiem normalnie,bez ciamkania i zdrabniania, byla jednak bardzo mala fizycznie-duzo mniejsza niz rowiesnicy.Kiedys w pociagu dosiadl sie pan,ktory chcac byc mily zagadnal

nawiazujac do rozbitego kolanka:

-A cio to siobie zlobilas ?

Na to Olga na caly regulator:

-Mamusiu, ten pan to chyba idiota,jak on mowi !!! :oops:

Jeszcze kilka mi się przypomniało:

Z serii - skąd się wzięłam?

- mamo, żeby był dzidziuś to trzeba uprawiać seks, tak? - Tak - to znaczy, ze Ty z tatą też? - hmmm...no, tak - Dwa razy? (mam dwie córki :lol: )

- mamo, a gdzie jest seksarnia? :o - ????? - a mała dalej- no wiesz, jak jest jadalnia, sypialnia....to gdzie jest seksarnia????

Dla niej wtedy (około 6-7 lat) seks był wtedy, kiedy dwoje ludzi jest nagich i się całują. Takie info przyniosła od starszej kuzynki, więc trzeba było z dzieckiem poważnie porozmawiać :D

Aaa, kutuka, siaja, baja, abyba - tłumaczę - Aaa, kotki dwa, szare, bure, obydwa :D

Mój kuzyn, jako mały chłopiec, będąc na spacerze z babcią zobaczył żołnierza stojącego na warcie, podbiegł do niego i krzyczy : Smocznik!!! :D

dzieci, dzieci... mam ich dwójke, ale trzeba by zapisywać wszytsko coby nie zapomniec...

1. logika dziecięca - skoro kot miauczy, to pies .... hauczy

2. żona jadąc samochodem wyzwała jakiegoś kierowcę od branów, bo stał na środku drogi, potem z córką (4 latka) do marketu na zakupy, mała pcha wózek, na jej drodze stoi jakiś gość z wózkiem i ona na głos "zobacz jak ten baran stoi"

3. pytania problemowe - przy kasie w markecie córka już 5-cio letnia bierze do ręki prezerwatywy (fajne kolorowe opakowanie,z sympatycznym rysunkiem) "a co to jest?" ...

jak sobie przypomnę jeszcze coś zabawnego to napiszę

pozdrawiam wszystkich

Wiatm w tym śmiesznym wątku

mój syn ma 4 lata, gdy kiedyś babcia go zapytała

- A jak wygląda twój piesek ?

syn odpowiedział - Borys jest taki czarny i ma czerwonego pyla ...

U rodziny, wyjeżdżamy do domu, cała rodzinka prosi Kubusia

- Chodź sie pożegnać

A syn niewiele mysląc - W imię ojca i syna i ducha świętego Amen

Jak sobie jeszcze coś przypomnę to zanotuje :D