K74 16.09.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zagadka:mój synek (3,5 roku) mówi: Mamo, ten samochód jest zepsutyja: Taak? a dlaczedo?synek: bo mu takie "pomarańczko" wskoczyło na koło. i kto zgadnie, co się stało temu samochodowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 16.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Zagadka: mój synek (3,5 roku) mówi: Mamo, ten samochód jest zepsuty ja: Taak? a dlaczedo? synek: bo mu takie "pomarańczko" wskoczyło na koło. i kto zgadnie, co się stało temu samochodowi? Mamusia zaparkowala przy na drodze pozarowej i poszla robic zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 16.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Agatka lat 4, kontempluje garnek z rosolem, z ktorego wystaja kurze łapki. Agatka - Co to jest? Mama- Mięsko. Agatka- To mięsko ma nóżki? Mama- No ma... Agatka- A dlaczego mięsko nie ma kapci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 24.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Brawo bratki - poprawna odpowiedź, tylko nie na zakupy, ale na chwilę do domu wskoczyła, bo zapomniała komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 25.09.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 corka polonisty(moja bratanica)2lata miala:pod kosciolem po mszy obserwuje wychodzacych ludziglosny komentarz dziecka:ILE TAM BABOW! SAME BABY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 25.09.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 dziadek nakrzyczal na kubusia(2 latka),po czym dziecko naprawilo blad.Dziadek chcac pochwalic mowi:no teraz kubusiu jestes fajny chlopczyk Na co Kubus z cala powaga:PRZECIEZ WIEM TO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 26.09.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Mój synek nieodniemmnie jest skarbnicą cytatów w tym temacie.Odbieram Go dziś z przedszkola i pytam: - Jak było?On: - Nie byłem za bardzo grzeczny, trochę dzieci biłem.Ja: - Ale jutro już będzie lepiej, postarasz się nie bić, prawda?On: - Tak, postaram się nie bić trochę, zbiję najwyżej jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 27.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mój synek Kubuś 3 lata zadał mi pytanie "tatusiu dlaczego jeszcze nie mam braciszka"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 10.10.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ola 6 lat - Fajnie jest jak jest "cisza wyborna" - ( wyborcza ) Na pana przebranego za kowboya - o! koniak idzie ! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Julka staje na wadze łazienkowej i pyta-ile mam kilometrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 ta sama Julcia przy obcinaniu paznokci wyznaje -mamusiu, kocham cię, ciągle Ci to muszę powtarzać - postanawia fajne są takie wyznania ni z gruchy ni z pietruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 siostrzenica (5 lat) mówi na długopis długi pis a Julcia cały czas gugopis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena 20.10.2005 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Mój 5 -letni bratanek Dawidek zadał mi ostatnio pytanie - zagadkę:Ciociu jaki jest wyraz na ......jaj?Ja cos tam wymyślam.... Na to Dawid.............jajstopy ciociu hahaha (rajstopy oczywiscie, nie wymawia -r). Ostatnio w rodzinie nastąpił "wysyp wesel". 7-letnia Faustyna (bratanica) oswiadczyła, że ona też wyjdzie za mąż. ZAczeliśmy się dopytywać, a kiedy konkretnie zamierza...............po komunii oczywiście oświadczyło bardzo poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.10.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 5-latek po obejrzeniu teledysku "bo do tanga trzeba dwojga"- co to jest dwojg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 20.10.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Mój 5 -letni bratanek Dawidek zadał mi ostatnio pytanie - zagadkę: Ciociu jaki jest wyraz na ......jaj? Ja cos tam wymyślam.... Na to Dawid.............jajstopy ciociu hahaha (rajstopy oczywiscie, nie wymawia -r). U nas bardzo podobnie: W czasie jazdy do szkoly przewaznie bawimy sie w "I spy...", czyli "Zgadnij, co widze na litere...". 3-letni Kuba zapodal "Widze cos na litere *łaj* (angielskie Y)". Glowimy sie, glowimy - nikt nie wymyslil, co on widzi na Y. Na co Kuba z duma: WHITE! (kolor bialy - wymawia sie "łajt")! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.10.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 3 zwierzęta na " i " ?? Indyk, ipopotam i skowronek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 20.10.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 dzieci siostry jak były małe na skarpetki ona- łapety, on - jepy na chłopców ona-słopaki potem w czasie dłuuuugiej kuracji odchudzającej mojej siostry on- mamusiu jesteś najpiękniejszą kobietą na świecie teraz juz nastolatki:) on- mamo kiedy miałaś ostatni cykl miesięczny i dalej - popatrz tu pod narzadem mam taki czarne kropki. Niedługo wyrosną mi włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 22.10.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 5-latek po obejrzeniu teledysku "bo do tanga trzeba dwojga" - co to jest dwojg? 3 zwierzęta na " i " ?? Indyk, ipopotam i skowronek. Alicja (3.5), bawi się z Mamą w szkołę. "Pani nauczycielka" prosi "dzieci w klasie" o narysowanie ulubionej zabawki. Ala rysuje na kartce prostokąt. Pani - a co to jest? - To pudełko, a w nim siom ziabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Capitanie , a czy nie czytaliscie corce ostatnio Malego Ksiecia? Exuperego? To by wszystko tlumaczylo - To jest skrzynka. Baranek, którego chciałeś mieć, jest w środku. Byłem bardzo zdziwiony, widząc radość na buzi małego krytyka. Jesli jeszcze Jej tego nie czytales , namawiam. Jest to najpiekniejsza bajka na Swiecie Czytam codziennie , chociaz fragment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts