Gość elutek 20.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Moje chłopaki miały 3,5 i 2 latka. No wiecie, ja kobieta i dwóch synków (wtedy 6 i 9 lat). bobowa, masz czterech synów? między jednymi jest róznica 1,5 roku a między drugimi 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ups, chyba mi się coś pomerdoliło Mam dwóch synów, teraz maja 10 i 13 lat... tak więc różnica 3 lata i to się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dziwiło mnie dlaczego moje dzieci mówia do mnie ''ania'' a nie ''mama'' a do mojej mamy nie zwracaja się ''babcia''tylko ''mama''? Po pewnym czasie zrozumiałam Wszyscy mówia do mnie po imieniu to dzieci też a przecież do mojej mamy nie powiem po imieniu, babcia też nie mówię..Logika prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dobrze ze do tego doszlas bo mozna by wpasc w male doly - "czyzby dzieci gdzies podswiadomie nie uwazaly mnie za matke " huehuehuehuehuehuehuehhue no dzieciaki sa niezle, a my rodzice mamy czesto niezly orzech do zgryzienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 żebyś wiedziała Kolakao,dzieci potrafią zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 07.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dla odmiany zamiast na wesoło napisze na wzruszająco .... mój synek wczoraj wieczorem kiedy leżałam z nim w łóżku, głaskałam po główce, bo nie chciał zasypiać sam ... mówi do mnie: - mama, dziękuję, że wy jesteście dla mnie tacy dobrzy .... szczerze powiem, zatkało mnie ... ze wzruszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Sytuacja z weekendu. Mój brat próbował nakłonić do czegoś swojego pięcioletniego syna. Mały oczywiście nie miał na to ochoty i robił uniki. A to udawał, że nie słyszy a to coś tam zagadywał. Mój brat lekko już zirytowany (co dało się wyczuć w głosie) mówi wreszcie:- Wawrek, czy ja mówię do Ciebie po chińsku? Na co Wawrek, który zauważył, że przeciąga strunę i lekko się tym strapił, po chwili ciszy z największym spokojem odpowiada:- Po angielski też nie rozumiem. Nie było mocnego w pokoju, który zachowałby powagę, mimo że to bardzo niedydaktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Czas kolędy nadszedł, proszę chłopaków, ubierzcie się ładnie bo za chwilę ksiądz przyjdzie. Na co mój młodszy syn mówi: Mamo, ale ja księdza nie zapraszałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Moja córcia ostatnio bardzo sie rozgadała Co wiecej - widac wyraźny postęp jesli chodzi o wymawianie poszczególnych słów - na przykładzie wierszyka " w pokoiku, na stoliku stało mleczko i jajeczko" - jescze do niedawna było "stało mokik i jajokik" ( ubaw mieliśmy po pachy ) a teraz juz mówi: "mleśko i jajeśko" Ostatnio jesteśmy w sklepie i kątem oka widzę jak Julka uporczywie wierci paluszkiem w nosie..ja do niej szeptem: "Juluś, nie wolno dłubać w nosku" a ona mi też cichutko coś tam mamrocze, nie przerywajac dłubania , ja mówię, ze nie słyszę co ona mówi i znowu powtarzam, ze tak się nie robi a ona znowu coś po cichu mówi, w końcu po kolejnej mojej uwadze nie wytrzymała i na całe gardło (i sklep) : gila mam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Arco, słodka córeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 25.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dziś moja mama pilnowała moich pociech syn 11 lat córa 5... przyszedł jej do głowy wyśmienity pomysł obcięcia kilku wąsików nożyczkami.Syn wycinał coś i potrzebował owych nożyczek..wiec zaczął krzyczeć do siostry żeby mu przyniosła...na co moja córa POCZEKAJ CHWILę BABCIA TERAZ OBCINA SIERść: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 25.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeszcze jeden epizod z życia mojej córki...miała wtedy 2-3 lata.Nie raz wchodziła do łazienki jak brałam prysznic...nic sie nie działo..aż pewnego razu niania opowiada że Oliwka z samego rana poinformowała ja że mama ma na "sipce" brwi dodam że całą piaskownicę tez o tym fakcie poinformowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 25.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Wołałam moją córę na obiad..na to ona zapytała co jest.. ziemniaki ,surówka i gołąbki... na to ona: ptaszków to ja jeść nie będe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.04.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 "obieg zamknięty" http://images28.fotosik.pl/198/d0843afe21127c10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 21.04.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 elutku - super to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.04.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Fajowe zdjęcie. A pamiętacie jak Shrek w 3części odpływa statkiem a Fiona woła za nim - "jestem w ciązy! Będziesz tatusiem!!!" A mój młody (5lat) po chwili pyta mnie - "Tato - dlaczego ona wołała "będziesz kapusiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.04.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Któregoś pięknego poranka smacznie sobie spałam. Nagle dobiegł mnie wrzask mojego męża Monikaaaa!!!!!!! Zerwałam się na równe nogi, biegnę do drugiego pokoju a tam mój słodki synek (miał wtedy 2 lata) z uśmiechem na ustach i zajebiście czerwonym lakierem do paznokci w ręku zabawia się w Picassa. Efekt końcowy: piżama, firanka i stolik do wyrzucenia. Tak BTW: to mąż nie potrafił sam sobie poradzić, że Ciebie wołał? Nie wiem czy to nie lepsze od małego Picassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts