monia77w1 27.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Któregoś pięknego poranka smacznie sobie spałam. Nagle dobiegł mnie wrzask mojego męża Monikaaaa!!!!!!! Zerwałam się na równe nogi, biegnę do drugiego pokoju a tam mój słodki synek (miał wtedy 2 lata) z uśmiechem na ustach i zajebiście czerwonym lakierem do paznokci w ręku zabawia się w Picassa. Efekt końcowy: piżama, firanka i stolik do wyrzucenia. Tak BTW: to mąż nie potrafił sam sobie poradzić, że Ciebie wołał? Nie wiem czy to nie lepsze od małego Picassa No aż tak źle z moim mężem nie jest Po prostu rano sie spieszy do pracy i nie ma czasu na sprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 05.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzisiejsze popołudnie. 4,5 letnia córka chodzi po mieszkaniu w majtkach i coś nie daje jej spokoju przy pupie, na co mój małżonek reaguje: -"Olka co ty tam tak grzebiesz......" - "PINIĄDZE wygrzebuję......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzisiejsze popołudnie. 4,5 letnia córka chodzi po mieszkaniu w majtkach i coś nie daje jej spokoju przy pupie, na co mój małżonek reaguje: -"Olka co ty tam tak grzebiesz......" - "PINIĄDZE wygrzebuję......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 po długim spacerku z psami (szliśmy na budowę ) nasze psy dorwały się do psów sąsiada i straszliwie ujadały (i nasze i sąsiedzkie) --ciekawe o czym gadają ? zapytało moje stare dziecko, na co młodsze 5-letnie , z pełną powagą i lekkim oburzeniem odpowiedziało--- o zabijaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.05.2008 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 po długim spacerku z psami (szliśmy na budowę ) nasze psy dorwały się do psów sąsiada i straszliwie ujadały (i nasze i sąsiedzkie) --ciekawe o czym gadają ? zapytało moje stare dziecko, na co młodsze 5-letnie , z pełną powagą i lekkim oburzeniem odpowiedziało--- o zabijaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 06.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Z moim synem lat 4 oglądaliśmy wyścigi F1 , Kubica zajął drugie miejsce . Wieczorem przyszedł do nas dziadek , na co oczywyście mój syn zdaje dziadkowi relacje z wyścigu , dziadek pyta się który był Kubica na co syn odpowiada ze "Kubica był drugi" , chwila zastanowienia i nagle syn pyta dziadka "A u Ciebie który był Kubica ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Daniel 07.05.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 My z mężem nie mamy jeszcze dzieci ale pamietam zabawne sytuacje jak moja kuzynka gdy była mała modliła się; zamiast "chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj" to "daj nam chleba z kiełbasą!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 wczoraj oglądaliśmy na wspólnej i był poród Marty i moja Julka pyta "jak wyjdzie to dziecko?" to jej odpowiadam zgodnie z prawdą a ona na to "jaki wstyd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 12.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 W minioną sobotę wybieraliśmy się do teściów na imprezę i wszyscy odświetnie ubrani, z przentami wsiadmy do windy, a razem z nami nasza młodziutka sąsiadka. Zzachwycona sukienką mojej córki zaczęła wypytywać dokąd jedziemy, na co mała odpowiedziała z najdrobniejszymi szczegółami. Na odchodne dopowiedziała jeszcze, że babci kupiliśmy kosmetyki i gdy się roszeszłyśmy z sąsiadką w przeciwnych kierunkach, mała dorzuciła"I jeszcze kupiłam sobie PERFUM! Żeby nie śmierdzieć pod pachami!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Mój bratanek narysował karawanę wielbłądów objuczonych pakami i workami. Zapytany o rysunek zaczął mi jakieś niestworzone hstorie opowiadać gdzie te wielbłądy muszą dotrzeć (była tam też narysowana mapa). Chciałam trochę rozwinąć historię i pytam. - Co te wielbłądy transportują - Nooo, różne paczki i worki - słyszę w odpowiedzi - Bardzo chciałabym się dowiedzieć co jest w tych pakunkach - nie odpuszczam - Noooo, ja też - odpowiada z głęboką zadumą Wawrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 My z mężem nie mamy jeszcze dzieci ale pamietam zabawne sytuacje jak moja kuzynka gdy była mała modliła się; zamiast "chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj" to "daj nam chleba z kiełbasą!" no i tak lepiej niż jakby sie modliła że ze smalcem chce, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 18.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Żona 2 tygodnie temu urodziła wiec o pewne sprawy nie miała czasu zadbac.Dodatkowo zepsuł nam sie bojler wiec aby sie wykąpac musielismy skorzystac z prysznica u rodzicow. Aby zbytnio nie przedłuzac postanowilismy, ze 4 leni syn wykąpie sie z żoną a ja sam. Żona gdy wyszła spod prysznica to stwierdziła - "ja juz sie nie bede z dzieckiem kąpać - zwrócił mi uwage, ze nie jestem ogolona tam u dołu w okolicach bikini". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.06.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Żona 2 tygodnie temu urodziła wiec o pewne sprawy nie miała czasu zadbac. Dodatkowo zepsuł nam sie bojler wiec aby sie wykąpac musielismy skorzystac z prysznica u rodzicow. Aby zbytnio nie przedłuzac postanowilismy, ze 4 leni syn wykąpie sie z żoną a ja sam. Żona gdy wyszła spod prysznica to stwierdziła - "ja juz sie nie bede z dzieckiem kąpać - zwrócił mi uwage, ze nie jestem ogolona tam u dołu w okolicach bikini". Dobry, 4 lata i już wie co mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 19.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Niedawno, w efekcie kolejnego żądania z cyklu "tata, daj to!" bez oczekiwanego "proszę", Mały Żonek postanowił popisać się swoim talentem pedagogicznym i zagaił czterolatkę: "Kochanie, czy myślisz, że pani Pudella de Piesko ze Szkoły Dobrych Manier pozwoliłaby mówić szczeniaczkom "daj"?". Dziecko dobrze pamiętało bajkę i wyraźnie zesmutniało "No, nieeeee.....". "To jak trzeba mówić, Kochanie?""APORT!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Mały Maksym (2.5 roku) będąc na rękach taty zarządził: - Zanieś mnie do łazienki. - A może powiedziałbyś jakieś magoczne słowo - tata próbował mu przypomnieć o powiedzeniu 'proszę'. - Czary mary, zanieś mnie do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 23.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 pięcioletnia olga po kapieli : mamo chyba zaraz będę dorosła bo mi włoski na nóżkach urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 29.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Moja pięcioletnia córka codziennie jeździ z nami na budowę i wszystko bardzo ją interesuje, a wieczorem jest płacz gdy musimy wracać do blokowiska. Dziś byliśmy na wsi u moich rodziców i przechadzaliśmy się po okolicy, a mała zatrzymała się przy pasących sie krowach. W pewnym momencie jedna z nich zaczęła załatwiać swoją potrzebę fizjologiczną (te grubszą) na co moje dziecko: - O! beton leci!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Rano szykuję się do pracy, Hania (2 lata i 8 m-cy) stoi w piżamie przed drzwiami tarasowymi i krzyczy: - mamo, mamo, tam jest samica!! - Jaka samica ? - pytam Hania na to: - potwolna! I do tej pory nie wiemy jaka potworna samica mieszka w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Moja pięcioletnia córka codziennie jeździ z nami na budowę i wszystko bardzo ją interesuje, a wieczorem jest płacz gdy musimy wracać do blokowiska. Dziś byliśmy na wsi u moich rodziców i przechadzaliśmy się po okolicy, a mała zatrzymała się przy pasących sie krowach. W pewnym momencie jedna z nich zaczęła załatwiać swoją potrzebę fizjologiczną (te grubszą) na co moje dziecko: - O! beton leci!!!!!!!!!! to był "stary i twardy beton" jeszcze komunistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Rano szykuję się do pracy, Hania (2 lata i 8 m-cy) stoi w piżamie przed drzwiami tarasowymi i krzyczy: - mamo, mamo, tam jest samica!! - Jaka samica ? - pytam Hania na to: - potwolna! I do tej pory nie wiemy jaka potworna samica mieszka w ogrodzie a ja do dziś nie wiem jakie "niepokojne wylaski " w lesie mieszkają chociaż dziesięć lat już minęło od kiedy mój synuś je widywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts