bagi69 19.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jakieś dwanasćie lat temu nasz synek zaskoczył nas niesamowicie,płakalismy jak bobry. Był czas jak co miesiąc rozliczenia deklaracji Vat, w rozmowie z żoną w obecności teściowej zastanawialiśmy się jak wygospodarować nalezną kwotę do US. Dyskusja przerodziła sie w nażekanie na forme podatku Vat,że brakuje ,że nie ma jak,że nie ma skąd itd. Całej rozmowie przysłuchiwał sie syneczek Rafałeczek( 4 lata) po pewnej chwili przychodzi ucieszony i radosny jak to dziecko.W rekach trzyma cały dwa opakowania waty higinicznej z zapasów teściowej i mówi. - Mamo!! Babcia ma duzo watu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrych parę lat temu moja kilkuletnia córcia zadała mi pytanie co to jest masturbacja? Odpowiedziałam mętnie, że to jest to co nasz pies robi na fotelu (nasz pies a właściwie suka robi to na fotelu, a właściwie na jednej nodze fotela ). Nie pomyślałam oczywiście, że pies na tym fotelu lubi też sobie zwyczajnie pospać. No i mój brak wyobraźni zemścił się wkrótce. Zadzwoniłam kiedyś z pracy do domu i odebrała córcia. Co robi tata? zapytałam. Masturbuje się na fotelu, padła odpowiedź Tata drzemał w fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jakieś popołudnie, młode chore , oglądamy na Discovery program o zwierzatkach, inseminacja krów, bla, bla, bla, poród cielaczka. Młode z niedowierzaniem wlepia oczy w ekran, po czym pada pytanie : "mamusiu, czy ty mnie też zamiast odchodów wydzliłaś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jasne, śmiej się, śmiej Wiesz ile czasu musiałam tłumaczyć , że odchody i dzieci mają osobne wyjścia, że dziecko to w macicy mieszka, a kupa w jelitach. Młode zatrybiło z gromką radością stwierdziło, że kobiety to bardziej podziurawione są niz panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Moja córka bardzo lubi śpiewać. Miała wtedy nieco ponad 3 lata: W kościele, podczas mszy w okresie Świąt Bożego Narodzenia, organista zaczyna kolędę: "Chwała na wysokości..." A moja córka na całe gardło: "Pała na wysokości..." Baliśmy się chodzić z nią do kościoła, bo długo nie mogliśmy nauczyć jej prawidłowej wymowy słowa "chwała" Pozdrawiam wszystkie rozbrajające pociechy Nitka Co do kolęd, moja córka jak była malutka zadręczała nas ciągle, aby śpiewać kolędy. Jej ulubionymi były "Lulajże.... i Dzisiaj w Betlejem". Rozkazującym głosem mówiła: Śpiewaj lulaja ! albo Śpiewaj Betleja! (tak sobie skracała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jasne, śmiej się, śmiej Wiesz ile czasu musiałam tłumaczyć , że odchody i dzieci mają osobne wyjścia, że dziecko to w macicy mieszka, a kupa w jelitach. Młode zatrybiło z gromką radością stwierdziło, że kobiety to bardziej podziurawione są niz panowie Ale za to panowie się częściej masturbują na fotelu (patrz mój post wyżej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jasne, śmiej się, śmiej Wiesz ile czasu musiałam tłumaczyć , że odchody i dzieci mają osobne wyjścia, że dziecko to w macicy mieszka, a kupa w jelitach. Młode zatrybiło z gromką radością stwierdziło, że kobiety to bardziej podziurawione są niz panowie Ale za to panowie się częściej masturbują na fotelu (patrz mój post wyżej ) oj częściej, częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale za to panowie się częściej masturbują na fotelu (patrz mój post wyżej ) ba, żeby tylko w fotelu, w kościele nawet to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Z wczoraj , ale uprzedzam będzie ostre Dwie dziewczynki bawią się w weterynarza, chory kotek przychodzi po pomoc, a to ogonek przytrzaśnięty, a to brak apetytu.. Weterynarka dzielnie stawia czoło wszelkim chorobom, do czasu : Ania- Pani doktor, pani doktor znowu się skaleczyłam w łapkę P. "doktor" - No to teraz się wqurwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 O matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Masturbuje się na fotelu, padła odpowiedź Tata drzemał w fotelu niesamowite ... dawno sie tak nie ubawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 25.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wieczorny paciorek z dziećmi 2,5 i 4,5 latka - Zdrowaś Mario....święta Mario Matko Boża módl się za nami GRZECZNYMI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 modlitwa z komunikatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wczoraj w sklepie plastycznym pani mówi do mnie, że nie widziała, żeby córka była tak podobna do mamy, że to niesamowite. Potem do córki: będziesz taka sama jak mama.Młoda zamruczała pod nosem: napewno sie tak nie spase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 25.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dwie sytuacje z pracy (jestem nauczycielką)1. 1 klasa uczeń pyta "a ile ma pani lat?" ja na to " dużo Piotrek dużo" Piotrek " moja babcia też już niedługo będzie miała 100 lat" 2. (uczę j. angielskiego)klasa II; omówiłam z dziećmi nowe słówka: na, w, pod, łóżko, stół, krzesło.po tym jak już kilka razy powtórzyliśmy każde słówko osobno, naiwna chciałam aby dzieci same je połączyły,pytam więc "Adaś powiedź jak będzie *na łóżku*?Adaś po chwili zastanowienia "wygodnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ze trzy lata temu córka wróciła ze szkoły w buntowniczym nastroju i chodząc po domu, śpiewała groźnie: anarchia, anarchia !Po chwili zamilkła i zapytała: Tato? A co to jest anarchia? Jak była malutka, zawsze witała męza w dzrzwiach: dawaj tiptaki! (Mąż czasem nosił paczke tictaców w kieszeni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 25.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wczoraj w sklepie plastycznym pani mówi do mnie, że nie widziała, żeby córka była tak podobna do mamy, że to niesamowite. Potem do córki: będziesz taka sama jak mama. Młoda zamruczała pod nosem: napewno sie tak nie spase ojej, mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrEciu 19.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Bawię się z moim podopiecznym Maciusiem, układamy garaż z klocków... Maciek nagle zaczyna się drapać koło metki od spodni... ja na to: -Maciusiu, co się dzieje? Maciek dalej drapiąc się w okolicy metki mówi: -Coś mnie tu uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 moja czteroletnia córka mówi raz przy śniadaniu do taty:pokaż mi cycka na pupie My zdziwieni a po chwili zajarzyliśmy o co jej chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts