emjot27 28.06.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mam prośbę do znawców tematów kominkowych gdzie i jakie mogę dostać drzwiczki ozdobne do komina LEIER takiego jak na zdjęciu poniżej:http://www.leier.pl/malbork/katalog/img/3210_izolowany.jpgZależy mi na tym aby drzwiczki były ze stali nierdzewnej najlepiej chromowane. Te co są dostarczane razem z kominem są "obskurne" a że drzwiczki mają być po drugiej stronie ściany komina gdzie jest akurat łazienka, to zależy mi na eleganckim wyglądzie. Problem tylko w tym, że w mojej miejscowości nie znalazłem takich przez które przeszła by ta zaślepka do wkładu ceramicznego. Ponadto drzwi muszą być stabilnie i solidnie przymocowane, żeby wytrzymały nacisk sprężyny tej ceramicznej zaślepki otworu rewizyjnego. Problem w tym, że w necie znalazłem taką ofertę jak poniżej, ale one są mocowane na klej i nie wiem czy to wystarczy :|http://www.kratki24.pl/Drzwiczki_rewizyjne_metalowe-89.html Czy ktoś może mi coś poradzić w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam.W firmie z linku dorobią Ci takie drzwiczki jakie chcesz - na wymiar lub wedle rysunku jaki prześlesz. Z mocowaniem jakie potrzebujesz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 28.06.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzięki Forest.Rozumiem, że firma została przez Ciebie już sprawdzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam.Kilka zaprzyjaźnionych firm korzysta z jej usług i są zadowoleni. Ładne rzeczy robią.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts