autorus 01.10.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Dziś na budowie odwiedzili mnie moi przyjaciele, administratorzy forum kia sorento Beata i Admin http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/354.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/355.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 01.10.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Jakie ładne imię ADMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 02.10.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jakie ładne imię ADMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.10.2014 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Przyzwyczajenie. Kolega admin czyli Andrzej założył forum kia Sorento. I przez pierwsze miesiące był tam zupełnie sam. Ale się nie poddał. I teraz mamy całkiem fajne forum motoryzacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.10.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Do tynkowania nie zostało już dużo. Mam zapewnienia ze na początku tygodnia będzie finał. Co prawda samo kwarcowanie jest przesunięte dopiero po wylewkach ale jest to zgodne z umowa i jest ok. http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/356.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/357.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anatak 03.10.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Do tynkowania nie zostało już dużo. Mam zapewnienia ze na początku tygodnia będzie finał. Co prawda samo kwarcowanie jest przesunięte dopiero po wylewkach ale jest to zgodne z umowa i jest ok. http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/356.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/357.jpg no niestety, kiedy kilku Inwestorów zmieni harmonogram, potem trzeba się nieźle nagimnastykować, żeby wszystko zrobić na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.10.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Pan Tomasz jest specjalista i dodatkowo nie widzi problemów. On je po prostu rozwiązuje:cool: Nie jeden tynkarz już wymiękł jak zobaczył kopulaste ściany. A Pan Tomasz skonstruował zakrzywione pace i dał radę. Fotki niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.10.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Następny tydzień to hydraulicy i rozkładanie podłogówki. Ciekawe ile to zajmuje. Przyznam się ze jak tylko o tym pomyśle to mnie brzuch zaczyna boleć. Co prawda na żadnym etapie budowy nie należy nić skopać, ale wydaje mi się ze ten etap błędów nie wybacza. Wiec ogólna panika się udziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zybel 03.10.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 głupstwa pleciesz, jak rozłożysz tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.10.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 może masz racje. W końcu to pierwsza podłogówka jaką będę rozkładał. Jest to naturalna reakcja na nietypowa sytuację jakby powiedział osioł ze shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.10.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Na obecnym etapie jest już postanowione, że kolor zarówno drzwi wejściowych jak i drzwi garażowych będzie niebieski. Konkretnie RAL 5017. Ciekawe jakie oczy zrobią sprzedawcy jak im wyskoczę z tym kolorem. Pewnie takie same jak kiedy zamawiałem tynk. Gostek pytał mnie chyba z 3 razy czy na pewno bo takiego koloru jeszcze nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 05.10.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Mianuję Cię MISTRZEM w przełamywaniu stereotypów. Nie dość że bez kantów to jeszcze na niebiesko. Prawie jak w niebie. Cały czas kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.10.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ciekawe jakie oczy zrobią sprzedawcy jak im wyskoczę z tym kolorem. Pewnie takie same jak kiedy zamawiałem tynk. Gostek pytał mnie chyba z 3 razy czy na pewno bo takiego koloru jeszcze nie robił. Oczy jak oczy, ale ta rozbieżność dopłat za kolor zawsze robi na mnie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Święta Kangurzyco, a to się porobiło . Chyba machnę obrazek z tym kolorkiem. Jesteś pewien na 100% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.10.2014 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. Z tymi dopłatami to faktycznie jest trochę. Drzwi garażowe Wisniowski dopłata jak pamiętam 600zł. W CAL dopłata 400zł jeśli w jedym kolorze całe drzwi i 800 jesli dwukolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.10.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 niedaleko Skierek jest dom w którym też są zamontowane niebieskie drzwi wejściowe - cała elewacja kawa z mlekiem, brązy i te niebieskie drzwi mój mąż jednak nie tak odważny jak Wy i na mój pomysł z zielonymi drzwiami nie przystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 06.10.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Trzeba przyznać, że robi wrażenie. super się czyta i super się ogląda.Odnośnie forum Kia Sorento, potwierdzam rewelacyjna kopalnia wiedzy.Ja i mój zielony czołg często tam zaglądamy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.10.2014 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Przyjedz na zlot. Będziesz bardziej zadowolony. Teraz będzie w Kuklowce przy Radziejowicach. Górki błoto i pomoc dzieciakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 06.10.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Niestety, u mnie ciągły brak czasu. Wszystkie soboty i niedziele pracuję. Ale mój kuzyn Jacek B. od którego ze dwa lata temu odkupiłem zieloną żabkę, często brał udział w tego rodzaju imprezach.Jedyny offroad, który teraz uprawiam, polega na dojechaniu do mojej działki przez barykady tworzone przez sąsiadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 06.10.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Kiedy ta impreza w Kuklówce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts