Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ostro późno odpowiadam. Wiec kominek trzyma się dobrze. W sumie nie było żadnej awarii. Aktualnie teraz tez włączyłem bo córka jest chora.

Trochę te kominki poszły w cenach do góry, sam koszt montażu tez nie jest mały, bo muszą być specjalne płyty itp

jakiś czas temu skończył się pelet i się wyłączył. Po napełnieniu długo zmijaka podajnik mielił żeby złapać z podajnika pellet. Ale załapał i jest dalej ok.

Mam rozprowadzenie ale rzadko używam. To model louis air.

• 5 months później...
  • Odpowiedzi 7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie widzę swoich fotek wstawianych mozolnie przez lata :( w firefox także. :o:o:o

JEDYNE co w tej chwili można zrobić aby zobaczyć fotki to wejść na link

https://forum.budujemydom.pl/topic/13526-dom-pasywny-kopu%C5%82a-autorus/

Chętnie to zmienię ale na razie nie potrafię.

Edytowane przez autorus

Ale wiesz, edytuje post w którym imo powinny być linki do zdjęć na zewnętrznym serwerze a tam ich nie widzę. Zdjęcia chyba jednak sa bo na drugi forum je widać. nie wiem co się dzieje ale to smutne.

U mnie trochę zmian, doszedł owczarek niemiecki szczeniak, niszczący wszystko w zasięgu wzroku :) Chenie bym pokazała ale widomo.

W moich zdjęciach to samo. Nic nie mogę wstawić. Ja zawsze ładowałam zdjęcia z komputera bezpośrednio i korzystam z Firefoxa. Próbowałam przez Safari i Chroma i też kuleje.

No, z psiakiem będziesz mieć 2 lata zabawy, a potem dojrzeje i będzie lepiej. Z kotem się pogodzili?