RK1719508166 21.11.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=284686&d=1413496352 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=284685&d=1413496328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.11.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wiem o co wam chodzi Duże płytki będę miał w salonie. Największe bedą 60x120cm. Jak się glazurnik poślizgnie to :eek: Te o których pisałem są do mniejszych pomieszczeń oraz korytarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ja już mam wszystko do domu jeśli chodzi o podłogi, albo położone, albo powybierane. Wyjątek stanowi górna łazienka. Korci mnie czarny łupek ale szukam i oglądam. Dam Ci znać jakbym coś ciekawego znalazła z kamienia. Rozważałeś płytki cementowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 21.11.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) Ja już mam wszystko do domu jeśli chodzi o podłogi, albo położone, albo powybierane. Wyjątek stanowi górna łazienka. Korci mnie czarny łupek ale szukam i oglądam. Dam Ci znać jakbym coś ciekawego znalazła z kamienia. Rozważałeś płytki cementowe [ATTACH=CONFIG]290273[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]290274[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]290272[/ATTACH] Pestko, uprzedziłaś mnie, też pomyślałam, że heksagony w tych kopułach wyglądałyby zjawiskowo. Piękne są też ceramiczne, na przykład Equipe Ceramicas. Edytowane 21 Listopada 2014 przez Kejt_R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Equipe Hexagonalne Equipe Country Obie serie są w różnych kolorach błyszczące i matowe. Nadają się na ściany i podłogę. Te hexagonalne zmienią podłogę i ściany u mnie w kuchni i wiatrołapie-przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torecan 21.11.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 No ja też chciałem pół suche wylewki z zacierką mechaniczną, ale bałem się, że na wierzchu będzie twarde lustro, a pod spodem piach. Wbrew pozorom takie wylewki nie jest wcale prosto wykonać, czas schnięcia takich wylewek nie jest też znacznie krótszy. Czas schnięcia jaki podawali mi wykonawcy osiągnąłem przy wylewce mokrej. Dużą zaletą jest ich szybkość wykonania i niższa cena z metra. Gdybym miał sprawdzonego wykonawcę tak jak Ty masz to bym się pewnie zdecydował na suche, ale niestety nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.11.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) To ja mam w tej kwestii więcej szczęścia. Choć np z chudziakiem to mi wyszły "fale Dunaju" i musiałem kombinować nieźle. Pestka56 mam pytanie czy chciałaby być modem na forum , bo chętnie bym cie poparł w odpowiednim wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170051-Nowi-moderatorzy-Wasze-propozycje&p=6679438#post6679438 Edytowane 22 Listopada 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 (edytowane) Autorus, miło z Twojej strony. Dziękuję bardzo za tę pozytywną ocenę mojej osoby. Jednak jako użytkownik forum u niektórych budzę złe emocje. Dlatego nie jest to najlepszy pomysł Edytowane 22 Listopada 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.11.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Budzenie złych emocji w niektórych to nie powód aby nie zostać modem. Ty się jeszcze zastanów. Może nic z tego nie wyjdzie ale spróbować przecież można. Ja mam na razie trzy głosy, a nóż i się uda i coś pożytecznego zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 23.11.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Zabrałem się za parapety. Z tymi parapetami jest taka historia że na jakiejś wyprzedaży 2 lata temu kupiłem ich kilkanaście sztuk. Teraz trzeba będzie dobrać kolory do pomieszczeń bo jak widać kolorów jest kilka. Obsadzenie w moim tępię zajmie pewnie z tydzień. http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/446.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/447.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Fajnie będzie z tymi parapetami – jeden materiał, ale różne barwy. Podoba mi się. Jest takie nieoczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Autorus, nie byłabym dobrym moderatorem. Zbyt lubię kierować ludzi w stronę tego co uważam za lepsze, słuszniejsze. Muszę bardzo się pilnować, żeby nie przesadzać, przynajmniej starać się być obiektywną. Mam tę świadomość, ale to zbyt mało. Moderator = arbiter. To odpowiedzialność, konieczność budzenia i respektu, i zaufania jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 23.11.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Zawsze myślałem o takich wylewkach jak ty masz Ale te co robi TEKA są naprawdę mocne. No i od razu mają dużo mniej wody. Poza tym chłopaki na prawdę wiedzą co robią. Spokojnie mogę ich polecić. Jakby ktoś chciał sprawdzić równość to też zapraszam www.posadzkiplock-teka.pl A to kawałek próbny , TeKA pewnie napisze dokładniej. http://www.timtur.com.pl/budowa/2014/440.jpeg Bardzo fajnie było się poznać.Autorus to fajny gość:yes:Przepraszamy za te wczesne pobudki,dziękujemy za pracę i życzymy szybkiego wysychania posadzek,kolejnych dobrych fachowców i szybkiej "parapetówki" Pozdowienia od chłopakow Autorus Dzieki za zaproszenie,wpadniemy na wiosne zobaczyc jak plytki klada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.11.2014 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 No wiesz, odnośnie garażu to przecież jeszcze ostateczna decyzja nie zapadła wiec może sie jeszcze spotkamy na placu budowy proszę pozdrowić Pana Zbyszka, Łosia i Młodego No i ważna rzecz. Pan Zbyszek musi przedłużyć kontrakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.11.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dziś przyjechała wywrotka po gruz. Wyjechała pełniutka i czubata. Już drugi raz z budowy. Tyle tego było. Aktualnie na tapecie jest szambo, myślę nad 10m3 dwukomorowe ze wzmocniona płytą. Musze to jeszcze poprzeliczać bo budżet z gumy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.11.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Moze lepiej byloby wybrac ciut wieksze 12m3. W beczkowozie jest miejca na 10 m3 nieczystosci. Lepiej zapelnic caly gdyz cena za pol czy pelny beczkowoz jest jednakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.11.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 po co dwie komory?Generalnie im wieksze tym lepsze - tak jak kolega wyżej pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.11.2014 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 To ma być tylko sprawa przejściowa dokąd nie dokopią kanalizacji. Dla tego nie chce przesadzić z wielkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.11.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Montaż drzwi Wikęd będzie w środę. Wiem , że ktoś chciał je zobaczyć wiec zapraszam. Zaczynamy o 7.00 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.11.2014 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Autorus u nas nasypało śniegu. Jak u Ciebie? Mam nadzieję, że farba na kopułach stanie na wysokości zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts