Kamila i Marcin 27.05.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Jeśli będę jechała w tamte strony do rodziny to na mur beton wdepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemysław_ 27.05.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Marzenia są po to aby je realizować.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 27.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Wow, wow, wow..... wielkość szokująca. Szkoda, że wpadka z cegłą opóźnia i powoduje nerwy tej niezwykłej budowy. Mam skojarzenia z "Gwiezdnymi wojnami", gdy tu zaglądam Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.05.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 A tu taj cyrkiel. Wiadomo, że do mojej chałupy poziomicy się nie używa http://www.timtur.com.pl/budowa/fundamenty/24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 28.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Jak kręgi w zbożu UFO wylądowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 28.05.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Będą pisać (a może już pisali?) w Muratorze jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.05.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A ja przeglądałem kolegi dziennik i podziwiałem tą bramę składaną. Powiem szczerze , że dla mnie to kosmos. Zastanawiam się jak np spadnie śnieg, czy się nie będzie blokować? Moja skrzydłowa sie czasami blokuje. No i oczywiście trzymam kciuki bo to coś niezwykłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 28.05.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Jak spadnie śnieg to się odśnieży i nie będzie blokować. Co tam moja brama - Twoja chata to będzie coś. Nie śledzę tematu od początku masz kosztoryds tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 29.05.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Kosztorys wstępny to było 2tys zł za m2. Obecnie po tylu zmianach zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.05.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Autorus, ubijałeś ten piasek skoczkiem czy płytową ubijarką taką 200 kg? jeśli to skoczek (tak wygląda na zdjęciu) to lepiej dobij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 29.05.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 tzn wykonawca dobijał ale płytowa i na pewno nie miała 200kg. Ale oczywiście jeszcze nie koniec dobijania W czwartek wchodzą geodeci, wyznaczają dom na działce , wiem dziwnie to wygląda skoro juz mam porobione wykopy, można że tak powiem pomyśleć że jest jakby odwrotnie Ale nie jest tak do końca, wykonawca budowy jest po geodezji, ma sprzęt, ale nie ma odpowiednich papierów. Wiec czekamy na geodetów. koszt 500zł za 4 punkty. Albo za 5, już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 31.05.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A tu zaległe zdjęcia z budowy parkingu: http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/1.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/2.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/3.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/4.jpg No i zamówiona przeze mnie tablica z nazwa ulicy http://www.timtur.com.pl/budowa/parking/5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 01.06.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Sam nadawałeś nazwę tej ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 01.06.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 czyli jednak centrum handlowe ... parking juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.06.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Sam nadawałeś nazwę tej ulicy? Tak. Konkretnie to było tak. Nazwę wymyśliła żona sąsiada, ja propozycje podpisałem i zawiozłem do gminy. Ale w gminie się nie spodobała wiec dali nam nazwę "do mrownej", sąsiad się wkurzył i pojechał i powiedział ze za nic się nie zgodzi na taką ulicę. Urząd stwierdził ze pójdzie mu na rękę i teraz mieszkam przy ulicy spełnionych marzeń 1. To tak po krótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.06.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Z przyjazdu geodetów w czwartek nic nie wyszło, w projekcie był błąd i nieprawidłowo wyznaczona linia zabudowy. Później wieczorkiem jak siedziałem znalazłem ten błąd, linia zabudowy była wyznaczona od granicy działki a powinna być od drogi. W pierwszej wersji budynek się po prostu nie zmieścił Normalnie kamień mi spadł z serducha. Geodeci przyjadą we wtorek. Także spotkam się z handlowcem Budokruszu z Mszczonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 01.06.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 a droge macie gminna czy prywatna wspolwlasnosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.06.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 i gminną i współwłasność gdyż mam dwie drogi. Najważniejsze ze to nieporozumienie jest już za mną i zabieram się do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 02.06.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Piękna nazwa ulicy. U mnie jest Diamentowa, bo... jeden z jej mieszkańców został Diamentem w pewnej korporacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.06.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 tez ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts