Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Autorus, gratulacje bo zlot chyba udał się rewelacyjnie :)

Kiedyś jak mieszkaliśmy w płd części Warszawy, to Czersk i okolice stanowiły naturalny cel wypraw rowerowych. Cudowna okolica.

Więc gdybym wiedział o zlocie to może nawet byśmy wpadli - z tym, że my należymy (od niedawna) do klubu Sportage więc nie do końca byśmy się wpasowali ;)

Pozdrawiam!

Dziś robiliśmy przymiarki nowej balustrady. Będzie ciekawa. Wykonana z arkuszy blachy o grubości 1,5mm. Pomalowanych na biało.

W blasze będą wycinane wycinarka CNC specjalne wzorki. Pierwszy lub drugi wzór.

http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/120.jpg

http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/121.jpg

Świetna :wiggle: i jescze od strony antresoli światło w podłodze. Będą wzorki na sufito-ścianie. Bardzo ciekawe.

A niżej na samych schodach też koniecznie taka :yes:

Wycinanek jakby się dało to trochę więcej zrób :)

wlgotnoscia na tym poziomie juz sie nie przejmuj i nic z tym specjalnie nie rob, normalnie wentuluj dom a sama spadnie , brakuje Ci 10% to juz nie dramat .... - najwiecej sie wykropli pozna jesienia gdy spadnie temperatura - w lecie wilgotnosc jest wzglednie wysoka wiec ciezko sie jej pozbyc

R&K Wilgotnością przestałem się przejmować z braku czasu :)

Pestka, ale to jest druga kopuła, nie ta mieszkalna :) W mieszkalnej z tymi kręconymi schodami nadal nie mamy podjętej decyzji, i tak jeszcze przez pewien czas zostanie.

F.5 jak będzie już wyglądać przyzwoicie to na pewno zrobię fotki. Z ceną szkła nie sprawdzałem ponieważ nie brałem szkła w tej kopule pod uwagę. Mam tam gotowy projekt i nim się kierowałem.