pestka56 19.07.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 No, nieźle. A dach sąsiada daleko oleciał? To ten z ostaniej fotki? Jakim cudem go „zdjęło”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.07.2015 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Dach to pikuś, prawdopodobnie będzie rozbiórka Nadal nie ma prądu ale wszystko po woli wraca do normy. Co prawda jak pojechałem do jadłodajni to zobaczyłem taki widok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwasniak 19.07.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 (edytowane) W życiu nie widziałem niczego podobnego. Było groźnie! Prundu nadal nie ma ale jest nadzieja bo podobno już przywieźli nowe słupy. ...są fotki, są filmiki ale jest resztka prądu w bateriach i trzeba oszczędzać te resztki. U mnie w Ojrzanowie jest prąd więc zapraszam Edytowane 19 Lipca 2015 przez kwasniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.07.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Dziś pokazało co potrafi. Wiało, trzaskało, ale tak jak u ciebie nie było. Dziwne zjawisko po burzy - prawie o 21 niebo było rozświetlone jakby była dopiero 19, wszystko miało żywe, jasne kolory, a na niebie różowe poblaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2015 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 W życiu nie widziałem niczego podobnego. Było groźnie!. Na radarach wyglądało to poważnie. Na mnie (siedziałam w samochodzie) przed wielkanocą upadło drzewo wyrwane przez wichurę, więc jak teraz słyszę, że ktoś zginął w ten sposób... Dobrze, że Wam się nic nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.07.2015 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Problem w tym że dziś od rana miał przybyć Vadiol z pomocnikiem. Mieliśmy układać płytki granitowe. Na razie przesunęliśmy jego wizytę na jutro bo nie ma prądu. Ale prądu dalej nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2015 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 A co mówią w elektrowni? U nas jest informacja automaczna o awariach. Podają gdzie są w całym rejonie Konstancin i kiedy zostaną usunięte. A planowane wyłączenia rozsyłają mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 20.07.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Prądu nadal brak. Nie wiadomo czy dziś będzie... mają elektryki sporo do zrobienia również w sąsiednich wsiach. Słupy leżą nie tylko u nas. Wczoraj uporali się ze słupami wysokiego i średniego napięcia - bo te też leżały. Dziś naprawiają linie niskiego napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 20.07.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Moge pożyczyć agregat U mnie się właśnie zwolnił, gdyż dziś w dzień po największych burzach elektryk z ZE podłączył prąd. I jeszcze przepraszał że się spóźni 2 godziny, bo ma dużo szkód do naprawy ... pozytywny szok A w temacie burz jestem bo wczoraj też godzinę wodę z budowy wylewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 21.07.2015 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 O kurdesz, jaka masakra. Ja morświnuję akurat w Turcji. Matka pisała o armagedonie, ale myślałem że koloryzuje. Ale po tym filmiku trzeba powiedzieć wprost. Ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.07.2015 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Pomoc dla rodziny z Żelechowa. Nawałnica zniszczyła ich dom, nie mają gdzie mieszkać, pomóżmy https://zrzutka.pl/kkvud9 Zrzutkę prowadzi pani sołtys Elena Niedźwiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.07.2015 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Moge pożyczyć agregat U mnie się właśnie zwolnił, gdyż dziś w dzień po największych burzach elektryk z ZE podłączył prąd. I jeszcze przepraszał że się spóźni 2 godziny, bo ma dużo szkód do naprawy ... pozytywny szok A w temacie burz jestem bo wczoraj też godzinę wodę z budowy wylewałem Prąd już jest , dzięki za propozycję. Samemu będę musiał pomyśleć nad agregatem i tu na pewno przydała by mi sie pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.07.2015 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Dziś koniec malowania jednej kopuły. Nie wstawiam fotek bo nie za bardzo jest co pokazywać. Wszędzie jest biało jak w szpitalu Jutro przybywa kolega Vadiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 21.07.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Prąd już jest , dzięki za propozycję. Samemu będę musiał pomyśleć nad agregatem i tu na pewno przydała by mi sie pomoc Ja jestem rozczarowany agregatami. Mialem przed budowa przygotowana "nowke sztuke mocna Honda" teoretycznie powinna pociagnac kilka urzadzen nawet na rozruchu. Porazka, stol z pila nie byl w stanie pracowac, mniejsze urzadzenia owszem (tyle ze to naprawde mocny agregat I w teorii powinien uciagnac sporo wiecej). Jedna zaleta, to byl cichy I wydajny paliwowo sprzet. Na koniec stanelo na sporej wielkosci starszej Hondzie. Ale to juz kolubrnyna ciagnieta na kolach. A myslalem ze taki agragat bedzie stanowil backup w przypadku braku pradu I pociagnie podstawowa instalacje domowa. Boje sie ze nie uciagnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.07.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Praca wre jednym słowem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.07.2015 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 I zaczynamy płytować http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/482.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/483.jpg ten pokój umownie nazwałem pokojem DEXTERA http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/484.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.07.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ja jestem rozczarowany agregatami. Mialem przed budowa przygotowana "nowke sztuke mocna Honda" teoretycznie powinna pociagnac kilka urzadzen nawet na rozruchu. Porazka, stol z pila nie byl w stanie pracowac, mniejsze urzadzenia owszem (tyle ze to naprawde mocny agregat I w teorii powinien uciagnac sporo wiecej). Jedna zaleta, to byl cichy I wydajny paliwowo sprzet. Na koniec stanelo na sporej wielkosci starszej Hondzie. Ale to juz kolubrnyna ciagnieta na kolach. A myslalem ze taki agragat bedzie stanowil backup w przypadku braku pradu I pociagnie podstawowa instalacje domowa. Boje sie ze nie uciagnie. Możesz wstawić jakiś link do twojego sprzętu? Ja bym chciał aby mi ładował zestaw UPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 22.07.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Możesz wstawić jakiś link do twojego sprzętu? Ja bym chciał aby mi ładował zestaw UPS. To powinna byc ta HONDA. Z reszta wklejam ciekawy link, gdzie ludzie narzekaja jak to agregat nie moze pociagnac podstawowych rzeczy na budowie Hehe jak u mnie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2569565.html Beterie UPS? A to one nie powinny sie ladowac jak "jest prad" I dzialac poniekad w zamian za agregat? Czy sa jeszcze inne strategie dzialania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Problem z UPSami jest ten, że one szybko prądzik tracą. Komputer z monitorem podtrzymują 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 23.07.2015 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Na tą chwile przypasowała mi baracuda 7000. No zobaczymy co z tego wyjdzie. Dziś na budowie cd kładzenia płytek. I tak będzie przez następne 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts