autorus 03.11.2015 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Co macie w garażu na ścianach? Myślę o płytkach. Ale sam nie wiem. Jeśli to do jakiej wysokości je ciągnąc. ITD ITP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.11.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 W garażu na ścianach do wysokości 130 cm mam marmolit. Sprawa wygląda podobnie na klatce schodowej do piwnicy.Kafelki wydają mi się zbyt opatrzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 U nas farba. Przy podłodze jeden pas kafelków 30 cm wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.11.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 W garażu na ścianach do wysokości 130 cm mam marmolit. Sprawa wygląda podobnie na klatce schodowej do piwnicy. Kafelki wydają mi się zbyt opatrzone. Az sobie sprawdziłem w necie to to ten marmolit. Jakoś mi się z marmolada skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.11.2015 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 U nas farba. Przy podłodze jeden pas kafelków 30 cm wysokości Żona dokładnie tak samo chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.11.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Az sobie sprawdziłem w necie to to ten marmolit. Jakoś mi się z marmolada skojarzyło Sorki powinienem się jaśniej wyrazić- tynk mozaikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.11.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Żona dokładnie tak samo chciała. słuchaj sie żony u mnie w garażu gołe cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Nawet u mojej sąsiadki z milionowym domem w garażach jest farba na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 04.11.2015 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Poczekam na Rom-Kona W końcu to on będzie to wykańczał. Coś razem wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.11.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Poczekam na Rom-Kona W końcu to on będzie to wykańczał. Coś razem wymyślimy. I znów mi Inwestor grozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.11.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 u mnie w garażu gołe cegły U nas też I znów mi Inwestor grozi... Czyli porządna budowa - Inwestor rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.11.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 .... Rom-Kon i tak stawia na swoim A ponieważ robi swoją robotę należycie, to Inwestor siedzi cicho jak ta myszka pod miotlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 04.11.2015 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Dotarła bateria umywalkowa deante elipse, wygląda całkiem fajnie. Kawał ciężkiego metalu. Korek oczywiście do wymiany, teraz króluje klik-klak czy jakoś tak. http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/656.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/657.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/658.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/659.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.11.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 .... Rom-Kon i tak stawia na swoim A ponieważ robi swoją robotę należycie, to Inwestor siedzi cicho jak ta myszka pod miotlą ...no tak cicho nie siedzi. W końcu jest Inwestorem! ...przez te kopuły to myszy kalendarz mi zeżarły i do dziś nie mogę z tego wyjść. Za chwilę zawitam na black listę jak się czekający Inwestorzy już totalnie wkurzą. To nie jest śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 04.11.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 U nas farba. Przy podłodze jeden pas kafelków 30 cm wysokości Też jestem przed podobnym dylematem. Jak również optuje za powyższym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.11.2015 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Rom-Kon nie uwierzę Solidnych wykonawców jak na lekarstwo, więc nie masz co bać się. Na pewno poczekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.11.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ...no tak cicho nie siedzi. W końcu jest Inwestorem! ...przez te kopuły to myszy kalendarz mi zeżarły i do dziś nie mogę z tego wyjść. Za chwilę zawitam na black listę jak się czekający Inwestorzy już totalnie wkurzą. To nie jest śmieszne... zachciało się sławy i splendoru (jedyny fachowiec co umie kłaść płaskie płyty w iglo) to teraz cierp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.11.2015 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jak rozwiązujecie prawe lokalizacji kuwety dla kota? Zaczyna się nad tym zastanawiać. Przecież w salonie nie postawię. Myślałem, żeby wstawić do szafy, a wejście dla kota zrobić przebijając ścianę szafy. ( u mnie szafa to oddzielne pomieszczenie). Byłoby jak w kreskówkach, wyglądałoby jak mysia dziura Tylko trochę większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.11.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Jak rozwiązujecie prawe lokalizacji kuwety dla kota? U mnie stoją w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 05.11.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 ok, ale masz w takim razie cały czas otwarte drzwi do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts