Beskidziak 16.12.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Tak sobie myślę, wieszanie obrazów u Ciebie to będzie wyzwanie. Dobrać odpowiednią wysokość by powiesić na ścianie , a nie suficie. No i one to tak będą do pionu zmierzać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.12.2015 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 do obrazów jeszcze nie dotarłem myślowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.12.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 A może na tej bocznej gdzie drzwi w rogu te gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Zrób ukryte pod otwieranym kafelkiem Trochę przy tym kombinowania, ale jest wykonalne. Albo zastosuj takie chowane w półce jak robi się w kuchni. Tu masz wybór kilku rodzajów http://www.dobregniazdka.pl/kategoria/gnizada-blatowe/1 Mozaika ucięta na wys kabiny będzie źle wyglądała. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.12.2015 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Dziś przyjrzałem się dobrze tej płytce zw wzorkami i się okazało ze to jest mozaika http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/739.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/740.jpg http://www.timtur.com.pl/budowa/2015/741.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.12.2015 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Bejaro, zrobiłem przymiarki i to może być dobry pomysł. Co prawda 3 gniazdka racze się nie zmieszczą ale dwa bez problemu. Podyskutuje jeszcze z moim glazurnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.12.2015 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Zrób ukryte pod otwieranym kafelkiem Trochę przy tym kombinowania, ale jest wykonalne. Albo zastosuj takie chowane w półce jak robi się w kuchni. Tu masz wybór kilku rodzajów http://www.dobregniazdka.pl/kategoria/gnizada-blatowe/1 Mozaika ucięta na wys kabiny będzie źle wyglądała. te chowane jakoś mnie nie przekonują. Zawsze sobie wyobrażam że tam albo dostanie sie woda, albo jakieś okruszki i mechanizm się zablokuje. Czyli z z mozaiką sugerujesz aby ciągnąć do sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.12.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Chwileńka, przecież gniazdka mogą być w pionie a nie tylko w poziomie jak sobie zawsze ustawiam W ten sposób na pewno się zmieszczą w zabudowie. Bejaro, zrobiłem przymiarki i to może być dobry pomysł. Co prawda 3 gniazdka racze się nie zmieszczą ale dwa bez problemu. Podyskutuje jeszcze z moim glazurnikiem. [ATTACH=CONFIG]340830[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2015 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ciągnij do sufitu, bo inaczej będzie wyglądać dziwnie i nieelegancko. Gniazda kuchenne Bachmana są jak sama nazwa wskazuje przeznaczone do kuchni i nie szkodzą im żadne okrószki ani woda. Więc w łazience w takim miejscu jak chcesz tym bardziej im się nic nie stanie. A co na to Twoja Pani? Ja na jej miejscu chciałabym mieć gniazdo możliwie najbliżej umywalki, bo tak zazwyczaj jest mi najwygodniej korzystać np. z suszarki. A w ogóle, czy w tej łazience nie będzie żadnej szafki na schownie różnych niezbędnych rzeczy ??? Gniazdo można by też ukryć w wysuwanej z szafki szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.12.2015 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 tak wiec mozaika pójdzie do sufitu. Na efekty trzeba będzie chwilkę poczekać Na widoku ogólnym, nad półką mamy lustro. Duże lustro. A w lustrze przycisk do sterowania oświetleniem. Ten niebieski. Przy drzwiach jest jeszcze zabudowa k-g. Chyba, żeby i gniazdka i przycisk przenieść na zabudowę k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.12.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ja właśnie tak mam gniazdka na bocznej ścianie będzie szafka w rogu,nie wiem czy i do czego potrzebnych jest 3 szt gniazdek ale można zastanowić się nad takim czyli podwoójne do jednej puszki http://mezoko.com/_var/gfx/ccbba10e5b012eb96be141963d48db3b.jpghttp://mezoko.com/_var/gfx/ccbba10e5b012eb96be141963d48db3b.jpg Nie wiem jak z ramkami wtedy. Ja z powodu zalania bałabym się gniazdka zabudoawanego w blacie chyba że można ukryć w KG koniecznie w pionowej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.12.2015 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 odnosnie zalania mam te same wątpliwości. dla tego gniazdka będą w konstrukcji z k-g. na tą chwilę zostanie wypuszczony przewód, a całość dopiero zamontowana jak dotrze Rom-kon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.12.2015 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Vadiol skręcił nogę wiec mamy przerwę, także w reportażu. Ale tylko wydobrzeje i ciągniemy dalej. Dziś także dziennik budowy przekroczył 1,1mln wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.12.2015 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ostatnio było wyłączenie prądu, 9h. Na dodatek nikt nie zasygnalizował. Mamy w gminie powiadomienie SMS, do tej pory działa ok, a tutaj taka wpadka. Niby tłumaczą się, że PGE za późno zrobił zmiany na stronie. Ale ja bym był zadowolony gdyby mnie ktoś powiadomił nawet już po wyłączeniu. Bo w końcu nie wiadomo ile nie będzie prądu. Maja to zmienić. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na stronie PGE możesz włączyć subskrybcję powiadomień o planowanych wyłączeniach. Informacja przychodzi mailem z tygodniowym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 17.12.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Faktycznie jest. Znalazłem. Ale raczej sie nie zapisze. I tak dostaje za dużo maili. Jakbym dostawał co tydzień z całego regionu, hm, może jednak ten system SMS dopracują. Tam mogę wpisać dokładnie moją miejscowość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.12.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 U mnie powiadomienia przychodzą od firmy monitoringowej-dzwonią że nie ma napięcia wiemy że działa podtrzymanie przez jakiś tam czas,niezawodni są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 17.12.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Faktycznie jest. Znalazłem. Ale raczej sie nie zapisze. I tak dostaje za dużo maili. Jakbym dostawał co tydzień z całego regionu, hm, może jednak ten system SMS dopracują. Tam mogę wpisać dokładnie moją miejscowość . Przecież możesz tam ustawić dla konkretnej lokalizacji łącznie z podaniem dokładnego adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Przychodzi jeden mail raz na tydzień. Zawiera tabelę z wyszczególnieniem miejscowości, ulic i z podanymi nazwami stacji trafo, które będą wyłączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 17.12.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Przychodzi jeden mail raz na tydzień. Zawiera tabelę z wyszczególnieniem miejscowości, ulic i z podanymi nazwami stacji trafo, które będą wyłączone. Nawet jak masz subskrypcję dla konkretnej lokalizacji a nie dla regionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts