Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrób ukryte pod otwieranym kafelkiem :) Trochę przy tym kombinowania, ale jest wykonalne. Albo zastosuj takie chowane w półce jak robi się w kuchni.

Tu masz wybór kilku rodzajów http://www.dobregniazdka.pl/kategoria/gnizada-blatowe/1

Mozaika ucięta na wys kabiny będzie źle wyglądała.

Edytowane przez pestka56

Zrób ukryte pod otwieranym kafelkiem :) Trochę przy tym kombinowania, ale jest wykonalne. Albo zastosuj takie chowane w półce jak robi się w kuchni.

Tu masz wybór kilku rodzajów http://www.dobregniazdka.pl/kategoria/gnizada-blatowe/1

Mozaika ucięta na wys kabiny będzie źle wyglądała.

te chowane jakoś mnie nie przekonują. Zawsze sobie wyobrażam że tam albo dostanie sie woda, albo jakieś okruszki i mechanizm się zablokuje.

Czyli z z mozaiką sugerujesz aby ciągnąć do sufitu?

Chwileńka, przecież gniazdka mogą być w pionie a nie tylko w poziomie jak sobie zawsze ustawiam :) W ten sposób na pewno się zmieszczą w zabudowie.

Bejaro, zrobiłem przymiarki i to może być dobry pomysł. Co prawda 3 gniazdka racze się nie zmieszczą ale dwa bez problemu. Podyskutuje jeszcze z moim glazurnikiem.

[ATTACH=CONFIG]340830[/ATTACH]

Ciągnij do sufitu, bo inaczej będzie wyglądać dziwnie i nieelegancko.

Gniazda kuchenne Bachmana są jak sama nazwa wskazuje przeznaczone do kuchni i nie szkodzą im żadne okrószki ani woda. Więc w łazience w takim miejscu jak chcesz tym bardziej im się nic nie stanie.

A co na to Twoja Pani? Ja na jej miejscu chciałabym mieć gniazdo możliwie najbliżej umywalki, bo tak zazwyczaj jest mi najwygodniej korzystać np. z suszarki.

A w ogóle, czy w tej łazience nie będzie żadnej szafki na schownie różnych niezbędnych rzeczy ??? Gniazdo można by też ukryć w wysuwanej z szafki szufladzie.

tak wiec mozaika pójdzie do sufitu. Na efekty trzeba będzie chwilkę poczekać :)

Na widoku ogólnym, nad półką mamy lustro. Duże lustro. A w lustrze przycisk do sterowania oświetleniem. Ten niebieski. Przy drzwiach jest jeszcze zabudowa k-g. Chyba, żeby i gniazdka i przycisk przenieść na zabudowę k-g.

lazienka pietro 1.jpg

Ja właśnie tak mam gniazdka na bocznej ścianie będzie szafka w rogu,nie wiem czy i do czego potrzebnych jest 3 szt gniazdek ale można zastanowić się nad takim czyli podwoójne do jednej puszki http://mezoko.com/_var/gfx/ccbba10e5b012eb96be141963d48db3b.jpghttp://mezoko.com/_var/gfx/ccbba10e5b012eb96be141963d48db3b.jpg

Nie wiem jak z ramkami wtedy.

Ja z powodu zalania bałabym się gniazdka zabudoawanego w blacie chyba że można ukryć w KG koniecznie w pionowej ścianie.

Ostatnio było wyłączenie prądu, 9h. Na dodatek nikt nie zasygnalizował. Mamy w gminie powiadomienie SMS, do tej pory działa ok, a tutaj taka wpadka. Niby tłumaczą się, że PGE za późno zrobił zmiany na stronie. Ale ja bym był zadowolony gdyby mnie ktoś powiadomił nawet już po wyłączeniu. Bo w końcu nie wiadomo ile nie będzie prądu. Maja to zmienić. Zobaczymy.

Faktycznie jest. Znalazłem. Ale raczej sie nie zapisze. I tak dostaje za dużo maili. Jakbym dostawał co tydzień z całego regionu, hm, może jednak ten system SMS dopracują. Tam mogę wpisać dokładnie moją miejscowość .

Przecież możesz tam ustawić dla konkretnej lokalizacji łącznie z podaniem dokładnego adresu.