Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taśm ledowych kolorowych też nie toleruję :( No, taka ze mnie niedzisiejsza osoba. W domu mamy w tej chwili wyłącznie ledy, żarowki i taśmy, a także ledowe światło specjalnie do roślin w łazience. Wszystkie jednak są białe ciepłe lub zimne.

Ale półeczki wmurowane w ścianę super i super, że podświetlane :) Tylko tych kolorowych nie lubię m.in. za to co robią z kolorami przedmiotów we wnętrzach. A najbardziej wkurza mnie sinica, albo inne dziwności kolorystyczne, na które przebarwiają skórę ludzką. Żaden makijaż tego nie naprawi.

Edytowane przez pestka56

• 3 weeks później...

Czas na taras. Na ta chwile jest beton zrobiony przez kolegę TEKA i sprawuje sie ok. Pod betonem jest pur.

Myślę nad hydroizolacja ale taka żebym nie zginął finansowo. Romkon poleca Mapei MAPELASTIC, ale to strasznie drogie, 16kg to koszt 160zł.

Tyle, że 1m2 podwójnie pomalowany to 4kg, a tego tarasu jest z 60m2.

http://www.timtur.com.pl/budowa/2020/4.jpg

• 2 weeks później...
U nas wszystko ok. Mam nadzieje że u Ciebie także. Dziś byłem na zakupach, to było 3 podejście. Byłem Auchan w Jankach, Za dwoma poprzednimi razami jak zobaczyłem kolejkę z wózkami ludzi do sklepu to zwątpiłem. Ze 200m minimum. Dziś, w niedzielę, pojechałem na 6,30. Było raptem ze 30 osób. :lol2::lol2::lol2:

U nas też okey. Chociaż przed wczoraj dowiedzieliśmy się, że jeden ze znajomych w Warszawie złapał wirusa w podróży chyba, bo niedawno szlajał się nieco po świecie. Teraz się ujawniło i ma kwarantannę. Na szczęście lekko przechodzi. Mój J widział się z nim ponad miesiąc temu, więc spokojnie.

Zakupy robiliśmy ostatnio tydzień temu w nocy. Dotąd było tylko Tesco czynne do 24. Teraz jest jeszcze Lidl i Biedronka. Poza tym my w tej szczęśliwej sytuacji, że możemy pójść do sklepu w czasie dla seniorów. Ale po chleb stałam przed sklepem w Górze K., gdzie jest stoisko Putki, 20 minut. Byłam pierwsza, a jednak. Za mną przez ten czas utworzył się ogonek 10 osób.

U nas wszystko ok. Mam nadzieje że u Ciebie także. Dziś byłem na zakupach, to było 3 podejście. Byłem Auchan w Jankach, Za dwoma poprzednimi razami jak zobaczyłem kolejkę z wózkami ludzi do sklepu to zwątpiłem. Ze 200m minimum. Dziś, w niedzielę, pojechałem na 6,30. Było raptem ze 30 osób. :lol2::lol2::lol2:

Do Auguścika w Żabiej Woli nie łaska?:lol2: