autorus 19.12.2023 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Ostro późno odpowiadam. Wiec kominek trzyma się dobrze. W sumie nie było żadnej awarii. Aktualnie teraz tez włączyłem bo córka jest chora. Trochę te kominki poszły w cenach do góry, sam koszt montażu tez nie jest mały, bo muszą być specjalne płyty itp jakiś czas temu skończył się pelet i się wyłączył. Po napełnieniu długo zmijaka podajnik mielił żeby złapać z podajnika pellet. Ale załapał i jest dalej ok. Mam rozprowadzenie ale rzadko używam. To model louis air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.06.2024 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca (edytowane) nie widzę swoich fotek wstawianych mozolnie przez lata w firefox także. :o:o JEDYNE co w tej chwili można zrobić aby zobaczyć fotki to wejść na link https://forum.budujemydom.pl/topic/13526-dom-pasywny-kopu%C5%82a-autorus/ Chętnie to zmienię ale na razie nie potrafię. Edytowane 18 Czerwca przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.06.2024 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca Forum ma zdaje się nowe sposoby zarządzania i szlag trafił różne możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.06.2024 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca Ale wiesz, edytuje post w którym imo powinny być linki do zdjęć na zewnętrznym serwerze a tam ich nie widzę. Zdjęcia chyba jednak sa bo na drugi forum je widać. nie wiem co się dzieje ale to smutne. U mnie trochę zmian, doszedł owczarek niemiecki szczeniak, niszczący wszystko w zasięgu wzroku Chenie bym pokazała ale widomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2024 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca W moich zdjęciach to samo. Nic nie mogę wstawić. Ja zawsze ładowałam zdjęcia z komputera bezpośrednio i korzystam z Firefoxa. Próbowałam przez Safari i Chroma i też kuleje. No, z psiakiem będziesz mieć 2 lata zabawy, a potem dojrzeje i będzie lepiej. Z kotem się pogodzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2024 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca [ATTACH=CONFIG]469204[/ATTACH] O chyba się udało. Taki wieczór w ogrodzie kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts