autorus 15.03.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 U mnie jest ok 500m2 , dla tego mam nad czym myśleć Z jakiej firmy masz ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 15.03.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 http://ocieplenia-lotkopl.firmy.net/ 500 m masakra . ile cm dajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.03.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 jeszcze nie postanowione min 10 max 15cm. Raczej 15 wiec będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 15.03.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 nie myślałeś o wełnie lub styropianie ciętym na zamówienie. 500 m przecież to majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.03.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wychodzę z założenia, albo zrobić porządnie albo wcale. W ostateczności budowa się przeciągnie, ale będzie zrobione lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriuss 20.03.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W Warszawie na Ochocie w pobliżu hotelu Notel (niedaleko lotniska i Szpitala na Banacha) jest całe osiedle kopulastych domów. Wiesz o tym? Kilkanaście lat temu, albo i dawniej było bardzo sławne. No pewnie, ul. Ustrzycka, pamiętam je z dzieciństwa, ale w życiu dorosłym jakoś kompletnie uleciały. http://warszawawobiektywie.waw.pl/2009/05/osiedle-niczym-z-jetsonow/ Z google earth troszkę widać. Słodko to wygląda. btw. Novotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 21.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braavoo 21.03.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam maniaka kopuly . Ale postepy zrobiles w budowie - szok. Musze sie do Ciebie wybrac jak zrobi sie cieplej na male pogaduchy. Ja startuje jak sniegi zejda jednak bez kopuly. Jedna rzecz o ktorej musisz pamietac pod katem akustyki to prywatnosc i HD mania (szczegolnie audio). Pisales o efekcie megafonu , pomysl jak tego uniknac chociaz w jednym pomieszczeniu tak zeby spokojnie ogladac sobie dobre kino I oczywiscie kibicuje ci na maxa, wiesz dobrze dlaczego Pozdrawiam braavoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.03.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A pozdrawiam kolegę, i oczywiście zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.04.2013 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) No niestety ale tyle napadało, że nie wiadomo kiedy ruszę z budową Niedawno powstała strona anty nc+ jako sprzeciw wobec cyrków które abonentom n i cyfry plus zrobił nowy twór NC+. anty NC+ Ogólnie koszmar: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,130438,13648563,Tysiace_wscieklych_klientow_nC__chce_wypowiedziec.html http://www.forbes.pl/oferta-nc-programy-niegwarantowane-a-migracja-do-nc-przymusowa,artykuly,145190,1,1.html http://www.dobreprogramy.pl/Burza-wokol-nc-zweryfikowala-sile-internetowych-spolecznosci-w-Polsce-sa-przeprosiny-zmiany-i-zwolnienia,Aktualnosc,40294.html itd itd Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 01.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Mi tez się to nie podoba.. dotychczas płacę 81zł a za taki sam pakiet musiałabym płacić 105zł.. o nie nie.. witaj polsacie... uciekam od nich:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.04.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 to by sie mniej wiecej zgadzalo, bo ni tez chca wlepic podwyzke o 30% a w moim przypadku to ok 30zl. Dla tego juz wyslalem rezygnacje, jak wiadomo to najleprze wyjscie do negocjaci. A potem zobaczymy. Tv to nie chleb, nie musze miec platnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 U mnie jeszcze gorzej, bo pakiety, w których jest HBO (zależy mi z powodu Gry o tron i jeszcze kilku) to już kasa około 200. Zaraza jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 02.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 W polsacie masz HBO w pakiecie za 90zł plus 10zł za HBO Go (jakby nie patrzeć połowa ceny ).. no chyba, że jeszcze canal+ Cię interesuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 To wiem, dzięki. Ale mnie interesują tez niektóre Discovery i National Geographic, niektóre kanały specjalizujące się w fantastyce. W sumie nie tak prosto to zebrać. Nie chcę sportu i dziecięcych, a oni to na silę wtykają. Ech, generalnie mam teraz taki zestaw jak trzeba, tylko, że jeśli zechce go mieć nadal to kasa jest dobijająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.K 03.04.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 mi teraz wystarczy 18 programów cyfrowej :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 03.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 autorus, pokajałbyś się albo co... dwa igloo postawiłeś i zobacz co narobiłeś, klimat się dostosował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwiatki2 03.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nie znacie mnie ale wtrące my właśnie zrezygnowaliśmy z polsatu (te ciągle psujące się dekodery dobijają) i przechodzimy na naziemną, a kanałów jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Wygląda, że TV dekoderowo-satelitarna usiłuje na różne sposoby wykopać sobie grób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts